نقل قول:
گوشی تلفن بیرون از اتاقم هستش. مودم رو با اسپلیتر وصل کردم. یعنی برای اون گوشی تلفن بیرون از اتاقم هم باید اسپلیتر وصل کنم؟
Printable View
نقل قول:
گوشی تلفن بیرون از اتاقم هستش. مودم رو با اسپلیتر وصل کردم. یعنی برای اون گوشی تلفن بیرون از اتاقم هم باید اسپلیتر وصل کنم؟
سلام
دوستان میخواستم یه مودم بگیرم , مودم فعلی من comtrend هست و میخواستم یکی از مدل های
اگه اطراف 40 تومن باشه
Zyxel 660RU
TP-LINK W8901G
یا Symphony 5210
و اگه اطراف 75 تومن بخوام بگیرم
TP-LINK TD-W8960N
zyxel P-660HW
سوالاتی که داشتم این بود که حتما باید از مدلهای پیشنهادی پارس آنلاین گرفت؟ چرا فقط یه تعداد مدل رو پیشنهاد کرده ؟
و من که فقط از PC استفاده میکنم و فعلا از لب تاپ استفاده نمیکنم فرقی تو سرعت دانلود وایرلس با سیم دار هست اگه از مدلهای بالا بگیرم؟
و لطفا از مدلهای بالا یکی برای با سیم یکی برای بیسیم پیشنهاد بدید
و لطفا با دلیل بگید کدوم بهتره با توجه به قیمت.
منتظرم خیلی ممنون
اگه pc داری برو مودم سیمی بگیر اما اگه مطمئنی که قراره یه روزی از wireless استفاده کنی پس از همین الان برو wireless بخر. مودم وایرلس بهترین برند بنظر من linksys هستش که حدود 80 تومنه ولی مادام العمر برات کار میکنه.
در مورد مودم سیمی فکر کنم asus am 602 گزینه خیلی خوب و مناسبی باشه. شما مجبور نیستی حتما از مودمهای پیشنهادی پارس آنلاین بخری هرچی دلت می خواد بگیر. اگه گفتن ممکنه ایرادی پیش بیاد بدوون که دارن زر زیادی میزنن!
پارس آنلاین بخاطر اینکه خودش این مودمها رو تو انبارش داره و می خواد بفروشه اینارو پیشنهاد میده. یک کلام بگم اصلا به این مورد که چرا این مدلهارو پیشنهاد میده اهمیت نده. در مورد سرعت دانلود همه چی برای سیمی و وایرلس یکیه و همه چیز به پورتی که بهت اختصاص دادن و خط تلفنت مربوط میشه. البته یه مودم آشغال میتونه تاثیر داشته باشه ولی کلا تکنولوژی وایرلس یا سیمی تاثیری روی سرعت نداره.
ممنون از جواب
ولی میخوام فعلا از بین سه مدل
Zyxel 660RU
TP-LINK W8901G
یا Symphony 5210
که البته مدل TP-LINK W8901G وایرلس هم هست و نمیدونم با اینکه وایرلس هست چرا اینقدر ارزونه
لطفا از اینها پیشنهاد بدید چون فکر کنم زاکسل از asus بهتره و اون مدل asus یه کم قدیمیه
من فقط نمیدونم میارزه که 40 تومن بیشتر بابت zyxel P-660HW یا linksys بدم چون اگه فقط به خاطر قدرت وایرلسش هست فعلا به دردم نمیخوره شاید چند مدت بعد ,
و میشه با همین مودم های سیمی از اینترنت موبایل استفاده کرد؟
سلام دکمه وسط مودم linksys 120n که یه علامت روش داره کاربردش چیه دقیقا؟؟؟؟
اقا من یه مشکلی دارم خیلی عجیبه لطفا هر کس میتونه کمک کنه
من سرعت دانلودم در حالت pppoe در حد 1-3 kb
ولی وقتی از طریق brige کانکت میشم سرعت دانلود اوکی میشه
من به شدت نیاز دارم که از طریق pppoe کانکت شم واسه 2 لپتاپه
دلیلش share اینترنت نیست حتی واقتی یکی از لپتاپها خاموشه پیج رو خیلی کند باز میکنه
با سلامنقل قول:
يعني زماني كه وايرلس استفاده ميكنيد اين مشكل داره؟
شايد مشكل از وايرلس هست كه سرعتش خيلي پايين هست
يا با كابل متصل ميشيد؟؟
موفق باشيد.
