بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.
کدوم شهری ؟ چه سرویسی داری ؟ والا من 512 دارم شبی 20 سرعت دانلوده
Printable View
بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.
کدوم شهری ؟ چه سرویسی داری ؟ والا من 512 دارم شبی 20 سرعت دانلوده
طرحت چیهنقل قول:
کدوم شهری هستی
بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم
سرویست چیه؟ کدوم شهری ؟ والا من 512 دارم سرعت دانلود 20 ک
من دیشب فقط 13 گیگ دانلود داشتم توی صف دانلود منیجر ولی همش هم دانلود شده بود تا 5:30 سرعت عادی بود دیشبنقل قول:
آقای otfbax اگه میشه یک اسپید تست با سرور های خارجی مثل لندن ، استکهلم و یا داسلدورف بگیرید و نتیجشو اینجا بزارید ...ممنون!
چراغ Power و Wirless که روشن میشه اون چراغ که مربوط به خط هست چشمک میزنه بعد اینرنت وصل میشه ولی دوباره بعد از چند دقیقه قطع میشهنقل قول:
حالا با تغییراتی که توی DSL Modolasion میدم این زمان کم و زیاد میشه
زنگ میزنم میگن کارشناس میفرسیم واست ولی قبلا دوبار اومده و همه خط ها رو چک کرده:n03:
کدوم شهری ؟ هزینه سرویست چقدر شده؟ من 512 گرفتم سرعت دانلود 20 ک زنگ زدم پشتیبانی گفت پهنای باند کم داریم من موندم چرا ساعت 7 به بعد خوب میشه؟ تازه پشتیبانی گفت سرعت 2 مگ هم بگیری سرعت همینه ؟نقل قول:
من شیرازم سرویس 12 مگ دارم الان با 40 گیگ دانلود دارم ماهی 116 تومن می دم ولی ماه پیش 10 گیگ دانلود بود ماهی 46 تومننقل قول:
در مورد نمایندگی باید بهت بگم نمایندگی فقط می خواد شما رو رد کنه من یه بار زنگ زدم واسه اینکه ظرفیت خطم رو زیاد کنم قبل از اینکه حتی بپرسه شماره تلفنت چنده گفت خوب حتما خطت نمی کشه دیگه!!! ولی خوب من چون کلا کوتاه نمیام جلوشون دیگه منو می شناسن تا زنگ می زنم وصلم می کنن به کارشناس شما هم سعی کن با یه کارشناس صحبت کنی اونی که بر می داره اولش چیزی حالیش نیست زیاد فقط یه سری جواب های آماده داره
نقل قول:
به روی چشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بد نیست اشاره کنم تست از سرور ایران هم از روزای دیگه کند تره
به نظرت 12 مگ ماهیانه 3گیگ بگیرم سرعت دانلود شبانه بهتر میشه؟ البته خط تلفن ما تا 8 مگ جواب میده؟ راستی شما چرا 40 گیگ گرفتی؟ من میخوام 3گیگ بگیرم مشکلی نیست؟ سرعت کم بدن؟ 3گیگ سرعت 8 مگ ماهیانه 21 تو سایت زدهنقل قول:
در مورد اینکه چرا 40 گیگ گرفتم خوب مصرفم خیلی بالاست اعتیاده دیگه :n02: توی صبانت هیچی رو نمی شه تضمین داد ولی احتمالش هست که بهتر شه سرعت دانلود ضمنا سرعت دانلود بستگی زیادی داره به سروری که ازش دانلود می کنینقل قول:
در مورد خط تلفن عکس بذار از صفحه مودمت صفحه ای که snr و بقیه چیزا توش هست که ببینیم می شه بالاتر از 8 مگ رفت یا نه
من طرح 128 بدون شبانه 15 گیگ دارم از مخابرات
چرا شب ها سرعتش به 5 کیلو میرسه
