شبی ۹۰ گیگ که نمیتونی چون سقفش ۶۰گیگ هست !!!
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
Printable View
شبی ۹۰ گیگ که نمیتونی چون سقفش ۶۰گیگ هست !!!
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
سرعتم روی 55 مگ هست عزیز دیشب روی 62 مگ بودنقل قول:
اره اما بیشتر از 30 مگه ، 30 مگ باشه میگم سرعت امشب خوب نیست ، ولی تست کن متوجه میشینقل قول:
دوست عزیز اگر به تایپک ایرانسل مراجعه کنی میبینی اکثر دوستان دارند این مقدار دانلود رو انجام میدن با 2 بسته نامحدود شبانه ایرانسل که جمعا میشه 4 تومن ، مودم هم از خودشون نگیر بهتره چون میتونی از همراه اول و رایتل هم استفاده کنینقل قول:
میشه دوبار بسته رو بخر از ساعت 2 دانلود رو شروع کن رسید به ساعت 5 خودکار بسته بعدی فعال میشهنقل قول:
میدونم ولی تا حالا کسی اینقد نتونسته دانلود کنه همه میگن فوقش ۶۰ گیگنقل قول:
اره منم دفعه اول فقط 59 گیگ گرفتم ولی بعدش جاشو تنظیم کردم که بهترین نقطه در منزل رو برای دریافت بهتر پیدا کنم که سرعتش خیلی بهتر شدنقل قول:
والا مخابرات اصلا به درد نمیخوره من مشترکش بودم همین الانم هستم ولی تمدید نمیکنم همش دنبال یک شب دانلود 5 یا 6 گیگی تازه هزار تا دردسر برای ادم درست میکنن ، ماشا.. زنگ هم بزنی که فقط بلدن توهین کنن
هیچ رفتم دنبال راه حل خوردم به این مودم ها گرفتم خداروشکر خیلی عالین الان هر وقت نیاز به دانلود داشته باشم شارژش میکنم خودم رو خلاص کردم از مخابرات
یه خط دیگه داشتم از شاتل ارت گرفتم راحت راحتم ، توی این مدت 4 بار فقط شارژش کردم 350 گیگ دانلود کردم و دیگه الان چیزی برای دانلود ندارم تا بیاد دوباره لینک جمع بشه
مخابرات تنها خوبی که داشت قیمتش بود که همونم دیگه نداره پس موندن توش ضرر به خودم ادمیه
بعدش شما میگی 60 گیگ با 4 تومن 60 گیگ مناسب نیست؟
راست میگه دوستمون
خودمم اگه یادتون باشه یه تست سرعت از 4 جی گذاشته بودم که 5-6 مگ بود با دانلود منجر
ولی الان نزدیک به 2 ماهه که سرعت منطقه ما بیشتر از 1.4 مگابایت نمیشه
حیفففف :n35:
ایرانسل هم محدود کرده از هر صد نفر یکی راضی هست ۴g ایرانسلنقل قول:
سلام دوستان یه برنامه رایگان سراغ داره برای تبدیل اینترانت به اینترنت؟!
با تشکر
برنامه نیست ولی اکانت هست که باید بخرینقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من شبا سرعتم با ایرانسل جمعا 5 مگ میرسه با چند تا دانلود همزمان ولی وسطش یه دفعه از 4g+ میشه H+ و باید یه بار دیتا رو قطع و وصل کنم تا درست بشه فکر کنم جدیدا اینطوری محدود می کنننقل قول:
جهت رفاه حال شهروندان عزیز دفتر جدید فروش اینترنت adsl مخابرات توسط شرکت رهنما فردا افتتاح گردید. نشانی کیانپارس خیابان پهلوان غربی بین چمران و خرداد پلاک 6522