لطفا پيام خصوصي رو چك بفرماييد!نقل قول:
بالاخره من هم خریدم. 520 با گارانتی پارس مایکروتل از قم هوووووووررررررررررررررراا ااااااااااااااا
لطفا پيام خصوصي رو چك بفرماييد!نقل قول:
بالاخره من هم خریدم. 520 با گارانتی پارس مایکروتل از قم هوووووووررررررررررررررراا ااااااااااااااا
نقل قول:
مبارک باشه به سلامتی.به جمع 8910یا خوشامدی.8 یا 16
واقعا اینطور فکر میکنید ؟ من با 5530 کار نکردم ولی با ان 97 و 5800 کار کردم می تونم بگم آی 8910 دوبرابر سرعتش بیشتر از اون دوتا بود :10:نقل قول:
دوست عزیز برای من 8 گیگ هست
من امکان ارسال پیام خصوصی ندارم نمی دونم چرا ولی از موبایل الماس خریدم تقاطع عمار یاسر و آذر - جنب بانک صادرات
دیروز هایپر ورژن جدید فرمور رو داد بیرون . HX-V4
محتوای مخفی: .
لینک :
کد:http://hx-custom-roms.com/?page_id=1245
می شه دستی زبون فارسی برای منو و نوشتار رو به این گوشی افزود؟
یه تاپیک آموزش توی موبایلستان داره ، فکر کنم لینک گذاشتن حرومه (یعنی ممنوعه)،برای همین برو توی موبایلستان قسمت «مطالب آموزشی در مورد کوک کردن»نقل قول:
من این فریمور رو ریختم وباید بگم بسیار فریمور خوبیهنقل قول:
سرعت خیلی عالی شده صفحه اول هوم اسکرین شده مثل سریهای اول گوشی که اون 3تا مربع 3بعدی بود
کینتیک اسکرولینگ هم به منو اضافه شده وزبان فارسی هم واسه نوشتن مثل همیشه داره
کلا فریمور خوبیه فقط تنها مشکلش به نظر من پاک کردن بوت اسکرین ابتداییه گوشی هست که خیلی قشنگ بود وحیفه نداشته باشه...
این فریمور رسمیه ؟
صدای دالبی تو اسپیکراش هستش یانه؟
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی از بازار بدون گارانتی شیراز خبر داره که omnia hd هست و چند گیر میاد؟و آیا اینم مثه omnia II پریدن مموری داره یا نه؟؟؟
میخواستن omniaII بگیرم و لی این پریدن ممورش یه ذره مشکوکم کرد,آخه سیستم عامل گوشی هم مهم نیست واسم ,فقط نمیخوام با ترس و لرز نرم افزار نصب کنم رو گوشی!!!!
ممنون