کار خاضی نکردن عزیزم فقط تو این کمبود پهنای باند و قدیمی بودن تجهیزات آسیاتک و داغونی سرویس ها، آسیاتک لطف کرده 3 تا مرکز جدید رو شروع کرده به سرویس دهی.
فکر کنم خودت حدس میزنی قضیه از چه قراره.
Printable View
کار خاضی نکردن عزیزم فقط تو این کمبود پهنای باند و قدیمی بودن تجهیزات آسیاتک و داغونی سرویس ها، آسیاتک لطف کرده 3 تا مرکز جدید رو شروع کرده به سرویس دهی.
فکر کنم خودت حدس میزنی قضیه از چه قراره.
قبلا فکر میکردم نت مخابرات خیلی داغونه تا اینکه با آسیاتک آشنا شدم!
من که فقط یک هفته هست مشترک آسیا شدم اگر وضعیت به همین منوال باشه صددرصد به محض تموم شدن ترافیک سرویسم تخلیه میکنم.
شما گول خوردی منم گول خوردم سرویس یک ساله گرفتم موندم دستش کافیه یه بار نت ایرانسل، پارس آنلاین یا .... رو تجربه کنی تا بفهمی چقد این آسیافاــ آشغاله از لحاظ کیفیت :n36:نقل قول:
سلام دوستان کسی دی ان اس های اسیاتک داره وکودومش قوی تره چطور دستی وارد کنم ؟ سوال دوم من با فری گیت وصل میشم سایتهارو میره ام بدون اون نه چه کار کنم درست شه همه تنظیماتم دیدم تیک ها رو درسته
چند بار موقع قطعی خواستم با 1544 تماس بگیرم که دیدم پیامی به صورت گویا میگه مشترک گرامی کلیه مسیرها به سمت این شماره مسدود است!من گفتم نکنه چون ملت در این موقع که من میخام تماس بگیرم دارن تماس میگیرن و نمیشه تماس گرفت و واقعا مشکل مخابراتی هست اما وقتی دیدم فقط موقع قطعی اونم در روزهای متفاوت این مشکل پیش میاد و از طرفی بچه های اینجا هم گفتند که خود آسیاتک قطع میکنه فهمیدم که مشکل مخابراتی نبوده
البته اگه قطع هم نکنه مثلا چه غلطی میکنن تو اون موقع به جز اینکه میگن صبر کن تا درست بشه
در این یکی دو سال اخیر همیشه غریب به 90 درصد مواقع مشکل از اسیاتک بوده من فکر میکنم صدرصد در قسمت مدیریت شبکه و مدیریت پهنای باند و مسئولینی که مدیریت دارن در قسمت های فنی یکسری افراد در این یکی دوسال عوض شدند و یا جابجا شدند یا افرادی اومدن که اهمیت نمیدن به مشترکین که این مشکلات پیش اومده ولی قبلا خیلی بهتر بود ... توی این 2 سال اخیر انبوه مشکلات و قطعی ها و کاهش کیفیت و افتضاح و نارضایتی زیادی رو داشتن اکثر کاربرانقل قول:
اتفاقا من مودم ایرانسل هم دارم اینجا هم 4g آنتن میده سرعت هم حدود 20 30 مگابایته. من به هوای پایداری بیشتر و اینکه به هر حال ADSL چون سیمی هست پایداریش از نت موبایل بیشتره اومدم سمت آسیاتک، اما الان که مقایسه میکنم واقعا ایرانسل بهتره البته اونم بالا پایین داره ولی به طور کلی وضعیتش از آسیاتک بهتره. قبل از آسیاتک هم مخابرات داشتم که واقعا عالی بود توی هفته نیم ساعتم قطعی نداشت سرعت سرور خارجی و داخلی هم فرقی نمیکرد فقط چون شبانه رو برداشت تخلیه کردم اومدم آسیاتکنقل قول:
سلام در سایت 195 برای آسیاتک شکایت نوشتم ولی فیلد کد ملی و موضوع شکایت روشن نمیشه! همه فیلید هارو پر کردم ولی این دو کادرشون خاکستری هست وقتی ارسال شکایت میزنی میگه فیلد اجباری!!!؟
سلام دوستان ، این موضوع که آپلود آسیاتک در تمام طول شبانه روز نامحدود است چقدر کارایی داره ؟ آیا اگر به صورت مداوم آپلود داشته باشیم سرویس را محدود میکنند ؟ اصلا سرعت آپلود مثلا برای سرویس های 128 چقدر هست و کلا به درد میخوره ؟
من به شدت به آپلود احتیاج دارم و ظاهرا آسیاتک آپلود نامحدود را خیلی وقته که عملی کرده ...
تجربیات و نظرات دوستان در مورد کیفیت آپلود نامحدود آسیاتک چجوری هست ؟
من فکر کردم مشکل از کامپیوتره!!!نقل قول:
اینا همشون یکین باو
Sent from my LG-D855 using Tapatalk