یعنی شب ها سرعت به بیست برسه بای کلاهم و پرت کنم بالا
:n05:
سلام من یه سوال مبتدیانه ذاشتم.اینکه گاهی گفته میشه خطم رو 8 مگ و ... بسته شده،منظور چیه؟من از کجا میتونم بفهمم که خطم چند مگه؟و چطوری میشه اونو افزایش داد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این که می گن خط روی 8 مگ بسته شده یعنی ظرفیت خط و ماکزیمم سرعتی که می تونه داشته باشه در حال حاضر 8 مگ هست
برای اینکه بفهمی چند مگ بسته شده خطط می تونی بری توی قسمت تنظیمات مودم و از اونجا ببینی معمولا تنظیمات مودم توی آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و اگر یوزر و پسورد خواست پیشفرضش هم یوزرنیم و هم پسورد admin هست
اونجا که رفتی یکجاش احتمالا نوشته Downstream Rate که مقداری که جلوش نوشته شده مقداریه که خطت روش بسته شده
برای زیاد کردنش هم باید با شرکت تماس بگیری البته باید تعرفه پرسرعت تر از ظرفیت خطت داشته باشی معمولا و همینطور خطت کشش داشته باشه
تهران 2 مگابایتنقل قول:
عکس نشد بزارم ازین چیزی میفهمی؟نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :40.0 24.0 db Line Attenuation :27.5 17.0 db Data Rate :2048 512 kbps
برای افزایش سرعت من زنگیدم گفتم اگر میشه یه یک ساعت افزایش بدید بعد برگردونید گفت نه ما نمیتونیم انجام بدیم و دسترسی ندارم و از این چرندیات تحویلم داد من حوصله نداشتم کل کل کنم و این کارا و نه جاش بود که بخواهم کل کل کنم چیگفتید که براتون افزایش دادن بهش گفتم که تو تهران میشه گفت تهران فرق داره میخواستم بگم که اونا شاخ و دمی چیزی اضافه تر از مادارن که اونا رو متفاوت کرده نگفتم گفتم خداحافظ تو یادم نبود تو شهر های دیگه هم انجام دادن این جا وگرنه میگفتم شهرای دیگه هم انجام دادن
سلام داداش خطط داغونه... فکر کنم نهایت بتونی بیاریش رو 4 مگ... شایدم 6 بکشه ولی حتما دچار قطعی میشی... خطط نویز داره باید سعی کنی از دم کنتور ببینی اونجا هم نویزش همینجوره؟ اگه بهتر بود نویزت یه سیم مستقیم بکشی تا پشت مودم...نقل قول:
من خودم موقعی که خطم رو 2 مگ بود نویزم 40 بود! الان که اوردمش رو 6 مگ شده 11!
افتضاح بود دیشب فقط 9 گیگ
درضمن کسی 12 میگیره 3گیگ کمه البته از نظر من
اینقد سرعت بالاست که .......واقعا کم میاد
فک کنم مشهد تشریف دارید . از کدوم مخابرات سرویس دارید ؟! :n18:نقل قول:
ازادگان 2 کوچه :n02:
این تست برای اون دوستمون که از استوکهلم تست خواسته بود این تست توی ساعت پرسرعت بود
سلام دوستان این قضیه 12 مگ چیه ؟ هزینه ش چقدره میشه یه توضیحی بدید ممنون
44000 تومن 1 ماهه 10 گیگ. خودم
سرعت روزانه 1300
اسپید تست هم بالا موجوده:n09:
شبانه؟!الان جنگ میشه :n19:
بعضی دوستان میگن سرعت 600 فیکس ه .... بعضی هم طرفای 20 گیگ میگیرن:n13:................................
خب اگه 600 ه همون 6 مگ هم کافیه که ....:n28::n10:
خودمم؟! محرمانست!:n10:
قیمتای دیگه هم تو سایت صبانت هست
بچه ها من 512 دارم که قیمتش 22 هست اما نمایندگی 24 با من حساب کرد تازه تو پنل کاربری زده نقره در صورتی که باید طرح طلایی میداد میشه شکایت کرد؟ راستی سرعت دانلود شبانتون چنده؟ من 200 تا خوبه؟ دیشب 12 بود
سمت ۱۲ مگ نیاین که سرتون کلاه رفته سرعت شبانه اش عین ۶ مگه امشب سرعت دانلودم هم مثل دیروز بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوبایت بود حالا کی این سرعت شبانه مضخرفشون بخواهد درست بشه خدا میدونه مشهد که اوضاع شبانه داغونه نه تنها برای ۱۲ مگ بلکه برای تمام سرویس ها بعدشم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه قربان به خاطر استفاده مردم از تایم رایگان افت سرعت داریم من واقعا این نکته رو نمیدونستم چقدر باهوشن اینا خب بابا پهنای باند رو زیاد کنین و سرعت شبانه هر کسی رو فیکس بهش بدین نه این که منی که ۱۲ مگ دارم یک شب ۴۰۰ تا بگیرم و شب دیگش ۲۰۰ تا و یا حتی ۷۰.:n24:
منم دقیقا همین رو به پشتیبانی میگم،میگم یه جوری اکانتینگ بکنید اقا که هر کی هر چقد پول میده به همون اندازه آش بخوره نه کمتر نه بیشتر،به نظر من اینجوری همه به حقشون میرسن تو تایم شبانه:n24:نقل قول:
پشتیبانی اکونتینگ قبول ندارهنقل قول:
همیشه دلایل الکی میارند چطور میخوای قبول کنند؟
شاید اینجور اکونتینگ از نطر ما اشتباه باشه اما اگه سود اوری و فاکتورهای مهم شرکت در نظر بگیری همین اکونتینگ می بینی چه سودی براشون داره
شما می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شرکت شکایت کنید و رسیدگی میشه به شکایت شمانقل قول:
دستتون درد نکنه ، البته من بیشتر پینگ برام مهم بود ، که تو هر 2 تا تستی که گذاشتین قابل قبول بود ، البته به شرط نداشتن تایم اوت!نقل قول:
دوستان منم چند وقتی هست با این مشکل مواجه شدم کسی دلیلش رو میدونه؟ با IDMنقل قول:
البته اگر واسه بازی می خواید بی تعارف میگم بهتون سمت صبانت نیاید چون اصلا به درد بازی نمی خوره ولی واسه وبگردی و دانلود مشکلی ندارهنقل قول:
خب اینم که حرف دله ماست
افرین برین سمت 6 مگ بخدا سرعتا یکیه:n19:
برادرا خوب فعالن
شما تو کدوم منطقه این؟نقل قول:
یک دلیل اصلیش اینه که سروری که داری ازش دانلود میکنی یا از طرف ایران بلاک شده یا از اون طرف آی پی ایران رو تحریم کردننقل قول:
از ظهر اینترنتم قطع شده!!
صدای منو با dial up از تهران میشنوید i love u pmc !!!!
سرعت دانلود شبانه شمام پایینه؟
سرعت دانلود به شدت پایینه. تقریبا 100 کیلو بایت
با سرعت 2 مگ
سرعت دانلود به شدت پایینه. تقریبا 100 کیلو بایت
با سرعت 2 مگ
تنها جایی که اینترنت گرون بی کیفیت محدود با قوانین من درآوردی و دلبخواهی وجود داره ایرانه هر شرکت اینترنتی هر کاری که خواست میکنه مشتری هم باید به سازش برقصه صبانت هم تا الان بارش رو بسته شبانه اش رو محدود کرده و عمرا دیگه به حالت اول برگردونه الان 12 مگش سرعت شبانه اش 300 تا 400 کیلوبایته یعنی اصل دزدی دیگه خسته شدم از این اینترنت کذایی ایران الان جزایر سلیمان هم سرعت اینترنتش 20 برابر ایران و نامحدود هستش آخه کجای دنیا شما دیدین که اینترنت خانگی رو محدود بدن فقط اینو بدونین که تو ایرانه که اینکارو میکنن چرا چون هم ترافیک گرونشونو به مردم غالب کنن هم مردم رو الاف کنن هم کامپیوتر بیشتر روشن بمونه شرکت برق درآمدش بیشتر بشه سرویس های گرونترشونو به بهانه سرعت شبانه بالاتر بفروشن و هزاران مسایل دیگه که خارج از بحثه فقط میتونم بگم واسه خودمون متاسفم از ماست که بر ماست:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n 03::n03::n03::n03: