دوباره سرعتم داغون شده!
Printable View
دوباره سرعتم داغون شده!
منم همینطور 3روزی هست که سرعتم بشدت پایین اومده
خوزستانی؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستانی که 2 مگ داشتند تا الان :
سرعت دانلود و سرعت آپلود ( سند ) در طرح دو مگابایت چقدر هست ؟:n16:
مال من که دیگه گوگل رو هم باز نمیکنه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
کسی جواب سوالم رو نیدونه ؟نقل قول:
دوستان دست از سر این کلا بردار بر نداشتید
یه استاندارد قدیمی از اول آوردن 802.16e
که ظرفیت بسیار پایینی داره و وضع خرابه
برای همین که یوزر ها یکم زیاد میشه دیگه سرعتتون کم میشه
من آخرین بازی که وایمکس ایوانول داشتم 2مگ سرعتش زیر 20کیلو بود فرختمش رفت
فاتحه وایمکس رو واسه همیشه بخونید
اگر منطقه فیبر نوری باشه پس شلوغه و سرعت پایین و شبانه 2 گیگ بیشتر نمیگیری خونه قبلی اینجور بود الان خونه جدید منطقه قیبر نوری نیست حتی خونه نوساز هم فیبر نیست و سرعت روز خوبه شبانه 3/5 گیگ تا 4 میگیرم ولی حجم طرح 2 مگ خیلی کمه 3 گیگ در ماه اصلا جالب نیست و باید چند گیگ بخری گیگی 8 عزار توماننقل قول:
همینطور دوستان بالا گفتن الان ایرانسل بیشتر اینترانت هست و یک هفته میشه خراب شده الان این تست لس آنجلس بعد چندین بار تست تونستم بگیرم اونم شانسی جواب داد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منطقه ما فیبر نوری هست ولی برعکس خلوته ! در حقیقت کاربر اینترنت زیاد نیست اینجا !
با سرعت 256 سرعت دانلودم 35 هست بنابراین و طبقه گفته شما شبانه بین 230 تا 250 باید سرعت داشته باشه .
قبلا مبین نت داشتم که دوستان تهرانی همه شکایت داشتن ولی با دومگ سرعت من 260 بود 95 درصد شب ها !
برای من در طول این یک هفته مشکلی نداشته و به نظرم منطقه ای باشه چون من اصفهانم .
در 5 ماهی که وایمکس ایرانسل دارم کلا چهار پنج دفعه قطعی بین یک تا دو ساعت داشتم .
این وایمکس هنوز برای من خیلی خیلی بهتر از 3G هست ، چون سیستم دائما روشنه و دو نفر وصل میشن به اینترنت .
ضمن اینکه همون شبانه رایگان مزیتی هست که 3G نداره .
جشنواره پاییز ندارن؟
الان شبانه رایگان نیست؟!
فردا جشنوراه رو میزنن رو سایت !نقل قول:
نقل قول:امشب رایگان داره یا نه؟نقل قول:
نقل قول:امشب رایگان داره یا نه؟نقل قول:
من نمیدونم چرا ایرانسل دستی به سر وایمکس چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت نمیزنه؟الان قیمت ۵۱۲ نامحدود مخابرات ۲۰تومنه ولی ۵۱۲ نامحدود ایرانسل ۶۵تومن!چرا واقعا؟!در رابطه با طرح های حجمی و isp های دیگه هم همین داستانه.وایمکس ایرانسل سر سوزنی توجیه نداره!
