har 2 min dc
Printable View
har 2 min dc
تصوری که من از پچه های poland دارم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:|
Fuck کاشکی این زندگی هم دکمه Skip داشت آییییییییییییییی نـــــــفــــــــــس کــــــــــــش هست کجا این دکمه :n24:
اگه می داشت این 1 ماه رد می کردم راهت هیف که موجود نیست :n28: خدایی 2 3 روزه حال ندارم دیگه :n14:
Fuckبهت پیشنهاد می کنم حتما فیلم click از آدام سندلر رو ببینینقل قول:
کاشکی این زندگی هم دکمه Skip داشت آییییییییییییییی نـــــــفــــــــــس کــــــــــــش هست کجا این دکمه :n24:
اگه می داشت این 1 ماه رد می کردم راهت هیف که موجود نیست :n28: خدایی 2 3 روزه حال ندارم دیگه :n14:
واس من درسته :n19:
Twitch Meta
کد:卐 卐 卐 Hᴇʟʟᴏ , ᴛʜɪs ɪs Hɪᴛʟᴇʀ ᴡʀɪᴛɪɴɢ ᴛᴏ ʏᴏᴜ ғʀᴏᴍ ʙᴇʏᴏɴᴅ ᴛʜᴇ ɢʀᴀᴠᴇ. I ᴊᴜsᴛ ᴡᴀɴᴛᴇᴅ ᴛᴏ ʟᴇᴛ ʏᴏᴜ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜʀ ᴍᴏᴅs ᴅᴏ ᴀ ɢᴏᴏᴅ ᴊᴏʙ ᴏғ ᴄᴀʀʀʏɪɴɢ ᴏɴ ᴍʏ ʙᴇʟɪᴇғs. 卐 卐 卐
خدایی من اهل نفرین نیستم اما امشب بعد یک هفته کاری اومدم چند دست بازی کنم که هر 5 مین دی سی شدم فقط میگم همینطور که اینا این یک ذره تفریح و لحظه های شاد و ازمون گرفتن خدا شادی رو از زندگیشون بگیره فقط همین:n03::n30:
شماها جای اینکه مثل بی عرضه ها بشینین اینجا آبغوره بگیرین یه کاری بکنین !
همش زیر سر ارتباطات زیر ساخت هست این حروم زاده های بی ناموس پهنای باندی رو که میخرن 300 400 دلار و میفروشن 37 میلیون تومن ( به غیر از سودی که خود ISP هم میکشه روش و یه حجمی آشغال به ما میده ) انگار این دزدی ها براشون کافی نیست گند زدن به کل پروتکل UDP . نه میشه اسکایپ درست و حسابی وصل شد نه میشه بازی کرد اینا به درک ! جواب مشتری هام رو باید چی بدم ؟ بگم مملکت تخمیه با Remote Desktop نمیتونم به سرور نازنینم وصل بشم ؟ چون یه آقا زاده ای گفته مبادا فساد بشه مردم توی سایت های پو-رن برن !!!
ایمیل مدیر عامل زیر ساخت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن دزد مورد نظر ( مدیر عامل ) : 88113445
رئیس وزارت ارتباطات و فناوری : 88498396
ایمیل دزد مورد نظر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز باید زنگ و ایمیل بزنید و فحش ناموسی بدید چون من قبلا با همه اینا صحبت کردم و هیچ کدوم زیر بار نمیرن !
کسایی که -- و Deface بلدن به سایت های ارتباطات و فناوری اطلاعات و زیر ساخت حمله کنن هم Deface هم DDOS اگر هم میتونن خرابکاری به هر نحو ممکن
توی این مملکت حق رو بهت نمیدن به زور باید بگیری حقتو ...
از این پست های تهدید آمیز نزنید،
تنها نتیجه اش اینه که یا فروم فیل میشه یا این تاپیک بسته میشه!
اومدیم جمعه صبح یه دست lol بزنیم، گفتیم الآن همه خوابن سرعت خوبه،
پینگ هم عالی بود روی 200 ثابت بود بدون Packet Lost (همیشه با پینگ 350 و 25 درصد Packet Lost بازی میکنم)
آقا هر 4 دقیقه یه بار قطع میشد، باید آیپی رو عوض میکردم تا بتونم 4 دقیقه دیگه بازی کنم،
تمام هفته رو سر کاریم به امید این صبح جمعه هفته رو میگذرونیم آخرش هم اینطوری ... :n15:
کاش میشد Riot یک فکری بحال ما بکنه مثلا یک سرور مخصوص ایرانی ها با پورت مجزا..:n29::n27:
به نظر من این اعتراض ها و خرابکاری ها هیچ فایده ای نداره، نمونه بارزش هم خودتون بهتر میدونید... این همه آدم مُردن هیچ اتفاقی هم نیفتاد. دیگه اعتراض از اون گنده تر که نداشتیم.
جالبه قبلا حداقل 10 تا 15 دقیقه وقت میداد! دیشب 2 دست اومدم ARAM بازی کنم دقیقا دقیقه 3 بازی یه بار DC میداد، بعد از اونم هر چند دقیقه (کمتر از 8 دقیقه) باز DC میداد.
دو خبر هم برای علاقه مندان مسابقات جهانی LoL، این پنجشنبه ساعت 5:30 به وقت ایران، 2 تا تیم به قول معروف منتخب جهان :n02: قراره باهم URF بازی کنن، یعنی از هر قاره یا بهتره بگم هر لیگ بهترین بازیکن انتخاب شده از طرف مردم. 1 بازیکن از آمریکا، اروپا، چین، کره و آسیای جنوب شرقی توی هر تیم هست، از آمریکا توی Team Ice ا، Doublelift و توی تیم Team Fire ا، Bjergsen انتخاب شدن. از اروپا هم توی تیم Team Ice ا، Froggen و توی تیم Team Fire ا، Diamond انتخاب شدن. و Champion هایی هم که انتخاب می کنن برای بازی از طرف مردم قبلا رای داده شده، Ezreal خانوم بیشترین رای رو آورد.
خبر دوم اینکه Hai که یه جورایی رهبر تیم Cloud 9، قهرمان آمریکا، بود و همه Call هارو تو بازی میداد الان توی بیمارستان به دلیل مشکلات ریوی بستریه. مسئولین بازی موافقت کردن که Link بازیکن تیم Counter Login Gaming به جاش بازی کنه که سابقه نداشته همچین تعویضی. حالا باید دید عکس العمل طرفدارا چه جوریه، اگه تیم اروپا ببره میگن دیدید با اینکه بازیکن از تیم دیگه آوردید بازم باختید؟ :n10: اگه آمریکا ببره میگن دیدی برداشتن بازیکن آوردن از تیم دیگه قوی شدن دیگه نمیشه بُردشون.
نمیشه سکوت کرد ...
حق خودمون میدونیم که اعتراض کنیم
اول : شعار دادن که خوبه اشکالی نداره ما هم بیایم بگیم میکنیم میکنیم بعد آخرشم نمیکنیم :n08: شعار خوبه بدید ....از ما خیلی گنده تراش هم شعار میدن اون بالا
دوم : این حق که میگی تو این مملکت گرفتنیه..دقیقا کجاشو باید گرفت..سرشو تهشو وسطشو ؟ ما دست به هر جاش گذاشتیم گازمون گرفت که:n13: :n13:
من شعار نمیدم از نامه به وزیر و زیرساخت و... دریغ نکردم درسته تو این مملکت هیچ قانونی وجود نداره و در مورد اینترنت ادم دستش به هیچ جا بند نیست ولی همین کارهایی که تو فکر میکنی هیچی نیست بهتر از سکوت کردنه حتی اگه اعتراض نتیجه ای ندهنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اگر شرایط فعلی ادامه پیدا کنه = خداحافظی با دنیای online gaming در ایران
به اندازه ی کافی این پست خونده شد...پاک شه با سرعت باد :خخخخ
دوستانی که لول بازی میکنن فکر کنم با سرویس کاهش پینگ دیگه دیسی نمیشیم و خیلی راحت میشه بازی کرد
و اینکه زیاد ازش سر در نمیارم
ولی اگه دوستی سر رشته داره و اگه میشه این سرور رو خودمون راه بندازیم لطفا راهنمایی کنه
با کدوم سرویس کاهش پینگ شما DC نمیشی؟ اسمشو بگو ما هم تست کنیم...نقل قول:
دوستان راستشو بخواین من تنها جایی که از ایمیل و ایمیل بازی نتیجه گرفتم سایت سفارت مجازی آمریکا در ایران بود که درخواست کردم World of Warcraft رو برگردونن به ایرانیا. یه گروه شدیم همه با هم به الن ایر و فیسبوک سفارت مجازی ایمیل نوشتیم و فرستادیم. فقط به 2 نفرمون جواب دادن اما قول دادن که پیگیری بشه، حالا نمیدونم ربطی به ایمیل ما داشت یا نه، اما کمتر از 2 ماه بعد World of Warcraft تحریمش رو برداشت.
