با استفاده از وی پی ان داخلی :n16: که الان خیلی از سایت ها میفروشن اگه تو نت سرچ کنید که یکیشم همین ایدی هست که میفروشه و الان انلاین هست.نقل قول:
id: amin1356
Printable View
با استفاده از وی پی ان داخلی :n16: که الان خیلی از سایت ها میفروشن اگه تو نت سرچ کنید که یکیشم همین ایدی هست که میفروشه و الان انلاین هست.نقل قول:
id: amin1356
بعله. پینگ معمولا اوکیه...خیلی بد بشه میره رو 200 اینطورا... اما ساعتهای غیر شلوغ همیشه دور و بر 120 می چرخه. شانس شما بوده امروز اینطوری شده. احتمال خیلی زیاد فردا صبح که ادمین بی کفایت شبکشون اومد سر کار درست می شه.نقل قول:
:n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19:
کد:Tracing route to d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 17 ms 20 ms 18 ms 78.39.161.170
3 14 ms 19 ms 20 ms 78.39.161.169
4 17 ms * 18 ms 217.218.189.198
5 19 ms 19 ms 18 ms 10.201.42.164
6 15 ms 18 ms 19 ms 10.201.42.98
7 186 ms * 188 ms AES-Static-037.1.22.125.airtel.in [125.22.1.37]
8 397 ms 397 ms 396 ms 125.62.187.149
9 545 ms 541 ms 538 ms xe-5-1-0.edge1.LosAngeles6.Level3.net [4.26.0.89
]
10 500 ms 506 ms 503 ms ae-2-70.edge3.LosAngeles1.Level3.net [4.69.144.7
3]
11 554 ms 549 ms 544 ms d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
Trace complete.
اقا باسه من درست شده البته یه چند ساعتی هست درست شده :n02: فقط یه نموره یه چیکه سایتا رو کند هنوز باز میکنه بگی نگی نامحسوس :n02:
درست بشو نیست
مسیر هم شد هند آشغال
ولی من همچنان پیشنهاد میکنم صبر بکنی راه درازه ....نقل قول:
با حرفای من دیدت عوض نمیشه چون هرکسی باید خودش تجربه بکنه فکر میکنی من چرت میگم ولی به مرور وقتی با چشمت دیدی که اتفاقی که امروز افتاد بسیار زیاد و مجدد تکرار حتی وخیم ترش میفهمی چی میگم . حالا اینکه شما از اون موقع که خریدی شانست فقط امروز مشکل داشته دلیل بر این نیستش که از این به بعد هم همین منوال هستش
دیدم توی این چند سال کسایی رو مثل شما که خوشحال و شاد اومدن مخابرات و کاملا خوشبینانه دفاع و برخورد میکردن اما یه مدت که گذشت ....
اینو شواهد نشون میده ! حالا همه مشکل دارن یک نفر هم راضی اشکالی نداره ...
همین اواخر با هم مرور کنیم قبلترم اصلا کار نداریم که همین منواله
صفحه 800
نقل قول:
صفحه 900نقل قول:
نقل قول:
صفحه 1000نقل قول:
نقل قول:و امروزنقل قول:
نقل قول:
کلا مخابرات همینه چهار روز کار میکنه یه روز میترکه
ایشون هم که یار دیرینه تاپیکه با این مدل پستاش و شکلک مورد علاقش :n19: البته دیگه خسته شده قبلنا کولاک میکرد :n02:نقل قول:
دوستان خودتون رو اذیت نکنید! تا از یارانه انصراف ندید اینترنت بی اینترنت!!:n02:
فقط در صورتی که سرعت تک کانکشنتون از سرورای داخلی خوب باشه این روش جواب میده...نقل قول:
اقا سرعت پسته بشکن هم بد جوری پوکیده گویا مشغول تست سیستم فیلتر جدید هستن :n02: الان من چی کار کنم همه سایتهای متال شیلتره من متال میخووم:34:
پسته هاتو بده بشکنم گوشکوب دارم :n02: از این اختلالهای دوره ای مخابراته دیگه رفت فردا درست بشهنقل قول:
هی وای من گوشکوب دیگه چیزی از پسته هام باقی نمیمونه :n09:
من که کاربر 1ماهه مخابرات نیستم من 6ماهه سرویس مخابرات دارم و ماهی 300گیگ دانلود دارم به این اختلالات هم عادت کردیم دیگه تقریبا ماهی یکی 2بار :n10:نقل قول:
خب اینکه مسلمه سرعت سرورایس داخلی همیشه بالاست شما حتی اگه تو ساعات اوج مصرف هم تست بگیرید سرعت سرور داخلی بالاست.نقل قول:
مخابرات اصلا وضعیت ثابتی نداره برای دانلود شاید خوبه ولی وب گردی زجر می ده آدمو
پینگ هم امروز بالای 700 یادم نیست طی 1 سال اخیر بالای 300 بوده باشه
مگه من گفتم بالا نیست؟ :n02:نقل قول:
منظورم این بود که حواسش به این قضیه باشه... اول تست کنه بعد... البته پست خودش رو یادم رفت نقل قول کنم.....:n09:
ورق بزنی همین تاپیک رو پینگ گذاشتم زیر 150 :n05:نقل قول:
شما از کی طرفدار مخابرات شدید ؟ مخابرات پینگ 90 هم گزاشتم مخابرات یا 0 هست یا 100 وضعیت معمولی نداره .نقل قول:
