برا ie8 کسی پیشنهاد پلایر نداره ؟ بهترین کیفیت رو ازش بگیرم
Printable View
برا ie8 کسی پیشنهاد پلایر نداره ؟ بهترین کیفیت رو ازش بگیرم
سلام
من یه ریکوردر نیاز دارم که بتونم میکروفن بش وصل کنم
یعنی اگه لازم بشه بتونم به سیستم صوتی وصلش کنم و مراسم هامو باش ضبط کنم
یعنی سوکت ریکوردر داشته باشه
مثل لپ تاپ
دوستان عجله دارم
ممنون میشم برای جواب دادن به من شتاب کنید
ممنونم.....
من امروز به وضوح درک کردم خروجی یک پلیر علاوه بر پلیر به هدفون هم بستگی داره ! یعنی 50/50 هست یک جورایی !
اما چیزی که واسه من مهمه تو پلیر اینه که بتونه همه صداها رو بخوبی پخش کنه ! زیر و بم رو بخوبی ! خودش صدا رو بم نکنه یا ... تحویلت بده !
خوب نظرم همونطور که دوستان گفتن یکی روی iriver t9 هست واسه رنج 60ت !
حالا واسه رنج 100 و همینطور رنج 130-150 چی پیشنهاد میدین ؟
ممنون
سلام. یکی. از دوستانم یک آیپاد کلاسیک 60 گیگ که سال2006 خریده و ازش استفاده نکرده رو می خواد بفروشه. می خواهم بدونم آیا بعد این مدت باتری دستگاه می تونه سالم بمونه و این دستگاه چقدر ارزش خرید داره? با چه حدود قیمتی?
Sent from my Xoom using Tapatalk
کاش اینجا هم به انداز بحث هدفون فعال بود...:41:نقل قول:
تا اونجا که یادمه باطری آیپاد بنابر گفتۀ بعضی منابع 3 سال عمر مفیدشه؛ به هر حال احتمال خیلی زیاد یا الأن یا 6 ماه بعد نیاز به تعویض باطری داری.نقل قول:
من بجات بودم، نمی خریدم
هرچند وقتی میگی ارزش داره یا نه؛ باید قیمتش رو هم بگی و بدونی قیمت باطریش الأن تو بازار چنده و یا اصلاً گیر میاد.
ولی به هرحال، اگر جایی رو میشناسی که باطری آیپاد کلاسیک داشته باشه، بازم میشه بیشتر روش فکر کرد.
اصرار خاصی که نداری برای خریدش؟ (آخه بعضی ها می گن آیپاد کلاسیک های قدیمی بهترین کیفیت صدا رو دارن و از اینجور حرفها و بعضی های دیگه هم می گن که اونها درست نمی گن.)
سلام من میخوااستم irriver t9 2g بخرم
رفتم پایتخت ولی نداشت!
از کجا میتونم بخرمش.قیمتش دقیقا چنده؟
آدرس رو بهم پیغام خصوصی بزنین بهتره
قیمتش رو که میدونم 85000 تومانه.نقل قول:
والا من از وقتی sensation xe رو گرفتم و با ie8 کانکتش کردم ipod و j3 رو گذاشتم کنار.نقل قول:
با سلام و عرض ادب به بچهای گل p30world....
چند وقت پیش داداشم cowon i9 گرفت البته به اصرار من ....
اما از بلندی صداش راضی نیست,راستم میگه چون خودم irivre30باipodshuffle که دارم صداشون از i9 خیلی بیشتر ....
البته کیفیت صدایi9 به نظرم زیاده(به خاطر تنظیمات زیاد)...
راه حلی داره که صداش زیاد بشه مثلا از طریق فایرم ور, چون از طریق تنظیماتش که نشد زیاد کاری کرد....
ممنون میشم اگه آبروم بخرین...