با کابل متصل میشمنقل قول:
با یه مدم دیگه هم تست کردم بازم مشکل داره
با سلامنقل قول:
پس اگه با يه مودم ديگه هم امتحان كرديد و همين مشكل رو داريد بر ميگرده به شركت ارائه اينترنتتون
چون شنيدم بعضي از شركت ها در بعضي از مناطق از pppoe به صورت كامل پشتيباني نميكنن
حالا نميدونم چرا
موفق باشيد.
اگر که لپتاپتون هم این دکمه رو داشته باشه، با فشردن این دکمه روی مودم و بعد فشردن روی لپتاپ به وایرلس وصل میشه، بدون هیچ سوالی( رمز و..) :20:نقل قول:
من دوتا سوال داشتم:
1-چجوري بفهمم مودمم سالمه چون هر دو سه روز يه بار بازي در مياره
2-چوري ميتونم خودم بعد از بهم خوردن تنظيمات Config مودم خودم تنظيمش كنم و ديگه مودم رو شركت نبرم
نقل قول:
TP-LINK W8901G بخاطر استفاده از قطعات معمولی با کیفیته متوسط و همینطور بخاطر بازاریابی ارزونه البته این دلیل بد یا خوب بودن نیست.
مهم ساپورت کردن تکنولوژیهای adsl و حفظ ارتباط بصورت پایدار بدون افت شدید و زیاد سرعت هستش.
asus am 602 با اینکه کمی قدیمی شده اما همه قطعاتش با کیفیت بسیار بالا و درجه 1 هستن و از تمامی تکنولوژی های اینترنت پرسرعت بدون کوچکترین مشکلی پشتیبانی میکنه و در بدترین شرایط هم میتونه بصورت پایدار ارتباط رو با isp حفظ کنه.
بازم میگم wireless فقط و فقط برو سراغ linksys در مورد مودم سیمی هم برو سراغ سری asus am
در مورد سوال آخر هم متاسفانه اطلاعی ندارم.
دقیقا توضیح بده که چه اتفاقی میفته؟ منظورت از بازی در میاره چیه؟نقل قول:
خاموش شدن چراغ لينك مودم و براي درست شدنش بايد زنگ بزنم شركتنقل قول:
دقیقا توضیح بده که چه اتفاقی میفته؟ منظورت از بازی در میاره چیه؟
در ضمن ميشه لطف كنين آموزش كانفيگ كردن مودم رو بذارين اون مدل كه ديگه احتياج به ساختن كانكشن نيست
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم پست اول همين تاپيك رو بخونيد
موفق باشيد.
خودم چيز زيادي دستگيرم نشد ميشه واضحتر توضيح بديننقل قول:
با سلام
دوست عزيزم پست اول همين تاپيك رو بخونيد
مرورگرتو باز کن>>192.168.1.1 رو تایپ کن>>برو به برگه wizard >> اونجا در قسمت channel mode گزینه PPPoE رو انتخاب کن>
در قسمت PPP Setting یوزرنیم و پسوردتو بده>> در قسمت PVC Setting مقدار VPI رو بذار 0 و مقدار VCI رو بذار 35 >>و در آخر Next رو کلیک کن و تنضیمات رو Save کن.
به همین سادگی !
