:n08:آره به خدا یکی باید اول به اینا بفهمونه ما چمونه.واقعا بی سوادن.یارو برگشته به من میگه سرعت 40 کیلوبایت عالیه که چرا ناراضی هستی؟ :n08:نقل قول:
Printable View
:n08:آره به خدا یکی باید اول به اینا بفهمونه ما چمونه.واقعا بی سوادن.یارو برگشته به من میگه سرعت 40 کیلوبایت عالیه که چرا ناراضی هستی؟ :n08:نقل قول:
کلا مشکل ما همینه و بخاطر همین وقت نگذاشتم که برم چون اونایی که سر این پست هستند یا اینکاره و متخصص نیستند و اصلا زبون ما حالیشون نمیشه که بگم SNR پایینه به نظر شما میفهمه ؟؟؟ و دسته دوم اونایی هستند که فقط اومدن زمان بگذره و سر برج یه حقوقی بگیرن برن و دیگر هیچ !نقل قول:
بابا همه ی اینا به کنار آخه بعضی مطالبو که مربوط به خود مخابراته رو هم نمیدونن :n08:نقل قول:
یکی دیگش می گفت سرویس های ما بهترین و بالاترین پینگ رو دارن و خیلی خوب هستن :n08:
Snr هرچی کمتر باشه بهتره؟
خیر هر چی بیشتر باشه بهترهنقل قول:
صد در صد شک نکن مشکل از طرف شما نیست از مخابراتتونهنقل قول:
تا جایی که من میدونم پشتیبانی خنگ تشریف دارن هر چی بیشتر زنگ بزنی نتت از قبل از هم بدتر میشه
داداش. خوب انتظار چی داشتی مگه؟ سرویس 128 نامحدودت رو بعد از 10 گیگ مصرف با سرعت حدود 2Mbps طبق اعلام خودشون بستن روی 512kbps. هنوزم که سرعتت چهار برابر سرعت اسمیه دیگه. حالا یه 5% کمتر از حداکثر سرعتش رو داری میگیری. من یادمه تا 3-4 سال پیش سرویس 128 نامحدود از سپنتا میگرفتم با سرعت دانلود 15 تا 16 کیلوبایت با همین قیمت حدود 30 هزارتومن در ماه، البته بدون قطعی و افت سرعت و پینگ. بعدن دیدم برام سرویسای محدود حجمی بهصرفهتره.نقل قول:
من هم برای استفاده خونگی با هزینه کم همون سرویسهای محدود حجمی رو، بیشتر توصیه میکنم. این شرکتهای ISP سرویسهای نامحدود رو بیشتر دوست دارن به شرکتها بفروشن. چون معمولاً شرکتها احتیاج دارن به یه سرویس دائمی و قابل اطمینان با یه حداقلی از سرعت تضیمن شده. از طرف دیگه، تو همین حوزه هم، برای پارسآنلاین بهصرفهتره که سرویسهای نامحدود 1مگابیت و 2مگابیتش فروش بره تا سرعتای پایین. واسه همین این هدیه سرویس نامحدود رو برای سرعتهای پایین خیلی تنگ و محدود در نظر گرفته.
از طرف دیگه، این شرکتها برای کاربرای خونگی هم اومدن همین سرویسهای محدود رو در نظر گرفتن. البته قبول دارم که پارسآنلاین تنوعش نسبت به شرکتهای دیگه تو این جور سرویسا کمتره.
خیر اتوماتیک خودش رایگان حساب میشه البته اگر می خواهی تا 713 دانلود کنی و رایگان حساب بشه حتما باید قبل از 715 دیسی بشینقل قول:
درودنقل قول:
منظور شما اینه که تا ساعت 7 و 15 دقیقه رایگانه ؟ و این یک ربع هم رایگان حساب میشه ؟
713 و 715 یعنی چی؟نقل قول: