ولی سرعتت اومده پایین.نقل قول:
قبلا رو 2 مگ بودی.
یه سوال درباره لیتل مور :
الان دارم از لیتل مور استفاده می کنم.
میخوام بعد از تموم شدنش ، دیگه با پارس تمدید نکنم.
پول لیتل مور رو ازم می گیرن ؟
Printable View
ولی سرعتت اومده پایین.نقل قول:
قبلا رو 2 مگ بودی.
یه سوال درباره لیتل مور :
الان دارم از لیتل مور استفاده می کنم.
میخوام بعد از تموم شدنش ، دیگه با پارس تمدید نکنم.
پول لیتل مور رو ازم می گیرن ؟
نوسان که داره من قبلا مخالف پارس بودم ولی حالا نظرم عوض شد صفحه ها که راحت باز میشن کمترین سرعت 30 تا 50 بیشترین سرعت 50 تا 230 اگه همینجوری باشه که عالیه:46:نقل قول:
اسپید تست سرعت کم نشون میده گاهی وقتها سرعت زیاد میشه خوبه فعلا:8:لیتل مور شاید کل پول دوره رو بگیرن:31:نقل قول:
فک کنم پارس فهمید که نمیتونه اینطوری کلاه برداری کنه و یکهو کار دست خودش بده برای همین سرعت رو به حال عادی برگردوند. واقعا اون موقع که دستی محدود کرده بودند یوسرها رو چی فرض کرده بودند ؟؟ یعنی واقعا انتظار داشتند کسی اعتراض نکنه !!!!
من از دیروز تا حالا با Skype مشکل دارم نمی تونم کانکت شم، مشکل از منه یا بقیه دوستان هم با Skype مشکل دارن؟
خیال می کردم اگه تمدید نکنم ، ازم پول لیتل مور رو نمی گیرن.نقل قول:
چطوری پولش رو می گیرن ؟!!! :31:
والا از اینا بعید نیست که چیزی ازت نگیرند وگرنه از رانژه در نمیارن تا پولشو ندین:31:نقل قول:
پارس یه چیز خوب هم که داره اینه که وقتی مودم عوض میشه بازم کار میکنه
که در بعضی شرکتها کار نمیکنه باید زنگ بزنی بگی وصل کنند
سلام برادر اخطارینقل قول:
اگه منظورت مک آدرسه که داتک هم نداره و تا جایی که خبر دارم یکی دو شرکت فعالش کردن مثل صبا نت و ایرانسل.
128 نامحدود :21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلاین هم گذاشته دو هفته ای میشهنقل قول:
:18::18:مطمینی؟نقل قول:
تو این چند صفحه قبلی که میخوندم یه نفر نیست راضی باشه همه ناراضین:31:
100 صفحه هم بخونی همه ناراضی هستند
والا نمیدونمنقل قول:
سلام برادر اخطاری
اگه منظورت مک آدرسه که داتک هم نداره و تا جایی که خبر دارم یکی دو شرکت فعالش کردن مثل صبا نت و ایرانسل.
مک ادرس تعریفش همینه ؟
من قبلا با بقیه شرکتها وقتی مودمو عوض میکردم کار نمیکرد
باید زنگ میزدم تا وصل کنند
دوستان نمی دونم قضیه چیه . ولی فکر کنم من یه نفر از پارس آنلاین راضی باشم . خصوصا توی یک هفته ی اخیر:31:
سرعت دانلود شبانه به طرز خوفناکی بالا رفته و پایین بیا هم نیست .
اگر همینطور بمونه من تا 1 سال دیگه 2TB آرشیو جمع می کنم . :27:
مال منكه با سرويس 256 روزا 50-70 ميره بعضي وقتا تا 150 هم ميره كه خيلي كم پيش مياد.
شبا هم بين 30 تا 50 در كل بخوام حساب كنم بد نيست تا حالا منو لنگ نزاشته ولي نسبت به قبل كه شبي 4گيگ دانلود ميكردم خيلي افت كرده الان شبا بيشتر از 1گيگ نميگيره.
مشكلي كه با پارس دارم همين نوسان هستش كه ساعت به ساعت روز به روز فرق ميكنه ولي بازم خداروشكر فعلا ديسي و تايم اوت ندارم.
سلام.ذوستان من 2 روزه لینک ندارم
لطفا کمک کنید
پارس انلاین چرا از دیروز تا حالا گزارش مصرف رو ارائه نمیده ؟!!؟! حتی دانلود شبانه هم نمیدونم چه قدر دانلود کردم !
من گزارش مصرف رو تا ساعت 16:31 دیروز 10 مهر دارم ...
