آخه من نمیفهمم این چه وضعه نت دیگه شورشو درآورده این آسیافا اینقد هم اعصابخوردی برای یه نت؟؟؟ بر پدر و مادر باعث و بانیش لعنت :4:
Printable View
آخه من نمیفهمم این چه وضعه نت دیگه شورشو درآورده این آسیافا اینقد هم اعصابخوردی برای یه نت؟؟؟ بر پدر و مادر باعث و بانیش لعنت :4:
چرا دیگه سایت هایی که گفتن رایگان نیست؟؟؟نقل قول:
مثل عادی حجم کم میکنه
این سایت فیلمو
از دیروز تا حالا واقعا ریده ... لینک میپره، آیپی نمیده، پکت لاست و ...
یه چیز دیگه هم تازه متوجه شدم . این گیگ باکس 9 گیگی رو که میخری توی پنل دو تا عقربه میاره حجم و زمان مصرف شده ... از همون لحظه اول زمان مصرفی رو زده 12 ساعت!!!! دفه قبلی هم زده بود 15 ساعت مصرف شده!! ینی یک ثانیه هم نگذشته از خرید. واسه شما هم اتفاق افتاده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک یا سرویس دهنده ی دیگه معمولا زیاد فرق ندارن با هم چون همشون در فکر خالی کردن و تموم کردن حجم کاربران حجمی و جلوگیری از دانلود کردن کاربران نامحدود هستن این سیاست کلی همه ی سرویس دهنده ها( ISP) هست. اما تفاوت هاشون چی هست که مثلا یکی میگه اسیاتک خوبه یا نفر دیگه ای میه فلان شرکت بهتره اینا هست که تفاوت ایجاد میکنه:
1- میزان قطعی تو سرویس: بستگی داره به مرکز مخابراتی و تجهیزات استفاده شده دراون مرکز، برای هر مشترک شرایط فرق داره به طور مثال یه مشترک به طور پشت سر هم اتصالش قطع میشه میگه وای اسیاتک چی هست دیگه!!!!!!! یکی دیگه اتصالش پایداره میگه به به چه اینترنتی!!!!!
2- سرعت: سرعت تمامی سرویس دهنده ها نسیت به شرایط جهانی خیلی کنده و ملال اوره، البته بهتر شده نسبت به قبلا و لی بازم کنده، چرا کنده؟؟؟؟ چون قبلا حجم یه برنامه ای نهایت 100 مگ بود برا دانلود ، اما با پبشرفت تکنولوژی و متفاوت شدن کیفیت ها الان یه برنامه ی خوب و تخصصی زیر 1 گیگ نیست!!!!! از اون گذشته سرویس ها تماشای انلاین و جت تصویر فراگیر شده تو دنیا که با این سرعت ها ما خیلی مشکل داریم، در اخر بازی ها هستن که قبلا تو چند تا CD جاشون می شد و لی الان شده Blue-Ray حجمشون حالا خودتوت قضاوت کنین که سرعت خوبه یا نه!!!!!!
3- قیمت : از نظر قیمتی تقریبا اکثرا تو یه رنج هستن ولی امکان داره تو یک سرویس مشابه شرکتی 2 تومن بالا پایین داشته باشه ولی اکثرا مثل هم هستن چون منبع تامین اینترنت همشون یکی هست( شرکت زیر ساخت) و عملا این شرکت هست که سرعت و قیمت اینترنت رو به طور کلی مشخص میکنه!!! اما سرویس اسیاتک یا سایرین همشون قیمت هاشون بالا هست و نسبت به خدماتی که میدن دارن پول اضافی میگیرن.
امیدوارم مفید باشه توضیحاتم
خب همون تجهیزاتی که میگین به خود آسیافاــ ربط داره دیگه مرکزمون بیشتر از 8 مگ جواب نمیده بی خودی میندازن گردن خط مردم کیفیت که میگین یه روز عالی یه روزم اعصاب خورد کن نت ایرانسل شرف داره به این آسیافاــــ 10-20 برابر با کیفیتتره نسبت به این نت آشغالنقل قول:
آقا شبانه رو هم داغون کردن ؟ :n03:
دیشب سرعت من نهایت 30kb/s بود بزور 800 مگ دانلود کرد. قبلا شبی 8 9 گیگ میتونستم بگیرم
فقط به خاطر همین شبانه اینجا موندم اگه قراره از این به بعد وضع شبانه اینجوری باشه اصلا ارزش موندن نداره.
سلام
دوستان مراحل خرید نت به صورت اینترنتی رو میگین لطفا؟!
این مدارکی رو که میخان (قبض و ...) همون موقع باید اسکن کنم بفرستم براشون؟؟؟ یا بعدا هم میشه؟!
بعد کلا از موقع ثبت نام چقدر طول می کشه تا نتو وصل کنن؟!؟!
بله دیشب منم همین مشکل رو داشتم.نقل قول:
البته من با شما یه فرق دارم.اونم اینه که برای من تو مرکز مخابراتی ما ISP های دیگه جای خالی ندارن وگرنه من رفته بودم.
خیلی وقته عطای دانلود شبانه رو به لقاش بخشیدم.
هم اکنون وضعیت کاملا افتضاح اسیاتک رو شاهد هستیم که حتی از نت سیم کارت ایرانسلم بدتر هست با پینگ شدیدا بالا
حالا واسه من بر عکس ه روزا شدیدا نوسان دارم هی میاد رو 0 نت کلا قطع میشه میره بالا دوباره هر 20 ثانیه
شبا عوضش رو 600 700 کیلو ثابت میگیره