اما مشکل اینترنت ایران هیچ ربطی به اونا نداره و کاری هم نمی تونن براش بکنن، به خاطر یه سری ایرانی که اونقدر ها هم Riot Point نمیخرن و سودی براشون نداره نمیان سرور بزنن. و مطمئن باشید ایمیل زدن هم به زیر ساخت هیچ تاثیری نداره بجز وقت تلف کردن.
دوستان من کاری ندارم که اصلا اعتراض های ما رسیدگی یا بررسی میشه یا نه . شما 2 کار میتونید بکنید !!
یا اینکه مثل الان خودتون رو گول بزنید که اعتراض های ما بررسی نمیشه و بذارین خیلی شیک و مجلسی حق هممون رو بخورن یه آبم روش ماهم ازین لبخند های گوسفند وار بزنیم :n02: بگیم خب کاری نمیشه کرد !!!
یا اینکه تا اونجا که توان داری زور خودت رو بزنی که سعی کنی صدات به جایی برسه و حقتو بگیری ! مهم نیست حتی اگه بررسی هم نشه ! حداقل شب با وجدان آسوده میری بخوابی و به این فکر میکنی واسه گرفتن حقت از جات بلند شدی و همینطوری بدون نذاشتی حقتو خیلی راحت بخورن . کدومش بهتره ؟
یا یه مثال جالب تر ! شنیدین میگن تجاوز به یه مرد از تجاوز به یه زن خیلی بدتره ؟ حالا فک کنین به مرده تجاوز کرده باشن مرده هم هیچ مقاومت فیزیکی نکرده باشه فقط تو دلش نفرین کنه !!! این دقیقا حکایت ماهاست !
دارن از هممون دزدی میکنن اما ما نشستیم دنبال دلیل میگردیم که دنبال قضیه رو نگیریم ...
یعنی مثالت تو لوزالمعدم :n02: ولی قاعدتا اونی که تو این شرایط مقاومت فیزیکی نمیکنه یا تو دلش داره حال میکنه :n08:یا میترسه یه چیزی بدتر از اون سرش بیاد گرفتی که منظورمو؟نقل قول:
دقیقا منم منظورم همینه ! یا داریم حال میکنیم که هیچی نمیگیم ! یا میترسیم بلایی بدتر سرمون بیارن ! در هر صورت مردانگیمون رو داریم اینجوری به باد میدیم !نقل قول:
چون وقتی دارن ازت دزدی میکنن یا باید خوشت بیاد که هیچی نگی یا بترسی که کلا همه داراییتو ببرن ! در هر 2 صورت نیومدی از حقت دفاع کنی و گذاشتی راحت خورده بشه و صداتم در نیومده !!
در این 2 صورت که شما گفتی مردانگی رو از دست میدیم درست. یه حالت سوم هم داره اگه اعتراض رو زیادی ادامه بدیم مردانگیمون منتقل میشه قطعه شهدای بهشت زهرا.نقل قول:
من تنها راهی که اینجا میبینم و ممکنه جواب بده رو دارم پیگیری می کنم، یه سری آدم میشناسم که همیشه تو کار رد کردن شیلترینگ و نوشتن برنامه هایی هستن که تحریم ها رو دور بزنه، نگران نباشید ایرانی نیستن :n02: League of Legends از پورت های UDP استفاده می کنه برای انتقال داده ها، شماره پورت هاشم 5000 تا 5500 هستن. نیازی به باز کردن پورت ها نیست نرید دنبالش چون ربطی نداره، اما همونطور که ممکنه بدونید زیر ساخت این پورت ها رو دستکاری کرده. بقیه بازی ها به این دلیل مشکلی ندارن که از پورت TCP استفاده می کنن. حالا اینکه فرق TCP با UDP چیه و چرا League of Legends از UDP استفاده می کنه بماند (به جان خودم توضیحش یه کتاب 300 صفحه ای میشه :n09:) ولی باید این عزیزان همیشه در صحنه ما که در سخت ترین شیلترینگ ها کنار ما بودن دنبال یه راهی باشن، البته اگه راهی وجود داشته باشه، من باهاشون تماس گرفتم و منتظر جوابشونم.
