gwenview رو از ترمینال اجرا کن و بعد از بسته شدن خروجی ترمینال رو اینجا بذار ...نقل قول:
Printable View
gwenview رو از ترمینال اجرا کن و بعد از بسته شدن خروجی ترمینال رو اینجا بذار ...نقل قول:
یه مشکل دیگه اینکه konqueror نمیتونه سایت یاهو وب مسنجر رو باز کنه با اینکه فلش نصبه.indentification هم روی فایرفاکس ست شده.نقل قول:
"/usr/bin/gwenview(3540)" Error in thread 140609057900880 : "Unsupported operation (2)": "Invalid model"
"/usr/bin/gwenview(3540)" Error in thread 140609057900880 : "Unsupported operation (2)": "Invalid model"
gwenview: symbol lookup error: /usr/lib/libnepomuk.so.4: undefined symbol: _ZN7Soprano4NodeC1ERKNS_12LiteralValueE
ممنون از پاسختون
در مورد مشکل اول شاید با ساختن یک user جدید در سیستم یا پاک کردن تنظیمات kde ( حذف فولدر مخفی kde در پوشه خانگی ) مشکل حل بشه ...نقل قول:
در مورد مشکل دوم هم پیشنهاد می کنم از یک مرورگر دیگه همچون فایرفاکس استفاده کنید.
مرسی از توجهتون.
اما با یکی دو تا سرچ دقیق و با کمک این پیج:
تونستم مشکل رو ریشه یابی کنم.با نصب پکیج soprano-backend-sesame که پکیج nepomuk بهش وابستست -و gwenview هم به این آخری نیاز داره- مشکل من حل شد.کد:http://forum.kde.org/viewtopic.php?f=22&t=62194&start=0
سلام دوستان من تازه لينوكس ريختم و براي دانلود آفلاين لازم دارم ولي نميدونم هر برنامه رو ميخام اجرا كنم اين ارور رو ميده خواهش ميكنم كمكم كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان اوبونتو ۸.۰۴ دارم و روی کامپیوترم به خوبی اجرا میشه.
سیستم من ۲۵۶ مگ رم داره و CPU اش هم ۲.۴ تک هسته ای هست.
می خواستم بدونم نسخه ۹.۱۰ کوبونتو روی کامپیوترم اجرا میشه یانه؟
سلامنقل قول:
برای نصب اوبونتو ۹٫۱۰
- حداقل 256 MB رم نیاز دارید. (اما برای نصب بطور استاندارد به 384MB نیاز هست!)
- برای نصب به ۳ گیگ فضای خالی هارد نیاز دارید.
- CPU شما هم به نظر نمی یاد مشکلی داشته باشه.
موفق باشید.
دوستان درايور ديال آپ براي كرنل 2.6.31 در ubuntu 9.10 رو از كجا ميتونم بگيرم ؟؟؟؟سايت linuxant هم تا كرنل 2.6.28 رو بيشتر نذاشته.
سلام
من یه مکشل خیلی مزخرف اما ساده!!! دارم، اونم اینکه توی Windows می تونم فولدر Share رو توی Ubuntu ببینم اما از طریق Ubuntu نمی تونم وارد Windows یا همون فولدر اشتراکی بشم، توی Network اسم سیستم Windows رو می بینم اما وقتی کلیک می کنم رمز عبور می خواد، تا ایجا درسته، اما نام کاربری و رمز رو قبول نمی کنه و همش صفحه کلمه عبور تکرار میشه، رمز رو با یه ویندوز دیگه چک کردم، از طریق همون رمز ویندوز با ویندوز ارتباط برقرار میکنه اما Ubuntu نه؟ حالا می گید چی کار کنم؟ در ضمن این Domain دیگه چیه؟ (می دونم چیه اما منظورم اینه که تو ارتباط ویندوز با ویندوز همچین چیزی نمیاد)
در ضمن من از Samba و Ubuntu 9.10 Netbook Remix استفاده می کنم