اهان...نقل قول:
یعنی از هر دو فیش دستگاه یکجا استفاده میکنی!؟:دی
از کابل dvi برای تصویر و از کابل 3 رنگ برای صدا؟
اهان...نقل قول:
یعنی از هر دو فیش دستگاه یکجا استفاده میکنی!؟:دی
از کابل dvi برای تصویر و از کابل 3 رنگ برای صدا؟
آره میشهنقل قول:
من واسه پی بردن به یه موضوعی این روش رو امتحان کردم و تنها هنگام سوییچ کردن از روی مانیتور کنسول ریست میشد:11:
بلهنقل قول:
از هردو
ولی هنگام سوییچ دستگاه ریست نمیشه.
دوستان قیمتا چجوریاست کسی داره لیست اخرین قیمت ها رو بده؟؟ خبری از هههههههههههک درایو های هیتاچی نشد؟؟
قیمتها خفن رفته بالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیتاچی هم حک شده.......
کسی چرا به من جواب نمی ده
من بعضی وقت ها dvdرو می ندازم تو xbox ده ثانیه load می کنه بعد open trade می ده انگار هیچی تو دستگاه نیست
از چی هست ؟
لنز دستگاه ضعیف شده ؟
دوست عزیز مشکلی ندارهنقل قول:
اینها باگهای سیستمی و فرم ور هست که بعضی مواقع پیش میاد
نگران نباشید همه چیز سالمه و این اتفاق واسه همه میوفته
من به شخصه تو عمرم همچین چیزی برام پیش نیومده و مطمینا نمیتونه ار فریم ویری باشه که بار ها و بار ها تست شده.نقل قول:
--------------------------------------
تمام بازی ها اینجوریه یا یه سری بازی اص.نقل قول:
کنسول چند وقته کار میکنه و بازی هاتو روی هارد نصب میکردی؟
---------------------------------------
نقل قول:ایشون معلوم بود که منظورش اسلیم ها هست(اونهایی که قبلاcfwنداشتن) و نه فت که cfwبراش اومده و نه اون هیتاچی هایی کهlt+2هم براشون اومده.نقل قول:
درایو های نسبتا جدید هیتاچی اسلیم هنوزcfwندارن!!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------
سلام . من اسلیم دارم که lt2 هست بازی ها رو هم می خونه ولی از جایی که بازی می گیرم فروشنده گفت از این به بعد بازی ها رو lt3 می یاد حالا من باید چکار کنم؟ اگه lt3 بشه دیگه بازی های قدیمی رو نمیخونه؟ با lt3 میشه به لایو وصل شد؟ ترو خدا جواب بدید چند روزه این lt3 & lt2 رو مخمه . مرسی
سلام من xbox360 slim دارم که lt2 هست می خواستم بدونم اگه بازی های جدید بیاد من باید دستگاه رو lt3 کنم؟ آیا بازی های قدیمی رو هم با lt3 می خونه؟ من lt3 کنم بهتره؟ اگه lt3 بشه می تونم به live وصل بشم؟ ممنون