من خودم DOTA2 بازی میکنم و همین وضعه ! بله راه داره . ولی تقریبا غیر ممکن ! میتونی با Ke-rio یا هر برنامه VP-N دیگه با استفاده از سرور های خارجی به LOL وصل بشی ... ولی فکر پینگ رو کردی ؟نقل قول:
واسه وصل شدن و دیسکانکت نشدن بله خب همین الانم راه هست ولی با پینگ 300 و 400 دیگه نمیشه بازی کرد ... ! مشکل اینجاست
مشکل از اصل اینترنت نیست....بازی های mmorpg تقریبا همه درستن این بازی های شبیه lol , dota و اینا که دستی ان (یعنی یه دست باید زد :n02: لبخند گوسفندوارانه) مشکل دارن
Pingzapper یه نمونه برنامه که شما رو به سرور خارج وصل میکنه، IP هم تغییر میده در عین حال Ping رو میاره پایین. فقط یه برنامه لازمه که مشابه Pingzapper باشه ولی از پورت UDP استفاده کنه.نقل قول:
هم DOTA2 و هم LOL و هم از پروتکل UDP پشتیبانی میکنه اما پولیه ! ماهی 4 دلارنقل قول:
برای من هر 10 ثانیه دیسی مشه:n27:! مسئولین بیاین جلو :n25::n24:
اصن teamwork یعنی این... هماهنگی هم گروهی هامو داشته باشین .... :n02:
انصافا دیگه غیر قابل تحمل شده هر 4 مین دی سی میشه باید یه فکریکرد :(
امروز که رسما ترکوندن هر 1 دقیقه دی سی میشه UDP . آخه حیوانات شما که بلد نیستید شما که انقدر بی شعور هستید چرا یه *** میخورید که مثل همیشه توش بمونید !
کلا گیمینگ رو تو ایران تعطیل کردن الهی هر چی حرص بهمون دادید تو این مدت درد و مرض بشه واسه خودتون و خانوادتون .
ترجیه میدادم تو کره شمالی باشم و ندونم اینترنت چیه تا تو ایران باشم و زجر کش بشم
یارو رشته احکام میخونه میره ISP میزنه ! یکی دیگه رشته آفتابه سازی میخونه میشه رییس زیر ساختهای اینترنتی کشوراین چه وضعشه !
به سازمان ملل نمیشه شکایت کرد در زمینه این فیل ترینگ گسترده رو اینترنت ؟
ریده شده تو اعصابمون به خدا
به فرضم که بشه.از دست سازمان ملل کاری برنمیاد.قطع نامه ها که کاغذ پارست..
روحانی دوست داریم :n08:
شنیدم بچهای زیر ساخت همشون دکترای آفتوبه سازی دارن :n08:
بابا شما که بلد نیستین چرا از این ... میخورید :n09:
بابا از ماست که بر ماست روزی ده هزارتا پست میدین ولی ی بار هم زنگ نمیزنید برای شکایت
وقتی تعدادمون انگشت شمار باشه خوب یارو هم میگه به ... :n02:
آقا پاکش نکن حد اقل بزار بچها ی خورده بخندن
:n13: یه وضی بود دست آخر هی میگرفت هی ول میکرد ترکوندن آقایان...
آقا بچه ها پارسال کلی ز میزدن نمیدنم شکایت نامه فرستادیم امضا کردیم امثال همه troll شدین عجیبه :n03:
برین بازی سنتر اونجا حداقل پی گیر باشین بخش اینترنتش... 2 ماه داره میشه ها با این نت کوفتی یه بازی آنلاین میشد کرد که اونم خراب کنن دیگه اصن نتو باید بندازیم دور :n14:
زنگ بزنین ایمیل بزنین من خودم 10 بار زنگو ایمیل زدم متن ایمیلم :
محتوای مخفی: متن ایمیل
zang bezanid MANOTO1 :n02:
سلام بچه ها LoL من یه مشکل داره اونم اینه که از دقیقه ی 4 به بعد تو هر 10 ثانیه دیسی میشه !
کسی راه حلی نداره؟
؟
؟
؟
؟
؟
نقل قول:
یه وقت دادا خسته نشی پستای قبلی رو بخونی ها!!!! 10 صفحست داریم برا چی فحش به این و اون میدیم -_-
openv(p)n با پروتکل tcp پورت 443 دیسی نمیشه یه سایت پیدا کردم 100 مگ رایگان میده من الان یه دست با بوت رفتم 30 مین طول کشید مشکلی نبود هرکی میخواد پی ام بده
دوستان جالبه بدونین مال من الان یکی دو هفتس مشکلی نداره :n13:
سلام به دوستان عزیز
دلیل تایم اوت بخاطر اینه که پروکتل tcp رو محدود کردن البته ی خورده بیش از حدش پیش رفتن نامردا
و دلیل این که توی بازی نمیتونید خوب بازی کرد و هی دیسی میشیم پروکتل udp رو نابود کردن حالا یا کوسه خورده یا لنگر خورده یا ی نفر دیگه
و دوست عزیزمون هم درست میگن با پرت 443 و 80 باید بشه بازی کرد