**مهم** VPI و VCI رو از شرکتی که اکانت گرفتی بپرس ولی به احتمال 99% همون اعداد بالایی هستن.
البته ممکنه اسم گزینه های بالایی که من نوشتم در مودم شما کمی فرق کنه اما اگه یه ذره دقت کنی خودت میتونی تنظیمات رو انجام بدی.
به بقیه تنظیمات دست نزن ، هرچی که بصورت پیش فرض هستش بذار بمونه. به قسمتهایی که بالا نگفتم دست نزن.
به عکس دقت کن ببین چه گزینه هایی انتخاب شدن مثلا Encapsulation روی LLC تنظیم شده و همینطور بقیه که خودت می بینی.
فکر نکنم از این ساده تر بشه توضیح داد . موفق باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي عالي بود عزيزمنقل قول:
در قسمت PPP Setting یوزرنیم و پسوردتو بده
ولي من يوزر و پسورددي ندارم همين كه مودم رو روشن ميكنم خود به خود وصل ميشم در ضمن نياز نيست شماره تلفن رو وارد كنيم؟
سلام دوستان عزیز
لطفا از بین سه مدل
Zyxel 660RU
TP-LINK W8901G
Symphony 5210
یکی رو پیشنهاد بدین که کدوم بهتره؟ لطفا با دلیل
خیلی ممنون
با سلامنقل قول:
گزينه ي دوم بهتره - كلا TPlink در اين مورد خوب كار ميكنه و مودم هاي بهتري رو ارائه ميده
موفق باشيد.
نقل قول:
نیازی به هیچ شماره تلفنی ندارید. مودم شما کانفیگ شده چون اگه کانفیگ نمیشد خود به خود وصل نمیشدی.
ممنون ولی zyxel بهتر از tp-link نیست؟ فقط tp-link چون وایرلس داره با این قیمت آدم رو وسوسه میکنه ,نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط hamidrezaj [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
لطفا از بین سه مدل
Zyxel 660RU
TP-LINK W8901G
Symphony 5210
یکی رو پیشنهاد بدین که کدوم بهتره؟ لطفا با دلیل
خیلی ممنون
با سلام
گزينه ي دوم بهتره - كلا TPlink در اين مورد خوب كار ميكنه و مودم هاي بهتري رو ارائه ميده
موفق باشيد.
نمیدونم کدومش رو بگیرم.
ميدونم عزيزم منظورم اينه ميخوام وقتي كانفيگش بهم خورد خودم تنظيمش كنم و ديگه شركت نبرمشنقل قول:
نیازی به هیچ شماره تلفنی ندارید. مودم شما کانفیگ شده چون اگه کانفیگ نمیشد خود به خود وصل نمیشدی.
سلام.میخواستن بپرسم که مودم ADSL که برای لپ تاپ استفاده میشه با PCتفاوت داره یا نه. و اگه میشه یک مدل خوبش که بشه با لپ تاپ کار کنه رو معرفی کنید.در ضمن من از ADSLمخابرات استفاده میکنم.
یک کلام بگم! در مورد adsl هرگز شما به هیچ شماره تلفنی نیاز ندارید.چه واسه کانفیگ چه هر کار دیگه ای.نقل قول:
نقل قول:
نخیر تفاوتی وجود نداره ولی یه مساله ای هست اونم اینه که چون از وایرلس لپ تاپ استفاده میکنن برای همین مودمشون وایرلسه ولی اکثر اونایی که pc دارن از مودم سیمی استفاده میکنن.مثل خود من. هستند کسایی که pc دارن و مودمشون وایرلس هستش.
شما برای لپ تاپ حتما وایرلس بخر تا هر جای خونه که دلت خواست بتونی کانکت بشی.:8:
در مورد مودم بستگی به بودجه ت داره. اگه قیمت برات مهم نیست بهتره وایرلس linksys بخری که یه عمر برات کار کنه ولی قیمتش حدود 80 تومنه.
ارزونتر هم بخوای برو سراغ tplink مثل اینکه مودمهای خوبی داره ولی به پای مودمهای linksys نمیرسه.
مودم های ADSL 2 Plus ZISA
ADSL2+ Router Ethernet+USB Combo
بالاترین سرعت ADSL را از هر ISP با ما تجربه نمایید !!!
شرکت نیکان شبکه نمایندگی انحصاری شرکت زیسا در خاورمیانه اقدام به فروش ویژه با قیمتهای استثنایی پر سرعت ترین مودمهای Combo ADSL 2+ ZISA با یک سال گارانتی تعویض نموده است .
مزایای این مودم نسبت به سایر مودمها :
1 – گارانتی تعویض 1 ساله ( در روز بروز هرگونه عیبی از این دستگاه براحتی برای شما تعویض خواهد شد )
2- ارائه بالاترین سرعت اینترنت ( خصوصا در رابطه با سرویسهای ADSL2+ )
3 –دارای دو پورت ETH و USB ( مناسب هم برای کامپیوترهایی که دارای پورت شبکه هستند و هم برای کامپیوترهایی که دارای پورت USB می باشند )
4- کاربری فوق العاده راحت و آسان برای همه
5 –سایز بسیار کوچک ( کوچکی این مودم به شما این امکان را می دهد که همیشه همراه شما باشد )
6 – قابل تحمل در انتقال دیتا تا 24 مگا بایت در مدت زمان طولانی بدون هیچگونه قفل شدن یا نیاز به خاموش و روشن کردن
7- نصب فوق العاده آسان
8 – قیمت بسیار مناسب در مقایسه با سایر مودمهای ADSL بازار
**** نکته : تجهیزات زیسا بدون برچسب گارانتی نیکان شبکه معتبر نبوده و شرکت زیسا تعهدی برای گارانتی دستگاهها نخواهد داشت
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/hamid/Application%20Data/Mozilla/Firefox/Profiles/j6n8xszm.default/ScrapBook/data/20110323041908/adsl-2-plus-zisa.jpg[/IMG]
نظرتون در مورد مودمی که در بالا نوشتم چیه؟
معرفی کنید؟+ADSL2لطفا یک مودم درست درمون برای
ببخشیدمودم من pin avid هستش و در موقع اتصال ارور۶۵۱میده در حالی که با موبایل می توان به وسیله وایرلس میتوان متصل شد
من هم همین مشکل رو دارم هر کاری کردم درست نشد سیم عوض کردم ولی درست نشد مشکل از کجا هستنقل قول:
اما وقتي ميرم شركت ميگه شماره خططتون رو بدين تا روش تنظيمش كنمنقل قول:
یک کلام بگم! در مورد adsl هرگز شما به هیچ شماره تلفنی نیاز ندارید.چه واسه کانفیگ چه هر کار دیگه ای.
اتصال دو کامپیوتر به وسیله ی مودم ADSL????
با عرض سلام یه سوال دارم
من یه مودم ADSL دارم مارکش D-link است کلن کاری به مارک ندارم پشت دستگاه من دوتا خروجی واسه اینترنت ADSL برای 2 عدد کامپیوتر است
یعنی اگه بخوایم 2 سیستم رو اینترنت دارکنیم فیش یکی رو به خروجی اول که به صورت Lan هست میزنیم و کامپیوتر دوم رو به خروجی دوم مودم که به صورت usb هست متصل میکنیم
خوب تا اینجا هردو سیستم ما دارای اینترنت شدند
ولی ارتباطی از نظر شبکه ای با هم ندارند یعنی به صورت مستقل عمل میکنند و فقط اینترنت دارند
آیا راهی داره که بدون قطع کردن اینترنت و با همین مودم شبکه بشن سیستم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تو گوگل سرچ کن: لیست ارورهای مودمadsl.من تا حالا ارور651 ندیدم.نقل قول:
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
باید در ابتدای خط اون دستگاه تلفن اسپلیتر بذارید. من اینکارو کردم کاملا حل شد.نقل قول:
خب شما دوتا سیستم رو شبکه کن با کابل شبکه و کارت شبکه. شبکه کردن 2تا سیستم مستقل از اینترنته.نقل قول:
سلام ...
من مودمم چنتا خروجی داره و الان مشکلی که دارم اینه که فقط یه سیستم همزمان کانکت میشه .
دوستان مشکل چیه ؟!
مدل مودم TD-8840T
ممنون ... :11:
با سلامنقل قول:
همينطور كه دوستمون گفتن شبكه كردن دو تا سيستم مستقل از اينترنت هست
شما چون دو تا سيستم داريد و ميخوايد شبكه كنيد با كابل كراس آور Cross Over بايد اين كار رو بكنيد
يكي رو به يه سيستم و بعدي رو به سيستم ديگه ميزنيد و شبكه رو داريد روي دو تا سيستم
موفق باشيد.
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
با سلامنقل قول:
براي اينكه بخوايد از حداكثر پورتهاي روي مودم به صورت همزمان استفاده كنيد بايد كانكشن pppoe بسازيد
آموزشش در پست اول همين تاپيك هست
موفق باشيد.
سلام دوستان
من یک مودم دوپورت pin avid خریدم میخوام دوتا کامپیوتر رو وصل کنم یکی از کامپیوتر ها به اینترنت متصل میشه ولی کامپیوتری که بوسیله یو اس بی به مودم وصل شده به اینتنت متصل نمیشه
سی دی مودم را هم که درایور یو اس بی بود نصب کردم تنظیمات آی پی را هم از شرکتی که ازش ای دی اس ال گرفت پرسیدم و انجام دادم ولی بازم کامپیوتری که از یو اس بی استفاده میکنه کانکت نمیشه در ضمن لامپ یو اس بی روی مودم روشن میشه
کسی هست بتونه کمکم کنه
من حدودا 2 ساله از يه شركت خصوصي سرويس ميگرم تقريبا يك ماهه كه باهاش مشكل دارم هر چند روز يه بار سرويسم قطع ميشه بعد از كلي زنگ زدن بهشون گفتن بايد پورتتون رو عوض كنيم گفتن بايد بياين شركت تا كارش انجام بشه ميخواستم بدون جريان چيه؟
سلام
مورد شما کمی مشکوک هستش. بالا گفتین که واسه تنظیم مودمتون شرکت از شما شماره تلفن می خواد.خب اصلا ربطی نداره کانفیگ مودم به شماره تلفن. واسه چی می خوان و چیکار دارن با شماره تلفن شما منم نمیدونم. شما ازشون حتما بپرسید دقیقا واسه کانفیگ شماره تلفن رو واسه چی می خوان؟
در مورد تعویض پورت هم شما رو واسه چی میخوان؟ تعویض کردن پورت به شما ربطی نداره. خودشون باید کارهاشو انجام بدن.
شاید بخوان واسه اینکار پول اضافی ازتون بگیرن.
شما اگه میتونید با یه نفر که خوب از adsl سر در میاره به شرکت برید و ازشون در مورد مورد اولی که گفتم و تعویض پورت سوال کنید.
من هم مودم pin Avid دارم. البته من چون یه سیستم دارم از کابل شبکه استفاده میکنم.نقل قول:
شما درایو usb رو روی کدوم سیستم نصب کردین؟ باید روی اون سیستمی که می خواد با usb وصل بشه، نصب بکنید.
و اون سیستم نیاز به تنظیمات آی پی هم نخواهد داشت. در واقع مودم رو یک وسیله plag and play میشناسه و کاری با آی پی نداره. در واقع خودش اتوماتیک همه چی رو ست میکنه.
اگه درست نشد اینبار کمی بیشتر توضیح بدین. مثلا ویندوزتون چیه؟ یا اینکه شرح دقیق کارهایی که میکنید و موفق نمیشید رو بدبد
و اینکه مودم رو چطور تنظیم میکنی؟ bridge یا PPPoE