اینترنت عملا ... ه و ما هم اسکولای این شرکت بی صاحب شدیم هیچ کس هم صداش در نمیاد 1544 هم قطع کردن بیشتر از 10 روز اینترنت مشکل داره
Printable View
اینترنت عملا ... ه و ما هم اسکولای این شرکت بی صاحب شدیم هیچ کس هم صداش در نمیاد 1544 هم قطع کردن بیشتر از 10 روز اینترنت مشکل داره
در این مدت 1ماهی که مجدد از اسیاتک سرویس گرفتم کیفیت بشدت افتضاح شده.قطعی پشت قطعی! روزی نبوده که 1 - 2 بار قطعی نداشته باشم!!
الان هم نزدیک 2ساعته که پینگ 4.2.2.4 و... رو دارم اما هیچ صفحه ای باز نمیشه!
تنها نقطه مثبت اسیاتک شبانش بود که اونم بدلیل اضافه نکردن پهنای باند مرکز و داغون بودن سرعت در تایم رایگان دیگه هیچ خاصیتی نداره.
به محض اینکه حجم سرویسم تمام بشه تخلیه میکنم. اسیاتک دیگه به هیچ دردی نمیخوره......
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بعد دو سه ساعت قطعی الانم که وصل شده باز همون مشکلات قبلی پابرجاست . هر چی بهشون بگین کم گفتین. عمدا هم 1544 رو اشغال میکنن کسی تماس نگیره.نقل قول:
صاحب نداره این شرکت بی درو پیکر
سمت های وب نیاین که اونم اینطوریه
این اشغال کردن از قصد 1544 که دیگه نهایت شارلاتان بازیشونه . عین این کلاه بردارایی که از ترس طلبکار فرارین و گوشیشون جواب نمیدن یا خاموش میکنن
کاملا موافقمنقل قول:
دوستان من امروز ریتم رو 1700 بود تا بعدالظهرم بالای 5 نمیومدم
از 2 تا اسپلیتر پشت سر هم استفاده کردم فول ریت شد
اول به لاین بزنین بعد از مودم به لاین دومی وصل کنین بعد از مودم اپلیتر به شاخه مودم وصل کنین
کامل نویزو میگیره ماله من افتضاح بود
امیدوارم مفید باه براتون
اسپلیتر تک زور گرفتن نویز رو نداره من هم ایرانی استفاده کردم هم خارجی
پشت هم ببندین
ضرر نمیکنین
اینم بگم باید اولین پریز تو خونتون اینکارو بکنین
بعد وصلش کنین به یه تلفن سالم
بعد برین مودم رو مستقیم بزنین به پریز تلفن
وگرنه تاثیری نداره
ممنون
دوستان چند روزه SNR اصلا ثبات نداره! تمام سیمکشی رو چک کردم.پریز بیرون هم همینه.شما مشکلی ندارین؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دقیقا منم مشکل شما رو دارم توی این چند روزه خطم که تا 5 روز پیش snr 22 داشتم الان اومده روی 13 و جالب اینجاست که حتی همسایه ما هم چون خودم براشون نصب کردم , snr رو گاهی چک میکنم میبینم از اونها هم همینطور snr کم شده و حتی چند نفر از اقوام هم چک کردم دیدم snr هاشون بسیار پایین اومده دلیلش از خود اسیاتک هست چیکارش کردن که snr پایین اومده توی این چند روزه نمیدونم!