دقیقا زدی به خال :))) یادش بخیر سرویس 256 با اینکه 20 روز اعتبار داشت رفتم 128 خریدم که سرعتش 60 بود.....فرداش شد 8 :))))نقل قول:
نمیدونم چرا ملت اینقد احمقن :)) تابستون که شکایت کردن چرا سرعت 2 مگ و 256 یکیه :))))
Printable View
دقیقا زدی به خال :))) یادش بخیر سرویس 256 با اینکه 20 روز اعتبار داشت رفتم 128 خریدم که سرعتش 60 بود.....فرداش شد 8 :))))نقل قول:
نمیدونم چرا ملت اینقد احمقن :)) تابستون که شکایت کردن چرا سرعت 2 مگ و 256 یکیه :))))
از دیروزساعت 2 بعدظر سرعت دانلود فوق بالا بود 512 نامحدود از 50 رفته بود 350 منم :n19::n20::n10:حی دانلود میکردم یه سره تاالان (نزدیک 30 گیگ شاید بیشتر دانلود کردم :n09:)که متاسفانه برادر گرامی مودم رو ناخواسته خاموش کرد و روشن:n28: سرعت دوباره 50 شد:n03:
کسی که سرعت بیشتر شد مودم رو خاموش نکنه که به فنا میره
حیف شد
اقا مخابرات دیگه سرویس با شبانه رایگان نمیده ؟؟ کسی خبر داره ؟؟
1ساله های سرویس شبانه دارننقل قول:
6 ماه شبانه رایگان نداره ؟نقل قول:
6 ماهه فعال هست.نقل قول:
ول ممکنه فقط رو یکساله ها شبانه رو فعال کرده باشن.چون مطمئن نیستم اوایل 6 ماهه هم شبانه داشت
سلام.
دیشب به طور اتفاقی خواستم یه ویندوز دان کنم. به خیال سرعت 30 . گزاشتم برا دانلود دیدم سرعت بین 100 تا 300 کیلوبایت شده بود. خیلی تعجب کردم.
البته ساعت حدود 1.5 بود. که صبح دوباره سرعت مثل روال قبل شد.! (256 نامحدود)
اینترنت 6 ماهه 512 - 24 گیگ دارم.
الان 10 روزه که سرعت در حد صفره.
حتی یاهو رو مجبورم با فیلتر شکن باز کنم.
زنگ زدم گفتن بخاطر اشکالات ایجاد شده از طرف مخابرات بابل برای مخابرات آمل هست و برا همین یه سری از مشترکین آمل اینترنتشون اینجوری شد.الان داریم یه دستگاهی نصب میکنیم، 2-3 روز دیگه طول میکشه.
یعنی واقعا احساس مسئولیتشون آدم رو میکشه!!!!!!!
همچین چیزی امکان ندارهنقل قول:
حالا هی میان میگن پهنای باند کم اوردیم
عجب آدمای بدبختی هستن
همه چیزو قطره ای کردن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
مخابرات 2 مگ محدود
من یک محدود گرفتم بدبخت شدم سرعت از دیال اپ کمتره زنگیدم کسشعر تحویل میدن اعصاب نموندهنقل قول:
منظورم این بود که همچین چیزی امکان نداره که بچه های مخابرات دست به درستکاری بزنننقل قول:
همه شرکت ها دم عید سرعت بالا می برن تا به نوعی عیدی بدن به مشترک ها و مشتری جدید هم جمع کنن اینا دم عید......
دوستان قبلنا ای پی 2 سرعتش خوب بود الان برعکس شده ای پی 5 سرعتش مثل اینکه وضعش الان بهتره هر وقت ای پی 2 نصیب من میشه سرعت لاکپشت میشه
روشونم برم که جشنواره نوروزی با مودم رایگان هم گذاشتن
الان حتی صفحه باز نمیکنه. چرا این طوری شده؟
من امروز رفتم کمپین نوروزی بگیرم مسئول اونجا میگفت که شبانه رایگان نداره بهشون گفتم چرا نه کمپین دانشگاه علوم پزشکی نه دانشجویان و نه این نوروزی چرا شبانه رایگان نداره میگفت مخابرات میخواد کلا سرویس شبانه رایگانشو کنسل کنه و دیگه هیچ سرویسیش شبانه رایگان نداره.نقل قول:
در اینکه سرویس شبانه حذف بشه شکی نیست.در این جشنواره شبانه نداره درسته .حتی تو سایت مخابرات هم نوشته.ولی توی پنل فرق میکنه البته تا وقتی که خود مخابرات به طور رسمی اعلام نکنه شبانه پا بر جاستنقل قول:
خوب اگه فقط رو پنل باشه اونم 6 ماهه و 1 سالش به درد عمشون میخوره کی پول داره 200 , 300 تومن پیش پیش بهشون بده اونم به خاطر فقط شبانه.!!باز اون موقع رو قبض میومد خیالی نبود هر 2 ماه پرداخت میکردیم.ما که دیگه از مخابرات دیگه باید بریم ...بهترین سرویس برای شبانه رایگان دانلود برای کدوم شرکته و کدوم سرویسش کسی هست راهنمای کنه ؟؟نقل قول:
یه سر به تاپیک پارس آنلاین بزن! بچه ها با سرویس دو مگ ماهی سه گیگ دارن شبی 6 گیگ تا 10 گیگ دانلود میکنن! سرعتش عالی شده تو شب رایگان! سرور ایرانی هم محدودیت نداره انگار تو دانلود:n13:نقل قول:
دوستان 512 نامحدود ، تایم اوت در حد تیم ملی ایران ، پیج باز نمیشه ، دوستان دیگه هم اعلام وضعیت کنن!:n08:
نت سراسری مثل اینکه ر*یده! میخوان عیدی بدن به همه!نقل قول:
واعظی ته دست درد نکنه! قـشنگ بـ*ری بوردی! :n20: ته کنگ بلاره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگر شبانه فعال باشه 1024و2048 که سرعتشون به ترتیب 220و280 هستنقل قول:
درسته من تا 1 هفته پیش سرویس محدود 1 مگ 1 سالشو داشتم . تموم شد میخواستم دوباره شارژ کنم ولی باز هم با این اوصاف دیگه مخابرات بصرفه نیست.اسیاتک رو کسی خبر داره چطوریه ؟شبانشنقل قول:
آسیاتک سرویس شبانه نیم بها نصف سرعتی که روزا بهت میده و احتمال داره تمام سرعت روزانه رو بهت بده.ولی شبانه کامل ریگان سرعت کمی پایین تر از واقعی هستنقل قول:
سلام.
اره بدجور نوسان داره سرعت. سایت که باز نمیشه ولی دانلود رو میشه کرد. تعداد کانکشن های مرورگرتون رو افزایش بدید شاید درست بشه. دیفالتش روی ۴ هست فکر کنم.
یکی از اشنایانم تو مخابرات بابل می گفت که دیده ۱ مگ رو به ۳۲ نفر دادن (حالا برو بچرخ دور خودت :|). به این مخابرات هم که امیدی نیست. اون افزایش سرعت که چند روز پیش اتفاق افتاد هم ناخواسته حال دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم های وب خوب بیده. با توجه به سرعت و ترافیک قیمتش مناسبه. البته به نظرم تیم تخصصی پشتش نیست. معلوم هم نیست رفتی های وب گرفتی دیدی یه هفته بعد سرعتت داغون شده. هرچی باشه ایرانه.:n09:
ولی در کل کسی از دانلود شبانه های وب خبری داره؟ اصلا شبانه ای در کار هست؟! سرعت چطور؟
:n24::n19:نقل قول:
مگه میشه تعداد کانکشن مرورگر رو دستکاری کرد؟ دیفالت تا اونجایی که من میدونم باید روی 1 باشه نه 4!نقل قول:
من (های وب)دارم حدود4 ماهنقل قول:
اوایل خیلی خوب بود 1مگ داشتم شبانه رایگان با700 دان میکردم شبی 5 گیگ!!!!
حلا سرعت رو اوردن 250کیلو شبی 2.5 گیگ میگیرم
روزها سرعت 700 به بال دان میکنه که ترافیکت رو بترکونن!!!
من که همچنان با 512 نامحدود سرعتم به زور به 16 میرسه
تایم اوت در حد المپیک
بله و خیر. در اکثر مرورگر ها روش هایی برای دستکاری تعداد کانکشن ها هست ولی مرورگری مثل Safari چنین امکانی نداره تا اونجا که من می دونم. مرورگر ها هم استاندارد های خودشون رو دارن و تعداد کانکشن هم برای هم سرور باید روی عدد خاصی باشه. برای همین اپل اومده محدود کرده ولی شرکتی مثل موزیلا ازادی عمل داده.نقل قول:
دیفالت قبلا بر روی ۴ بوده ولی الان برای اکثر مرورگر ها شده ۶!! تا اونجا که یادم بود همین دیروز رو ۴ بود :دی
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قندشکن باز کنید. تحریم شدیم.
برای تغییر تعداد کانکشن در فایرفاکس تایپ کنید about:config و Enter
در قسمت جستجو تایپ کنید network.http.max
لیستی که براتون میاد رو به دلخواه تغییر بدید.
برای کروم هم این لینک هست
تست نکردم و حوصله تست رو هم ندارم.
پی نوشت: تعداد رو روی عدد بزرگی قرار ندید چون باعث دردسر میشه.
فعلا
کدوم شهری؟نقل قول:
نقل قول:
واسه منم از دیشب شروع شد تایم اوت در حد لالیگا!تازه امروز بارون هم شروع شده که فکر کنم زنگ بزنیم 2020 دلیل رو بارون اعلام کنن:n08::n08::n08:دوستان من از یه شخصی در مخابرات شنیدم اگه این طرح نوروزی فروشش شروع بشه اوضاع سرویسهای مخابرات بدتر هم خواهد شد !میگفت حالا حالاها پهنای باند جدید در کار نخواهد بود:n08::n08:
با سرعت ۷۰۰ و شبی ۵ گیگ یعنی دانلود رایگان شما حدودا ۲ ساعت بوده؟! یا شما بیشتر دانلود نمی کردید؟ بین چه ساعاتی هست؟نقل قول:
من می خوام ۸ مگ بگیرم و ماهی ۸ گیگ که در میاد ۲۹ تومن. فعلا که ۲۵ تومن بابت ۵۱۲ مخابرات میدم این ۴ تومن هم نوش جونشون اگه بیارزه سرویشون! در کل با ۲.۵ گیگ هم میشه سر کرد. شما با ۵۱۲ نامحدود مخابرات اگه کل روز پی سی تون روشن باشه به زور می تونید از این عدد جلو بزنید. تازه سرعت ۷۰۰ کجا و .....
راستی شنیدم یه چیز های مندراوردی مثل فشفشه و .... اینا داره. اینا دیگه چین؟!
با سرعت ۷۰۰ و شبی ۵ گیگ یعنی دانلود رایگان شما حدودا ۲ ساعت بوده؟! یا شما بیشتر دانلود نمی کردید؟ بین چه ساعاتی هست؟نقل قول:
من می خوام ۸ مگ بگیرم و ماهی ۸ گیگ که در میاد ۲۹ تومن. فعلا که ۲۵ تومن بابت ۵۱۲ مخابرات میدم این ۴ تومن هم نوش جونشون اگه بیارزه سرویشون! در کل با ۲.۵ گیگ هم میشه سر کرد. شما با ۵۱۲ نامحدود مخابرات اگه کل روز پی سی تون روشن باشه به زور می تونید از این عدد جلو بزنید. تازه سرعت ۷۰۰ کجا و .....
راستی شنیدم یه چیز های مندراوردی مثل فشفشه و .... اینا داره. اینا دیگه چین؟!
دوست عزیز اون سرویس 8 مگ که شما می گی شبانه رایگان نداره و بخوای شبی 2.5 گیگ دانلود کنی باید سرویس یک مگ رو بگیری که روی 4 مگ می بندن روز ها و سرعتش چیزی حدود 450 میشه و فشفشه هم مثل شارژ شگفت انگیز ایرانسل می مونه ترافیک رو ارزونتر می خری ولی باید تو مدت زمان مشخص مصرفش کنی مثلا بسته هفتگی داره که بعد خرید اگه تا یه هفته مصرفش نکنید می سوزهنقل قول:
دوستان یک سوال من 512 نامحدود دارم ولی ریز مصرف میگیرم واسه دانلود رایگانم حجم رایگان میزنه جریان چیه ؟ یعنی الان 1 ماهه محدود بگیرم باز حجم رایگان میزنه؟
یه سوال دیگه این سرویس 6 ماهه بگیرم شبانه رایگان داره؟
درودنقل قول:
مرسی ولی چطور سرعت این دوستمون 700 رسیده؟ 450 برای شبانه هست یا روزانه و اینکه واقعا 2 ساعته زمان دانلود شبانه؟
اون برای قشنگیه و اینکه خیر، یک ماه دانلود رایگان نداره فقط 6 ماهه و یکساله/
و توصیه من هم اینه که 6 ماهه نگیرید چون واقعا استراتژی مخابرات معلوم نیست. دیدید یه وقت بعد عید سرعتتون از اینی هم که هست کمتر شد. در کل از این ریسک ها تو ایران جواب نمیده.
فعلا انگار های وب یا پارس انلاین انتخاب بهتریه.
اون باگ سیستمشونه زیاد جدی نگیر سرویس 6 ماهه هم من یه هفته پیش تمدید کردم شبانه رایگان داره ولی بعضی دوستان می گن جشنواره نوروزیش شبانه ندارهنقل قول:
من که 2 مگ محدود دارم سرعتم اونچنان افت نکرده و همون شبی تقریبا 4.5 گیگ رو دارم ولی تایم اوت زیاد داره چون باید شبی 6.5 گیگ بده
یاد اون 6 ماهی که نامحدود سرعتش بالا بود بخیر روزی بالای 20 گیگ میزدم!:n27:
شبانه رایگان 3 ساعتهنقل قول:
الان سرعت ها یک خرابه ..اوایل زمستون بهتر بود
نامحدود خوب نیست و سرعتواقعی میده
ول محدودش خیلی خوبه
256 محدود ماهی3 گیگ بیر بهترینه
سرعت روز 400 و تایم رایگان 50 2 کیلو
من 1مگ دارم پشمونم...........چون تایم رایکان اینم با 250 دان میکنه!!!!!!!!!!!!!
الان تایم رایگان همه سویچ میشن رو250 کیلونقل قول:
ه 128 چه 2 مگی هاش
فعا 256 بهترین ط محدود هستش فککنم
درودنقل قول:
مرسی ولی چطور سرعت این دوستمون به 700 رسیده؟ 450 برای روزانه هست یا شبانه؟ محدودیت زمانی چقدر هست برای دانلود رایگان؟