فرق طلایی و برنزی در مقدار گیگ هدیه با سرعت بالاست.نقل قول:
مثلا شما 512 طلایی میگیری میتونی 8گیگ هدیه اول رو با سرعت بیشتر از 64 کیلوبایت دانلود کنی وبعدش که این حجم تموم بشه قاعدتا باید سرعتت بیاد رو 64.
512 بگیری به نظرم بهتره
Printable View
فرق طلایی و برنزی در مقدار گیگ هدیه با سرعت بالاست.نقل قول:
مثلا شما 512 طلایی میگیری میتونی 8گیگ هدیه اول رو با سرعت بیشتر از 64 کیلوبایت دانلود کنی وبعدش که این حجم تموم بشه قاعدتا باید سرعتت بیاد رو 64.
512 بگیری به نظرم بهتره
الان سرعت سرویس ها محدود شرکت آسیاتک تو ساعت غیر رایگان خوب شده؟
سرویس 256 سرعت تا چند میره؟
128,256,512 شبانه سرعت اسمی خودشون رو دارند.نقل قول:
شبانه رو میدونم
روزانه رو میگم رو چند میبندن
زنگ بزنی نمایندگی شهر خودتون بپرسی بهتر به نتیجه میرسی.نقل قول:
هر شهر شاید متفاوت ببندن.
1مگ رو میدونم رو 4 مگ یا حداکثر 5 هم میبندن
دزدی هم میکنه؟مثل قدیما؟
من احساس میکنم بیش از حد داره کم میکنه!با برنامه کنترل میکنم جور در نمیاد....نقل قول:
زنگ زدین شما هم اعتراض کنید یا نه؟ لطفا همگی زنگ بزنید تا فکر نکنن خریمنقل قول:
چرا DNS آسیاتک هر روز عوض میشه الان مال شما روی چنده ؟
مگه نیستیم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دزدیشون در چه حد هست؟نقل قول:
زیاده یا کم؟
طوریه که در هر دو سه روز 1گیگ داره ازم حجم کم میشهنقل قول:
سعی میکنم بهت میزان حجم مصرفیم رو نشون بدم...
دزدیش پس خیلی بالا رفته من اگه 4 گیگ بگیرم استفاده نکنم خودش تا اخر ماه تموم میشه
اینطور نیست که استفاده نکنی ازت حجم کم کنهنقل قول:
احساس میکنم زمانی که دارم از نت استفاده میکنم 1.5 برابر کم میکنه...
بالاخره بعد 3 هفته خطمون رانژه شد
شانس مزخرف ما هم به محض اینکه رانژه شد 72 ساعت مرکز مخابراتیمون اختلال داره :دی
حالا چراغ adsl کلا روشن نمیشه
کسی از مرکز مخابراتی حکمت شعار هست ؟ اگه هست این مشکل روشن نشدن چراغ adsl دارن ؟
سه روز دیگه میشه پایان وقت اداری چهارشنبه. پنجشنبه - جمعه هم مخابرات تعطیله میفته شنبهی هفتهی آینده! جمعه هم انتخابات در نتیجه شنبه هم تعطیله چون دارن صندوقها رو میشمارند میفته یکشنبه! یکشنبه هم که کارمندان خسته هستند و حال و حوصلهی کار کردن رو ندارند اونوقت میفته دوشنبهی هفتهی آینده اگه دوشنبهی هفتهی آینده به علت آلودگی هوا تعطیل نشه، احتمالاً دوشنبه اینترنتت وصله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دلیلش چی بود که رانژه نشد ؟
سیم رانژ] نداشتن؟
بچه ها چند تا سایت جامع تورنت معرفی کنید که خوب باشه...
از دیروز ساعت 8 صبح شروع شده این اختلالنقل قول:
به حول و قوه قلمی امیدواریم تا فردا پس فردا همزمان با پایان یافتن امتحانات ترم وصل شود :دی
البته اگر 72 ساعتشون مثه این 72 ساعت رانژشون باشه دو سه هفته دیگه هم باید بصبرم ...
