داداش پس تو این عکس نوشته که cat 7 هستش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت نوشته:
Printable View
داداش پس تو این عکس نوشته که cat 7 هستش:نقل قول:
تو این سایت نوشته:
اکثر گوشی های دو سیمکارته چینی مثل هواوی و سیائومی با اینکه CAT6هستند پلاس ایران را از نظر نرم افزاری تجمیع نمی کنند، قبل از خرید با تست کردن مطمئن شوید سپس خرید کنید.نقل قول:
چه دل خجسته ای دارین شما دوستان !!نقل قول:
اخه فورجی تو ایران چی هست حالا که بخواد پلاسش باشه ...
همون تریجی رو درست و درمون راه بندازن با سرعت استانداردش فورجی پیشکش .. والا [emoji19]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سرعت یک مدته خیلی پایین اومده!با 4+ و 3 تا خونه آنتن قبلا 7مگ میگرفتم الان به زوور میشه 3مگ!!
به امید این روزا، اگر زنده باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
آموزش راه اندازی +4g در گوشی شیائومی می5نقل قول:
افت سرعت داریم ؟
دزفول چند روزه سطح سیگنالم به شدت پایین اومده حتی آنتن تقوتی هم هم کمک چندانی نمیکنه سرعت دانلود 1/6 سابق شده.
RSSI -91
RSRP -105
RSRQ -11
SINR 0
20 روز پیش همینجا اعلام کردم منتظر افت شدید سرعت 4 جی باشیدنقل قول:
حالا معدود جاهایی تغییری احساس نکنن ولی اکثر جاها از قبل عید تا الان افت سرعت داشتن و شدیدتر هم خواهد شد هدف فعلی ایرانسل و همراه اول فقط گسترش مناطق تحت پوشش هست هیچ توجهی به کیفیت نمی کنن اگه همین روشو ادامه بدن سرعت 90 درصد جاها بیش از 1 مگابایت نمیره !!! ( البته همین الان همراه اول همینجوره )
راستی دوستان میدونید سازمان تنظیم مقررات قیمت 1 گیگ رو چند میدونن ؟؟؟؟ 48000 هزارتومان!!!!
من چند روز پیش شکایت ثبت کردم در رابطه با نامحدود ایرانسل که چرا گرونه و بسته نامحدود هفتگی و ماهانه نداره !!! در جواب بهم سازمان گفت قیمت مصوب یک گیگ 480000 ریال می باشد و ارائه بسته های اینترنتی که حد این قیمت رو حفظ کند مجاز می باشد !!! در زمینه اینترنت کلا قوانین مشکل داره !!!! البته بگیم قوانینی وجود نداره بهتره !!!