امروز من قطعی داشتم نامردا :31:نقل قول:
مودم رو خاموش روشن کن کوکا سینا
بعد 2دقیقه روشن کن
دوباره چک کن
امروز از ساعت 4 به بعد افت سرعت داشتم
طوری که خاموش کردم سیستمو
من هروقت اينترنت محل كارم رو ميبينم به پارس اميدوار ميشم:31:
256 حجمي سپنتا
ولي پينگش توپه توپه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به میشه یکم از این پینگ به ما بدی :31:نقل قول:
راستی من تا حالا اینترنت چند تا شرکت رو امتحان کردم ولی باز همین پارس بهتر بود با این که پینگ خوبی ندارم ولی از سرعتم خیلی راضی هستم :46:.ولی اسیاتک پینگ خیلی خوبی داره اما سرعت :2:.:31:
سلام!
آقا ما بعد از یه عمری سرو کله زدن با دیال آپ و این اواخر ایرانسل می خایم اینترنت پرسرعت! بگیریم..همین پارس آنلاین هم میخام بگیرم..میخاستم ببینم الان باید چکار کنم برم سایتش یا برن نمایندگیهاشون؟؟؟در ضمن چند روزه تحویل میدن؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه حالا این پارس آنلاین خوب هست؟؟؟برای من باز کردن سریع صفحات مهمه..دانلود هم خیلی کم در حد هفته ای 4-3 تا آهنگ!کل مصرفم هم با ایرانسل حساب می کردم 1 گیگ میشد تو یه ماه..
لطفا جواب بدین...
نقل قول:
این مساله رو منم گفتم!!! فکر کنم مشکلی دارن!!! برای من کلا اشتباه زدن و اصلا رایگان نداشتم. البته هنوز حجم من درست نشده اما ریز مصرف رو کلی نمیزنی و فقط 2 روز رو داره نشون میده!!! جالب اینجاست که من 2 روز مصرف کردن تازه حجم من 200 مگ بیشتر نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جدی این حساب و کتاب هم در نوع خودش جالبه ها
این تعرفه های CRA-2048 اینترنت 2MG نامحدود 88000 تومن چطوره ؟؟
* ضریب اشتراک پهنای باند خدمات CRA ،1 به 10 می باشد.
البته با توضیحی که بالا داده ؟دقیقا یعنی چی ؟
سلامنقل قول:
شما کدوم شهر هستین ؟
اتفاقا پارس اصلا با نیازهای شما سازگار نیست
چون برا وبگردی خوب نیست
برا وبگردی پینگ نیاز هست که خیلی بده
البته برا دانلود بد نیست چون پینگ برا دانلود تقریبا نیاز نیست
ممنون که جواب دادی!نقل قول:
من تهران هستم ..جنوب غرب تهران..
اینجا شاتل هم هست ولی رفیقم گرفته راضی نیست!!
اینترنت بیسیم هم بعید میدونم اینجا جواب بده چون طبقه دوم هستیم اطرافمون هم چند تا ساختمان بلند هست...!:13:
از ظهر سرعت کم شد بزور صفحه باز میکنه مثل اینکه چشم خوردیم:31:
من به شما پیشگامان رو توصیه میکنم خودمم یه زمانی پیشگامان داشتم و جنوب تهرانمنقل قول:
کد:WWW.Pishgaman.net:10:
دوستان برای من V P N از پورت PPTP کانکت می شه ولی هیچ صفحه ای نمی تونم باز کنم !!! البته پینگ هم دارم ... برای شما هم اینجوریه ؟
سلام
آقا چه خبره؟! این تست رو الان گرفتم :
چون سرور تهرانه ؟
بلهنقل قول:
خودت تو سی ام دی 4.2.2.4 رو پینگ کن تا پینگ تقریبا واقعی دستت بیاد
دوستان تو سایت speedtest تهران هم صاحب سرور شد!!!:31:
از کی تهران هم اضافه شد ؟نقل قول:
مبارکه به هر حال
ولی پینگت خیلی زیاده
منظور پینگ پارس
چون مال ماکس نت 42 بود
اخه اخرین کشور تو رنکینگ اینترنت،سرور میخاد چه کنه..؟؟؟:31:
کاش با سرورهای خارجی هم همچین پینگی داشتیم.
256 محدود
رکورد دار نت افتضاح اینجا منم:دی
با سرور تهرانم پینگم زیر100 نیومد!!!
سرعت آپلودمم از دانلود بیشتره!!!!
اپلود رو عشقه :2:
خب دیگه تحت سایه ی اقا امام زمان مشکل پینگ کشور هم حل شد و به زودی در رتبه های یک رقمی دنیا خواهیم درخشید!
سلام .من میخوام از پارس آنلانین اشتراک یکساله 512 نامحدود بگیرم.دوستان کسی از خطوط نامحدود این شرکت استفاده میکنه؟وضعیت چطوره؟سرعش خوبه؟