مخابرات اصلا خوب نیست مخصوصا برای بازی انلاین.البته بیشتر isp ها نوسان پینگ و تایم اوت توی این چند وقته دارند . حداقل برای من و دوستم اینطوری بوده
دوست عزیز هیچ سرویس اینترنتی برا بازی خوب نیست الان:n09:
مخابرات در یک جا 100 هست در یک جا دیگه 0 اصلا وضعیت معمولی اینها نداره کل تاپیک هم اول مرور کنید به این صورت هست .نقل قول:
یا خدااااا
اعصابم داغون شده
یک سایت میری عین بمب میاد بالا
یک سایت دیگه میری مرورگر میمیره
دقیقا یک ساعته میخوام یک مطلب بزار توی یک انجمن . والله نمودن
دورشونم میزنی فیس بوق رو خوب باز میکنه اما دوباره توی بعضی دیگه از سایتا میمونه
ول نمیکنن این UDP رو اه اه
دوستان كسي از مركز سيد الشهدا پيش شماره 5575 پشت پارك بابايان هستش؟؟؟؟ سرعتش چطوره؟؟؟؟
مخابرات خودش سايت نداره كه بزنيم ببينيم تو اون منطقه پورت خالي داره يا نه و سرعتش چطوره؟؟؟؟ مخابرات حجمي هاش قيمتش كم تره؟؟؟ حجمي اصلا حال نميده. با مبين نت كه بيچاره شديم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
نقل قول:
بیا این پینگ همین الان خط مخابرات من,از وقتی با شاتل 700مگ دانلود میکنی سرعتو میاره رو 11 و با مخابرات ماهی 300گیگ دانلود میکنی سرعتت ثابته و سرعت قرارداد
باید زنگ بزنی 2020اگه قصد خریداری سرویس رو داری.سرعتش سرعت قرار داده (1به8) بله خوب مسلماً قیمت حجمی پایین تره.نقل قول:
این مسیر جدید داخل پارس انلاین هم اومده .جالبهنقل قول:
دوستان اگه تو این دستور tracert تو همون شماره 1 تایم اوت باشیم معنیش چیه؟
معلومه دیگه مخابرات به درد اشخاصی مثل شما می خوره که فقط دانلود بخوان و کاری به کیفیت و کارآرایی نداشته باشننقل قول:
چه خبر شده!اینترنت بهتر شده
امیدوارم همینطور بمونه
خط1؟! دستور رو درست تایپ کردی؟! tracert big.comنقل قول:
چون خط 1مربوط به مودم خودت هست و میزان زمان لازم برای ارتباط با مودم
در ضمن موقع tracert گرفتن نباید قیلترنشکن هم روشن باشه
دوستان ظاهراً مشکل این پورت 7080 هم از دیشب در مخابرات حل شده و نیازی نیست دیگه ازش استفاده کنی,شما هم چک کنید
معلوم نیست باز چه گندی زدن.
از امروز ظهر هر 20-30 ثانیه که بازی میکنم 10 ثانیه بازی فریز میشه و بعد دوباره 20-30 ثانیه میشه بازی کرد.(تو بازی مینویسه trying to reconnect to the server)
مشکل udp و هر 10 دقیقه دیسکانکت شدن حل شد یه مشکل جدید پیدا شد.... :|
شما از دستور پینگ چیزی متوجه میشی کلا؟! پینگ مخابرات رو چند باشه الان خوبه به نظر شما کارشناس محترم ؟ :n01:نقل قول:
پینگ باسه من بین 156 تا 120 هست :n02:
برا منم حدود 140 هست میزارم مهندس های فروم میان میگن 140بالاست :n02: مثل شاتل خوبه که 8مگ ازش بگیری سرعتت بره روی 11 پینگت هم میره بالای 250 در ساعات غیر رایگان....نقل قول:
دوستان مخابرات تازیپیا یه مشکل پیدا کرده .شایدم یه ترفند باشه.
وقتی شب تا صب میگذارید دانلود اتوماتیک آی پی بلاک میشه. باید مودم رو ریست کنید تا یه آی پی جدید بگیره. این باعث میشه در حین دانلود مودم شما قطع بشه و دانلودتون نا تموم بمونه !
هواستون باشه اگه سیستم رو برای دانلود میگذارید کنار ، حتمن چند ساعت یک بار سیستم رو چک کنید که شبکه رو قطع نشده باشه!
والا من 3روز خونه نبودم سیستم روشن بود کسی هم خونه نبود خودش داشت دانلود می کرد! قطع هم نکرده بود دانلود رد در هیچ ساعتی نرم افزار مانتیتورینگ نصب دارمنقل قول:
دارم از شما می شنوم الان!:n29:
تا حالا برا من همچین چیزی پیش نیومدهنقل قول:
منم تو فردیس کرج همین مشکلو داشتم. البته اونموقع که 1 مگ داشتم. الان با 512 راحت دان میکنم. اونموقع اتومات بعد 7 ساعت کل اینترنتم قطع میشد باید سیستم رو ریست میکردم. حالا نمیدونم مشکل از چی بود.
عجیبه ! :n13:
چون من دو سه شبه سیستم رو میگذارم رو دانلود صب که پامیشم می بینم چراغ استاتوس روشنه همه چیز اوکی هست ولی رو سیستم می بینم اخطار داده!
با خاموش و روشن کردن مودم مشکل حل میشه!
اتفاقاً خوبه که این مشکل فقط واسه من بوده ( اونم دو سه بار ) چون اگه همه این مشکل رو داشتن باید مخابرات رو ول میکردم میرفتم کجا؟؟؟
ای بابا ای بابا:n02: