اینم از وضعیت مسیریابی یا tracert اسیاتک گاهی اوقات ایپی گت وی هم به صورت تایم اوت هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از وضعیت مسیریابی یا tracert اسیاتک گاهی اوقات ایپی گت وی هم به صورت تایم اوت هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الان دو روزه از موقعی که اسیاک چندتا مرکز جدید رو افتتاح کرده snr نوسانات شدیدی داره در 5 دقیقه روی 22 میاد روی 18 بعد دو دقیقه میره روی 10 دوباره میره روی 15 همینطور نوسان داره و ریت و کشش خط هم همینطور در نوسان هست.
نوسان شدید روی اسیاتک هست و پایدار نیست کلا معلوم نیست اون مهندسینی که دارن پول های میلیونی میگیرن و مانیتور میکنن وضعیت رو نمیبینن !! از چند نفر رو تست کردم همه همینطور هست.
امروز دوباره قطعی و کندی به اوج خودش رسیده
تا حالا که من آسیاتک بودن وضع مثل این دو سه روز افتضاح نبوده نمیدونم چه غلطی کردن باز نه سایتا درست باز میشن نه چیز میز وصل میشه نه تلگرام عکسارو میاره یدونه فایل 500 کیلو بایتی من نتونستم از تلگرام دانلود کنم سرعت دانلود با idm قبلا با توجه به خطم 600-700 بود الآن 200 بالاتر نمیره سرعت تک کانکشن تک رقمی شده :23::24:
نقل قول:همه ما مشکلمون مثل همه و مشترک باید بسوزه و بسازه به پای این شرکت... صدرصد پهنای باندی که داشتن برداشتن شیر دادن اشتراک گذاری به مراکز تازه افتتاح شده که وضعیت بقیه به این شکل شده.نقل قول:
می خوام این سرویس چلچله نامحدود نقره ای ( با 5 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 36 گیگ درماه) بخرم!!
سرعت دانلود این سرویس چقدره؟
شما بعد از استفاده 5 گیگ هر مقدار باشه چون نامحدوده روی همون مقدار ثابت میشه تا یه حجم خاصنقل قول:
مثلا اگه چلچله 512 باشه سرعت شما میشه 60 کیلوبایت و البته تا یه مقدار خاص حجم معین .
البته من باشم با این وضعی که اسیاتک داره کلا سرویس تمدید نمیکردم بلکه جمش میکردم میرفتم.
آپلودسنترهایی که آسیاتک ازشون پشتیبانی میکنه الان کدوماست؟
یدونه 4upld بود که (البته سروز sh3 ) که سرعت عالی تو ساعات رایگان داشت که اونم به فنا رفت و دیگه داره تعطیل میشه
عصر آپلودنقل قول:
upera.co