منم اینو همیشه به اون کارشناس های که بهم زنگ زدن گفتم که چرا گرونه و فلان، گفتن که سیاست شرکته ! یا اینکه گفتن تکنولوژی وایمکس تجهیزاتش گرون تر و نیاز به نگهداری داره . تقریبا میشه گفت راست میگن چون مخابرات یا شرکت های adsl کابل توی زمین هست و فقط پهنای باند میخرن و توی یه شهر توزیع میکنن . ولی به نظرم نباید اینقد گرون باشه . من خودمم کامل ناراضیم ولی مجبورم. دلیل اینکه کیفتش پایینه هم خود تکنولوژی وایمکس 70 نفر در حال دانلود و حتی استفاده عادی باشن روی اون دکل سرعت پایین میاد. میتونن ارتقاش بدن به 4g و این مشکل برطرف میشه. الان جشنواره پاییز موبایل بسته 5 گیگ 20 تومنه ما واسه 5 گیگ 512 باید 30 تومن بدیم نامردیه واقعا !نقل قول:
چند وقته روی وایمکس ایرانسل iMessage و Facetime و Find My iPhone فیLتر شدن و فقط وقتی با FیلترشکN وصل میشم کار میکنند
برای دوستان دیگر هم همینطوره؟
دوستان ، داستان چیه که الان ساعت 11 شب، هر 2-3 دقیقه یه بار مودم DC میشه؟؟؟؟
مودم خرابه یا مشکل پیک یوزر دارن؟؟
سیگنال 96%
احتمال زیاد از خود شبکه مشکل داشتهنقل قول:
سلام
ایا نرم افزاری هست کهrssiرو افزایش بده
نه . با جا به جا کردن مودم میتوتی افزایش بدی . خیلی حساسه باید کم کم مودم رو تکون بدی و بچرخونی و همزمان تو صفحه تنظیمات مودم ببینی چندهنقل قول:
ایا درخواست جمع اوری خط رو بدم مودم رو بس میگرن سه روز هست گرفتم و تو این سه روز سرعتم از دیال اب کمتر بوده سرعت 1 مگ گرفته بودم
کدوم شهر و منطقه هستید پوشش آنتن دهی در نقشه چی هست و الان آنتن چند درصد و cinr rssi چند هست؟ زنگ بزنید پشتیبانی و پیگیر باشید سرعت 1 مگ 130 هست حتما مشکل رفع میکنن اگرم دکل جای خونتون مشکل داشته باشه شاید مودم پس بگیرن البته تا حالا نشنیدم مودم پس بگیرن !نقل قول:
زنگ زدم اپراتور گفت تعرفه رایگان 1-7 رو تا 15 مهر تمدید کردن معلوم نیست بعدش چی بشه
بعد وصل شدن ، 5-7 دقیقه بعد قطع میشه! بعد باید یه سری dc بزنم و دوباره کلیک کنم ک وصل شه!!!
خوهشا اگه کسی اطلاعی داره ، راهنمایی کنه
اینجا کسی زیاد تجربه این چیزا رو نداره . به اپراتور زنگ بزن بهتره . شاید منطقه شما مشکل دارهنقل قول:
قرار نیست برای وایمکس جشنواره پاییز بزارن ؟ برای سیم کارت گذاشتن ولی برای وایمکسش نه .کسی اطلاعی نداره ؟
اتفاقا زنگ زدم گفتن ما اطلاعی نداریم.تابستون 8 تیر گذاشتن رو سایت و گرونش کردن. کاشکی کار مثبتی کنننقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم دیگه گرونش کنن حالا ممکنه ارزونش نکنن اما گرون تر دیگه نه چون با این سرعت های فضایی 3g و اینکه بیشتر از وایمکس در دسترسه دیگه کسی سراغ وایمکس نمیره اگه گرون کنن میمونه رو دستشون این همه هزینه ای که برای مودم و دکل ها کردن .نمیدونم جرا از همون اول مهر جشنواره رو ارایه نمیدن مثلا تو این چند روز چه گلی بسر وایمکس میخان بزنن ؟
وضعیت سرعت دانلود شبانه چطوره؟ 512 بگیرم ثابت 64 میده؟ الان 128 ثابت 16 میگیره اما به درد دان شبانه نمیخوره!
سرعتای 3g به زودی کم میشه.. زیاد خوش حال نباش...نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش من منظور شما رو درست متوجه نشدم ، یعنی قرار هست شبانه رایگان رو حذف کنن ؟
من میخواستم طرح 6 ماهه دو مگ بگیرم 4 روز دیگه ! اگه قرار هست شبانه حذف بشه نگیرم .