شنبه هم نیاز به تعطیلی نیست 4-5 دقیقه بعد اتمام انتخابات تمام ارا شمرده خواهد شد نگران نباشید :دی
نقل قول:
چمیدونم مسخره بازی خودشون بوده یا مخابرات
بذارید این داستان جذاب و گریه دار از اول تعریف کنم :
من 30 اردیبهشت ثبت نام کردم 3 روز بعدش زنگ زدم گفتن فعلا حکمت شعار مشکل داره کار جدید قبول نمیکنه تا چند روز اینده /بعد هشتم خرداد زنگ زدم گفتن فرستادیم مخابرات تا 12 خرداد وصل میشه دیگه/ بعد صبر کردیم نشد دوباره زنگیدم طرف اومده میگه خط شما قبلا رانژه بوده به شرکتی که داشتید قبلا بگید برداره از رانژه میگم خود اسیاتک بودم. میگه پس صبر کنید باز بعد اومد گفت که ما باید دوباره به مخابرات بگیم خط جمع اوری کنه دوباره مدارک بفرستیم وصل کنه !!!!! بعد میگم بهش 6 ماه پیش خود اسیاتک جمع کرده تو سایتم زدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم اگر وصل بود که الان وصل میشدم به اینترنت و هی زنگ نمیزدم به شما واسه رانژه. دوباره فرداش زنگ زدم میگم دیروز به من گفتن باید جمع کنن دوباره وصل کنن گفت اشتباه گفتن بهتون ما مدارک فرستادیم دوباره 72 ساعت دیگه وصل میشه که باید دیروز وصل میشد دیروزم وصل نشد زنگ زدم گفت پنج شنبه مدارک فرستادیم گفتم بهش چند بار میفرستید چند روز پیش هم گفتن فرستادین که . گفت نه پریروز فرستادیم
باز امروز زنگ زدم صبح گفت مدارک دیروز فرستادیم ولی 72 ساعت اختلال داره مرکز مخابراتی بعد وصل میشه
ساعت دو بود سایت رو چک کردم که دیدم زدن رانژه و زنگ زدم گفتن اره رانژه شده گفتم روشن نمیشه چراغ adsl البته چند روز پیش sms اومد مرکز مخابراتی حکمت شعار مشکل داره تا 72 ساعت به خاطر همینه روشن نمیشه که گفت اره
:دی
و این بود داستان هزار و یک شب :n08:
خلاصه خودشون هم نمیدونن چیکار میکنن من چون از سال 86 مشترک اسیاتک هستم عادت دارم به این کاراشون مگر نه هر کسی جای من بود کلی بد و بیراه نثارشون میکرد :دی
خوب تو که بیشتر از هزینه نصب شارژ حروم کردی البته منم مثل تو هستم همین بلا سرم اومد.اخر سر سیم رانزه رو خودم جورش کردم.باز افتادم تو دردسر
زنگ زدم، پشتیبانی، گفت همه جا به جز مخابرات پینگش بده، بعدش گفت داریم سعی میکنیم که پهنای باند رو زیاد کنیم، بعدش پینگ کم میشه... اولش گفت تا 2 ماه دیگه درست میشه، گفتمش میخوام برم مخابرات، گفت تا یه ماه دیگه صبر کنی خوب میشه :n09:
من فردا میرم مجوز اشتغال به آشغال رو از دانشگاه میگیرم میرم فسخ میکنم، میپرم مخابرات تا دیرتر نشده :n02:
با افتخار اعلام میکنم افت سرعت انتخابات شروع شده :n02: سرعت وبگردی و دانلود تو روز به بدترین وضع ممکن رسیده:n28: از دایل آپ کمتر شده:n04:
سلامنقل قول:
سروش جان شما بعنوان یه کاربر قدیمی اسیاتک بهترین پینگی که از اسیاتک گرفتی چند بوده؟
بعضیا میگن پینگش همیشه بالای 300 400 بود و بعضیا میگن بعد از عید خراب شده! نظر شما چیه؟
به نظرت شبانه 2 مگ درست میشه؟(قبلا 2مگ رو محدود کرده بودن؟)
من یادمه همین قبل از عید پینگ در بدترین حالت به 260 و در بهترین حالت تو بازی به 135 هم کاهش پیدا میکرد... همون GateWayـی بود که الان دست مخابرات خوزستانه و دوستان دارن باش صفا میکنن. منم میخوام برم پیششون، مثل اینکه بجای شرکت باید بریم با Gateway قرارداد ببندیم :n02:نقل قول:
من تا 10 فروردین پینگم خیلی خوب بود، ولی بعدش حدود نصف روز قطع شد و کلا داغون شد... که شنیده شد مثل اینکه همون موقعی بوده که مخابرات Gateway خوب رو از آسیاتک گرفته.
من 2مگ محدود که داشتم سرعتم خوب بود شبانه یعنی هیچوقت محدود نشدم... در حالت عادی همون 2 مگ(خط رو روی 2048کیلوبیت می بستن، مؤثر دانلود میشد 225کیلو و حداکثر تو روز هم همین بود) بود. ولی آخراش سرعت طرفای 180 نوسان میکرد، بعدش بخاطر اینکه من بازی میکردم و حجم مصرفیم زیاد شده بود، رفتم نامحدود گرفتم، اینم پینگش خوب بود تا همین عید :n25:
الان اگر میخوام برم بخاطر اینه که تا منتظر بمونم تا دو ماه که شاید مشکل برطرف بشه یا نه، تمام تابستونم رفته و بازی آنلاین برو ... :n29: وگرنه یه خطر دیگه هم 256 نامحدود داریم از آسیاتک میذاریمش سر جاش بمونه. :n01:
همون روزای عید نقشه داشتن که خرابش کنن من با پشتیبانی صحبت میکردم دقیق یادمه گفت که میخواد سرعتا رو بکشن پایین حجمی و نامحدود هم نداره به واحد شکایت زنگ زدن بهم من بهشون گفتم یارو تو اون تو سیستمشون گشت میخواست ببینه کی بوده
بیچاره طرف که گشتن براش :n02:نقل قول:
خیلی جالبه، اولش شماره تلفنتو میگه، بعدش میگه جهت ارتقای کیفیت، مکالمه ها ضبط میشن :n02: ای تو روح خالی بند، این ارتقای کیفیتت تو حلقم.:n02:
منم به واحد شکایت چند بار گفتم همکاراتون گفتن شما شبانه رو محدود کردیدنقل قول:
گفت بگو کی بوده. منم نمیدونستم کی بوده
ولی حداقلش گفتم نمایندمون هم اینو گفته
اخرش قبول نکرد
همش میخواست یه جور بپیچونه مارو:n23:
آره اتفاقا یارو گفت کی بود منم گفتم اسمش رو نمیدونم اونم هی گشت تو سیستمشون پیدا نکرد
من هم قبول دارمنقل قول:
فعلا مخابرات بهترین گزینه هست
البته باز هم به شهر و منطقه بستگی داره
تمام isp ها بستگی به مرکز مخابراتی داره
فقط مخابرات نیست
تفاوت سرویس های
نامحدود برنزی
نامحدود نقره ای
نامحدود طلایی
شرکت اسیاتک چیه ؟
طلایی 1.1 نقره ای 1.4 برنزی 1.8 هست
البته یک تفاوت دیگه هم هستنقل قول:
تو گیگ سرعت بالا
یعنی شما می تونید با توجه به سرویستون از سرعت بالاتری البته با توجه به گیگ سرویستون استفاده کنید
بعد سه هفته وصل شد حالا این چراغ adsl ما روشن نمیشه
داخلی هم مشکلی نداره اقلا باید چشمک بزنه
مشکل چیه ؟
یه عکس از تنظیمات مودم بزار...(از snr و...)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
snr ش بالاست ؟ :n02:
چراغ adsl روشن نمیشه کلا چشمک هم نمیزنه در نتیجه اصلا انگار رانژه نشده
نقل قول:
اقا اصلا خطت وصل نشده انگار!
line state = down هست یعنی ارتباطی برقرار نیست!
زنگ بزن اسیاتک بررسی کنن برات.
مال منو ببین:(باید این مقدار های عددی در مودمت باشه تا بفهمی سرویس روی خطت فعال شده)
ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ارتباط بین سیم تلفن و مودم رو چک کن وصل باشه!
اره میدونمنقل قول:
اگر وصل شده بود که snr , data rate میزد برای همین میگم احتمالا اصلا وصل نشده
زیاد این مشکلات پیش اومده میگن رانژه شده بعد چک میکنن میبینن اصلا رانژه نشده
مودم و سیم تلفن هم مشکلی نداره چک کردم :n27:
======
زنگ زدم الان میگه باز 72 ساعت صبر کنید :n08:
ایشالله تا اخر سال وصل میشه
عجب ادمایین:n02:نقل قول:
مال من 1روزه وصل شد!!!!:n09:
فعلا در صف انتظاری.................................... .....صبر کن تا نوبتت بشه:n02:
اسیاتک از رتبه 6 به رتبه 10 سقوط کرد:n09::
این رتبه بندی نتایج تست های کاربران در سایت (speedtest.net) میباشد.