به وسیله launcher بازی از منوی language از لیست زبان ها انگلیسی رو انتخاب کنین و وارد بازی بشین
Printable View
به وسیله launcher بازی از منوی language از لیست زبان ها انگلیسی رو انتخاب کنین و وارد بازی بشین
دوستان کسی جوابمو بده ممنون میشم البته بعضی مواقع درست میشه اما بعدا باز خراب میشه ؟؟؟؟نقل قول:
آقا با mouse ميشه بازی کرد يا مثله 4 شه؟
به نظر من به احتمال زیاد ویندوزت مشکل داره شما یا یه xp بزن امتحانی بکننقل قول:
دوستان کسی جوابمو بده ممنون میشم البته بعضی مواقع درست میشه اما بعدا باز خراب میشه ؟؟؟؟
و یا از دوستانی که این بازیو تهیه کردند منظور در شهر خودتون این مشکلو دارن یا نه اگه داشتن که
مشکل از نسخه شما خواهد بود.
بله با ماوس میشه..نقل قول:
آقا با mouse ميشه بازی کرد يا مثله 4 شه؟
دوستان من فقط این مشکل رو تو دایرکت ایکس 10 دارم رو 9 فیلمها رو نشون میده اما رو 10 فقط صدا و نوشته میاد ولی فیلم نشون نمیده کارت گرافیکم 4850 هستش و یه سوال دیگه که 10 با 9 تو بازی چه فرقی داره ؟
درسته که سری رزیدنت اویل از نسخه 3 به بعد از حال هوای ترس و زامبی,شهر بهم ریخته و... دور شده ولی الانم خیلی عالی شده, شده یک بازی اکشن تمام عیار. ولی دیگه بسته, کاش نسخه ی 6 دوباره بره همون دنباله نسخه های 1.2.3'
سلام
دوستان یکی بزرگی کنه این فایل s316.arc رو بذاره
به این فایل هم گیر داده بدبختی
نگاه کردم s306.arc هم نیست
اگه لطف کنید این فایل هم کسی بذاره ممنون میشم
یه فایلی هست که باید نصبش کنیدنقل قول:
اون فایل مدیا پلیر رو آپ میکنه و باعث میشه صدا درست بشه و دو تصویری فیلم ها دیده نشه
راستی دوستان مال من 3 دی وی دی هست پس چطور پی سی 2 دی وی دی میفروشه؟!
چشم من خودم دوباره امتحان و عکس هاش هم میزارم که ببینیدنقل قول:
آقا یکی یه کمکی به ما بکنه
این نشانه رو چطور بردارم؟
يه جايي نوشته بود كه اين شماره 5 ديگه آخرين شماره اين سري هست. (يادم نمياد كجا بود) ولي فكر نكنم اين طوري باشه. يه چيز ديگه هم نوشته بود اينكه سازنده اين بازي دوست نداره اين بازي رو بازي كنه و فقط دوست داره اين بازي رو بسازه!نقل قول: