احتمالا اسیاتک برداشته چند منطقه رو کاملا افتضاح کرده و باقی هنوز خوبه که کسی جز چند نفر هیچی نمیگه
خواستم تشکر کنم چون حق ما ایرانی ها همیشه همین هست که باید همیشه حقمون خورده بشه .
Printable View
احتمالا اسیاتک برداشته چند منطقه رو کاملا افتضاح کرده و باقی هنوز خوبه که کسی جز چند نفر هیچی نمیگه
خواستم تشکر کنم چون حق ما ایرانی ها همیشه همین هست که باید همیشه حقمون خورده بشه .
این که خیلی داغون محدودهنقل قول:
دیشب تستش کردم تو ساعات رایگان
هیچ ربطی به کیفیت خط نداره اینا مذخرفات پشتیبانی دروغگوی آسیاتکه و بسنقل قول:
دوست عزیز وقتی حط ریتش روی 6 مگا بیت باشه چطور توقع دانلود 10 مگابیت رو دارید اینکه میگن کیفیت خط نه اینکه مشکل میتونه صدرصد از سیمکشی شما باشه خیر این مشکل میتونه از طرف خود اسیاتک هم باشه در حقیقت خط من با اینکه مشکل سیم کشی و هیچ نویزی نداره اما در ساعتهای مختلف با توجه به کم و زیاد شدن یوزر اسیاتک کیفیت خط هم بالا و پایین میشه . وقتی گفته میشه کیفیت خط نه اینکه پس هر چی مشکل هست مقصر از مشترک هست بلکه تجهیزات و مقدار پهنای باند و تعداد یوزرهای اون منطقه مخابراتی هم تاثیر داره روی کیفیت خط یا همون snr و همچنین ریت دریافتی همینطور که در هر نیم ساعت برای من یه جور ریت و snr هست که اصلا هم با هم همخوانی نداره این بی ثباتی و ناپایدارینقل قول:
و اولین مشکلی هم که وارد هست به اسیاتک این هست که تعداد یوزرهاش زیاده و اما مقدار پهنای باندش کم هست به همین دلیل مجبور میشه با ترفندهایی از پیش تعیین شده ریت کمتری رو به یوزرهاش بده تا هر یوزر کمتر بتونه از مقدار پهنای باند استفاده کنه.
من امروز به یه کشفی رسیدم:n02: نمیدونم کسی قبلا اشاره کرده یا نه
شما وقتی که گیگ باکس میخرید، زمان مصرف گیگ باکس رو از ابتدای اون روز حساب میکنه یعنی مثلا شما ساعت 7 عصر گیگ باکس رو که 5 روز زمان داره میخری، همون اول زمان مصرف شدتو میزنه 19 ساعت یعنی عملا برای اینکه بتونی از کل اون 5 روز استفاده کنی باید ساعت 00:01 گیگ باکس بخری:n02:
نمیدونم سیستمشون باگ داره یا باز هم همون قضیه بخور بخوره:n09:
نه بالام جان فقط شما نبودی که فهمیدی.اینجا خیلی ها مثل من دیگه خسته شدن از اینکه بیان اینجا بگن فلان مشکل هست و نیست.نقل قول:
الان 3 یا 4 روزی میشه که وضعیت نت کاملا افتضاحه و هیچ غلطی نمیشه باهاش کرد.
این کشف شما واسه من و Android500 خاطره هست.
جالبه مدیر آسیاتک هنوزم از سرویس 100 مگ حرف میزنه مردک دیوانه.
یه سوال از دوستان دارم.
کسی می دونه پینگ تایم رایتل نسبت به ایرانسل بهتره یا نه؟
نقل قول:
حالا ما هیچی چهار تا ادم دیگه میاد از این تاپیک فکر میکنه اوضاع اسیاتک عالیه تخلیه میکنه میاد من برای اون دسته ادمها گفتم که حداقل نیان فکر کنن سوت و کوره و همه راضی وگرنه به قول شما ما که خسته شدیم از بس گفتیم و الان مدتهاست که وضعیت اسیاتک واقعا افتضاح شده و و به قول اون دوستمون شده اینترانت ملی و غیر از اینم نیست که همونم محدود شده هست و بسیاری مواقع افتضاح.
دقت کردین هر موقع اسیاتک یه سرویس جدید اضافه میکنه عملا سرعت نتش کندتر از قبل میشه
شرایط استثنایی استفاده از سرویس VOD برای مشترکین آسیاتک
یکی نیست بگه اول اینترنتی که دست ملت میدید رو درست کنید هر روز اینقدر کمبود پهنای باند نداشته باشید و قطعی کاربران بعد بیاید یه سرویس دیگه بدید :n27:
نت کلا پریده هیچ وبسایتی باز نمیشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n30::n41:
بی پدر و مادرا الان دو ساعته قطعه اسیاتر دزد ... مجبور شدم با رایتل بیام
شماره 1544 هم هر چی زنگ میزنی اشغاله
یه مشت مرتیکه دزد ریختن تو اون خراب شده