اقا یکیم به داد من برسه چشمام داره از حدقه میزنه بیرون:18: اول بار که ویندوز رو نصب کردم کوچیکتر از حد معمول بود ایکن و نوشته ها که بازم توی تنظیمات مینوشت normal الان هم که بزرگتر شده بازم مینویسه normal!نقل قول:
Printable View
اقا یکیم به داد من برسه چشمام داره از حدقه میزنه بیرون:18: اول بار که ویندوز رو نصب کردم کوچیکتر از حد معمول بود ایکن و نوشته ها که بازم توی تنظیمات مینوشت normal الان هم که بزرگتر شده بازم مینویسه normal!نقل قول:
لطف میکنی بگی کجا نوشته normalنقل قول:
لطفا يكي جوابما بدهنقل قول:
خيلي ضروريه:11:
کلیک راست روی صفحه -properties-تب appreance- قسمت Font size نوشته normalنقل قول:
توی همون صفحه appearence بزن advanced و بعد در قسمت item برو و icon را انتخاب کن حالا هم میتونی icon size را تنظیم کنی هم font size رانقل قول:
منتظر پیامت هستم
ممنون دوست عزیز ایکنا کوچیک میشه ولی یه حاشیه ی به هم ریخته ی سیاه دورش ظاهر میشه و یه شکل بدی پیدا میکنه من فکر میکنم مشکل باید از یه جای دیگه باشه به هر حال ممنون
سلامنقل قول:
شما این فایل رو دانلود کن از حالت زیپ خارج کن .بعد روی Installer کلیک کن و وقتی اجراشد کلید اینتر رو بزن و از برنامه خارج شو و ویندوز رو Restart کن :
موفق باشید :40:کد:http://www.4shared.com/file/107909348/34cf67f0/Windows_Genuine_Advantage_Validation_v18310.html
سلام دوستان
من با IE 8 يه مشكلي دارم و اون اينه كه تو بعضي سايت ها يك قسمتي هست كه داراي فلش هست و روي اون كليل مي كنيم تا ليستي از اطلاعات رو در اختيارمون بزاره(مثلا تو همين صفحه اگه پايين و سمت چپ رو ببينيد نوشته پرش و يه فلش داره) ، اين قسمت رو باز نمي كنه!!!
ویندوز رو که دادم عوض کردن هر روز که روشن میکنم این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو صفحه دسکتاپ هم آیکونی میاد که روش کلیک میکنم این میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان شیوه فعالسازی security در فولدرآپشن ویندوز