برای من که سرعت شب و روزش 450 تا ثابت هست . ولی قبلا که خطم 9 بود 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودم بود شبی 12 گیگ میگرفتم حداقل
یادش بخیر ویندوز 8 ارجینال هم از طریق استور ماکروسافت اپگرید کردم به 8.1 :n18:
Printable View
برای من که سرعت شب و روزش 450 تا ثابت هست . ولی قبلا که خطم 9 بود 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودم بود شبی 12 گیگ میگرفتم حداقل
یادش بخیر ویندوز 8 ارجینال هم از طریق استور ماکروسافت اپگرید کردم به 8.1 :n18:
عزیز منم زمانی که تازه از پارس گرفتم، سرعت روزانم مثل شما بود. شبانه هم 5 تا 7 گیگ میگرفتم! یادمه یه شب 10 گیگ هم حتی گرفتم!نقل قول:
اما کم کم افت کرد و رسید به 4 گیگ. الانم که خطم رو روی 9 مگ گذاشتم، روزانم 1 مگ شده، ولی شبانم داغوونه داغوون شده ! به حدی که به زور 1 گیگ میگیره ! :n27:
من قبل از عید سرویسم تموم شد اگر بگذارم بعد عید سرویس جدید بگیرم از رانژه درنمیاد؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
من پورتم خلوته به خاطر همین سرعتم افت ندارهنقل قول:
از سال 1388 پارس انلاینم و کم پیش میاد که شبانه سرعت خیلی افت داشته باشه .
دوستان کسی با اینترنت پارس آنلاین ورژن آی او اس خودش رو به 7.1 ارتقا داده؟
24 ساعت هستش که من میخوام چه از طریق گوشی و چه از طریق آیتیونز گوشی رو ارتقا بدم اما وسط دانلود قطع میشه
حجم دانلود 1.44 گیگ هستش
از دیروز بیشتر از 10 بار تست کردم اما هر سری قطع شده و کلافم کرده
نمیدونم مشکل از اینترنت پارس آنلاین هستش یا از سرور خود اپل
همونطور که دوستمون گفت به جرات میشه گفت ۵۰٪ به مرکز مخابرات ربط دارهنقل قول:
من الان میانگین شبی ۱۰ گیگ دارم
۳ ماهی هم میشه از سرویسم میگذره
محدودیتی هم نداشتم تا الآن
پس میشه گفت شما مرکزِ شلوغی داری.
چند روز سرعت خوب بود دیشب دوباره افتضاه و سرعت به زحمت به 150 میرسید وبزور 2گیگ دانلود کرد
جالبه صبح که ساعت تغییر کرد و 2گیگ حجم رفت توی پاچم با 800دانلود میکرد
واقعا چرا هیچی نمیتونه یه کم ثبات داشته باشه
سلام دوستان سال نو همگی مبارک
من امروز سرویس رو به 2 مگ ارتقا دادم اما در دانلود سرعت دانلودم با وقتی که سرویس 512 داشتم هیچ فرقی نکرده روزانه بالاترین سرعتم مثل سرویس قبلم توپ پرش 500 هستش شبانش هم که امشب تست میکنم پس چرا اینجوریه ؟؟؟ مگه نباید سرعت دانلودم بالاتر از این باشه ؟؟؟
من و دادشم و پسر عمم آپديت كرديم مشكلي نداره.نقل قول:
١.٤٤ گيگ ؟؟؟؟ شايد فريمور شما ٧ نبوده كه حجمش زياده. اگه ٧ بود با گوشي آپديت كنيد حدود ٢٠٠-٣٠٠ مگ باشه.
به هر حال ميتونيد از يه جاي ديگه لينك مستقيم دانلود كنيد بعد ريستور كنيد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان من دیشب تا 5:30 صبح بیدار بودم.چند تا فایل با حجم بالا گذاشته بودم دانلود بشه.برای مثال یکیش 3 گیگ بود.وقتی 30 درصد دانلود شد،کانکشن ها قطع شدن اما از سرور دانلود پینگ میگرفت و با سرور مجازی هم که تست کردم مشکلی نداشت.با روشن خاموش کردن مودم درست شد.دوباره به 70 درصد رسید،این مشکل پیش اومد.یه مورد دیگه هم بود که وقتی به ساعت های رند میرسید(4:30,5:00)،دوباره قطع میشد.
علت چیه؟کاره پارس آنلاینه؟