راستش نگفت حذفش میکنن و فکر هم نکنم حذف کنن چون وایمکس با همین تعرفه رایگانش مشتری هاشو نگه داشته . فوقش ساعتش بشه 2-7 . ولی 70% مطمئن باش هستش :-)نقل قول:
من آبادان هستم. وایمکس ایرانسل ۵۱۲ نامحدود داشتم . صبح ها تا ظهر سرعت روی شصت بود. ظهر میشد سی تا چهل . بعد از ظهر میشد بیست. شب که دیگه از ساعت ده به بعد میشد پنج تا ده کیلوبایت . کلا توی یک ماه سی گیگ توستم استفاده کنم. و چون ثبت نامم رو شیراز انجام داده بودم. واسه یک ماه پنجاه تومن دادم. در صورتی که قیمتش تو خوزستان شصت و پنج تومنه. این ماه دو مک گرفتم هفتاد هزار تومن. فکر کردم شبانش خوبه. در صورتی که هیچ تفاوتی با ۵۱۳ نداشت و اگه پنجاه تومن میدادم و همون نامحدود ۵۱۲ میگرفتم بهتر بود. دوستان دقت کنید بالاتر از ۵۱۲ نگیرید. که هیچ فرقی نداره با دو مگ فقط صبح ها دانلودم به صد و هشتاد میرسه و کلا آشغاله
دقیقا همه جای خوزستان اینجوریه. منم صبح سرعتم خوبه و همین ساعت های که گفتی سرعتم افت میکرد و می کنه . چند روز پیش تماس گرفتم واسه همین کیفیت گفتن که خوزستان استفاده کننده زیاد داره و... داریم سایت هارو تو خوزستان بیشتر میکنم و در آینده نزدیک بهتر میشه. من که فکر نکنم بهتر بشه مگر کاربراش کمتر بشه . وایمکش تکنولوژی خوبی نیست چون 60-70 نفر استفاده کنن همزمان افتضاح میشه . اون بار کارشناس بهم گفت این دکلی که تو بهش وصلی 200 نفر یوزر داره استفاده میکنه و فرکانس حذف کردم به یه دکل بهتر وصل شدم از قبلی بهترهنقل قول:
الان سرعتت بهتر شده یعنی؟ من که از ماه دیگه همون ۵۱۲ نا محدود میگیرم. با اون خوب تونستم دانلود کنم. این دو مگ افتضاحه.
چطوری میشه فهمید چند نفر وصلن؟ و چطور عوض کنم دکل رو؟نقل قول:
اون خودشون از اونجا میفهمن چند نفر وصله . ولی فرکانس تو همون تظیمات مودم قسمت wimax 16 تا فرکانس هست ببین مودمت به کدوم وصله . مثلا 3484000 اون رو بنویس یه جای داشته باش . بعد اون رو تو قسمت اون 16 تا فرکانس حدف کن و apply کن . بعد مودم رو ریبوت کن تا به یه فرکانس دیگه وصل بشه . ببین اون چطوره! اگه خواستی دوباره فرکانس قبل رو بزاری همون قسمت wimax که بری insert رو بزن فرکانس با باندویچش رو وارد کن و apply کننقل قول:
لازمه مودم قبل تایم رایگان قطع وصل کنی؟ یا خودش سر ساعت 1 رایگان حساب میکنه؟
آره ظاهرا باید خاموشش کنی.من روزهای آخر حجمم تموم شد. یه شب ساعت دو مودمو خاموش کردم. دوباره زدمش. دیدم یهو ایمترنت فعال شد . یعتی ساعت رایگانش هنوز حساب میشد برام. ولی چند شب بعدش. اتوماتیک ساعت یک پیامهای واتس آپم اومد و فعال شد. خاموش و روشن کنی بهتره
لازم نیست. خودش حساب میکنه