دوستان این تغییر ساعت که یک ساعت جلو کشیده شده واسه پارس هم اعمال شده ؟ من دیشب دانلود نداشتم خبر ندارم
یادمه یه بار بعضی از دوستان از این تفاوت ساعت گله داشتن و خلاصه یک ساعت از حجمشون رفته بود
Printable View
دوستان این تغییر ساعت که یک ساعت جلو کشیده شده واسه پارس هم اعمال شده ؟ من دیشب دانلود نداشتم خبر ندارم
یادمه یه بار بعضی از دوستان از این تفاوت ساعت گله داشتن و خلاصه یک ساعت از حجمشون رفته بود
راس ساعت 12 برای پارس اعمال شد و دیشب هم بر اساس ساعت جدید دانلود رایگان انجام شد.نقل قول:
میدونی من بیشتر احساس میکنم که محدود شدم !نقل قول:
چون با یک ترفندی شبا سرعتم رو بیشتر میکنم که حالا اگه شد براتون میزارم.
ولی من زمانی که خطم روی دیفالت خودش که 4 مگ بود بسته شده بود، شبانم همون 4-5-6 گیگ رو که متغیر بود میگرفت.
اما از وقتی که روی 9 مگ ست شده، اوضاع کلا فرق کرده ! انگار برای ما که 1 مگ سرعت داریم محدودیت بیشتری رو شبانه قائل میشن ! :n15:
سرعت شبانه به سرعت حالت پایه برمیگرده
512 که داشتم سرعت دانلود شبانه بین 70 تا 90 بود الان که 1 مگ دارم بین 160 تا 180
حالا اونا که محدود نشدن شانس خوبی داشتن
انشاالله که میشه :دینقل قول:
ولی اگه واسه دوستان پیغام خصوصی کنی بهتره :n13:
سلام دوستان سال نو همگی مبارک
من امروز سرویس رو به 2 مگ ارتقا دادم اما در دانلود سرعت دانلودم با وقتی که سرویس 512 داشتم هیچ فرقی نکرده روزانه بالاترین سرعتم مثل سرویس قبلم توپ پرش 500 هستش شبانش هم که امشب تست میکنم پس چرا اینجوریه ؟؟؟ مگه نباید سرعت دانلودم بالاتر از این باشه ؟؟؟
روزانه تمام سرویس ها تقریباً یکیه و برای خط هایی که ظرفیتش رو دارن روی 9 مگ بسته شده در غیر این صورت روی 4 مگ بسته میشه پس فرقی نمیکنه 2 مگ داشته باشی یا 512نقل قول:
مهم سرعت دانلود شبانه ست که برای 2 مگ شما چیزی حدود 250 تا 300 کیلوبایت انتظار میره
دیشب من سرعتم تغییری نکرده بود.همون یک مگی که قبلا بود،باقی موند
طرح 512 حجمی
منظور همون تعداد قسمت های فایل دانلود هستش... نمیدونم توی IDM دقیقاً اسمش چیه... ولی اسم علمی و درستش کانکشن هستش... هر چی تعداد کانکشن بیشتر باشه سرغت بیشتر میشهنقل قول:
یه تاپیک هم در مورد سرعت تک کانکشن هست و در این مورد هم اطلاعاتی توش هست...
از چیز پی ان داخلی استفاده می کنید؟ این روش رو اکثراً بلدن....نقل قول:
من حس میکنم پارس آنلاین سر ملت رو کلاه گذاشته..
شما سرعت دانلودتون 1 ترابایت در ثانیه وقتی حجم پولیه چه فاییده؟
من الان 512 مخابرات دارم ماهی 24 تومن نامحدود سرعت دانشم 60 .. نمیرسم دانلود کنم اینقدر فیلم وسریال و یو-توب و ....دیدم که دارم بالا میارم....
پارس آنلاین همه رو شب زنده دار کرده..
بکشید بیایید تو مخابرات من 25 سالمه 2 سال پارس آنلاین داشتم خداوکیلی الان اینقدر لذت میبرم ا زنت که با اون پولهایی که ریختم تو جیب پارس آنلاین باورم نمیشه ...من چه قدر پول واسه حجم ...وایییییییی سر 1 سال نزدیک 1 تومن شد....نمیدونم pol 128 u
بود اونموقع میخریدم باز حجم خالی میکردم...بدبختی بود همش...همش حریص میشی حجم بخری...
اومد مخابرات الان 2 ساله مخابراتم نمیدونی چی میشه یهو سر ماه میبینی هاردت پر شده...
من سرعتم 350 شبانه 1 مگابایت صبانتی ام می خواهم بیام پلرس آنلاین چون صبانت طرح عیدانه نداره و هزینه هاش بالا رفته چه کنم ؟نقل قول: