دوست عزیز ممنون که به مشکلاتم پاسخ میدی حسابی خسته ت کردم اگه بخوام ازت تشکر کن کجا رو باید کلیک کنم .:2:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ممنون که به مشکلاتم پاسخ میدی حسابی خسته ت کردم اگه بخوام ازت تشکر کن کجا رو باید کلیک کنم .:2:نقل قول:
نقل قول:ممنون . نیـــازی به تشکـــر نیســت همین ممنون گفتنـــت یه دنیــا تشکر بــرام . :20:
موفق باشید!:40:
مشکل اواتار ها حل شد.
نقل قول:
موافقیم:)...
در کروم-مکستن-IE9نقل قول:
در کروم که در هر جای صفحه باشی باهات بیاد
حل پیچیده ای ندارد...مثل آگهی اول باید بشه : )
نمونه در اینترنت اکسپلورر9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال
من یه مدت اینجا نبودم یه چیزایی یادم رفته
چیکار میکردیم که میتونستیم پستهایی قبلی رو
تیک بزنیم که توی پست خودمون نقل قول بشن؟؟؟؟؟؟؟
روی گزینهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنین تا به شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بیاد. این بلا رو بر ارسالهایی که میخواین ازشون نقل قول کنین در بیارین (!!)و بعد گزینهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از یکی از ارسال ها بزنید!!
نقل قول:سلام . روی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلید کنی و قرمز شـد ، پست مقابل نقل قول شده تو پست شمــا :46:
انقل قول:
نقل قول:یادم اومد...مرسینقل قول:
ممنون
یه سوال دیگه...این عکس آیکونا رو چه جوری میارید؟؟؟؟؟؟
نقل قول:باید عکس بگیری یکبـار کلید Print Screen روی کیبـورد میزنـــی و برنـامه Paint بالا میاری و Ctrl + V رو میزنــی... :46:
قسمتی که عکس گرفتی نمایان میشه و سیو میکنی و آپلــود :20:
+
این آیکون های که من گذاشتــم ، روی کلید مورد نظـر راست کلید کن و گزینه Veiw Image Inf رو بزن ...