سلام
از بچه ها کسی برای مهندسی پزشکی تبریز هست ؟؟؟ :40:
Printable View
سلام
از بچه ها کسی برای مهندسی پزشکی تبریز هست ؟؟؟ :40:
سلام دوستان
این دامپزشکی کرج چجوریاست ؟؟
ارزش داره اگه قبول شدیم بریم ؟؟؟
شهرش چجوریه ؟؟؟؟
دانشگاش چجوریه ؟؟؟؟
خوابگاه داره برای پسرا ؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز طبیعتا وقتی تراز میره بالا یعنی سطح دانشگاه تو اون رشته هم بالاست .
یه سوال در صورت قبولی در یک رشته دانشگاه ازاد و نرفتن به اون رشته این طور که پرسیدم محرومیتی برای شرکت در سال بعد نداره درسته ؟؟؟
اما یه چیز دیگه اگه من نخوام برم باید کار خاصی انجام بدم یعنی نامه ای چیزی به دانشگاه قبول شده بنویسم ؟؟؟؟
قربون دستت دوست عزیز لطفا منم بگو قبولم یا نه؟نقل قول:
رشته روانشناسی عمومی تبریز ( تراز پارسال 5137 )
ادبیات 50
بینش 45
زبان 45 ( یا 38 )
عربی 15
روانشناسی 55 ( ضریب 3 )
اقتصاد بین 10 تا 20 درصد(ضریب 1 )
فلسفه نزدم (ضریب 1 )
تاریخ جغرافی و علوم اجتماعی و ریاضی بین 3 تا 11 درصد. ( فقط ریاضی ضریب 3 اون دوتا ضریب 1 )
انتخاب دوم هم راهنمایی و مشاوره زدم که پارسال ترازش تبریز 3700 بود (نمیدونم توی انتخاب دوم چنده ترازش )
نقل قول:
خیر محرومیت نداره.
اگه نخوای اصلا ثبت نام کنی نه دیگه ، وقتی برای ثبت نام نری یعنی نمیخوای ثبت نام کنی.
موفق باشی
تا جایی که میدونم دامپزشکی کرج کاردانیه درست میگم؟اگه خودت علاقه داری خیلیم خوبه از نظر سطح علمیشم من شنیدم جزو دانشگاههای آزاده که اعتبارش در حد متوسط رو به خوبه.نقل قول:
شهریش رو من لیست پارسال رو داشتم ولی الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم . در مورد خوابگاه هم که کلا دانشگاه آزاد هیچ جا خوابگاه نداره مگه بعضی از واحداش خوابگاه خودگردان داره معرفیت میکنه که اونم هزینش آزاده ولی نمیدونم کرجم همینطوره یا نه در مجموع کرج هزینه مسکنش نسبتا پایینه مثلا با 25 تومن میتونی یه جای نسبتا خوب آپارتمان بخری (حالا خودت حساب کن اگه بخوای رهن کنی چقدر میشه)
همین که نری یعنی انصراف دادی. توی دولتیم همینطوره. مگه اینکه بری ثبت نام کنی بعد پشیمون شی اونوقته که باید مراحل اداری انصراف رو طی کنی. ضمن اینکه تنها جایی که مشمول محرومیت میشه دانشگاهیه که دولت هزینشو میده (دولتی) بقیش چون خودت هزینه خودتو میدی کاری به کارت ندارننقل قول:
راستش من خودم رشتم تجربیه به صورت قطع نمیتونم بهت بگم ولی مطمئنم انتخاب دومت رو قبولینقل قول:
چون ضریبای درسارو گذاشتی من به درسای تجربی تبدیلشون کردم. بنظرم اگه این درسا تجربی بود بهت میگفتم ترازت حدود 5500 میشه یعنی اونم قبولی (البته اینم بگم من براساس درسای تجربی بهت گفتم) ولی من جات باشم امیدوارخواهم بود
سلام
من دیپلم ریاضی دارم اما پیشم تجربی خوندم واسه آزاد هم پزشکی کنکور دادم هم ریاضی!
کسی میدونه اگه معدل تاثیر داده باشن معدل من برای پزسکی چه جوری حساب میشه؟؟؟؟
این درست نیستانقل قول:
خیلیاشون خوابگاه دارن
مثلا دانشگاه آزاد قزوین بزرگترین خوابگاه خاور مبانه رو داره
عکساش هم تو سایت دانشگاه هست
منظورم از سطح کیفیت بود... که کیفیت رشته دانشگاه رو ترازش مشخص نمیکنهنقل قول:
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------
اینو ببینید... مگه آزمون سراسری 88 تکمیل ظرفیت داشت؟کد:http://azmoon.net/?app=pub_s88_880729