آخه یه کار چرا میتونه انقدر تمیز باشه:n27:نقل قول:
آخه یه کار چرا میتونه انقدر تمیز باشه:n27:نقل قول:
سلام به اساتید!
من خجالت میکشم جلوی این بحثای حرفه ای سوالامو بپرسم!:n02:
ضبط ماشین من از اینایی هست که سی دی نمی خورن و یو اس بی هستن! مارکش کیا هست! 2تا هم باند شرکتی رو داره!
حالا میخوام 1جفتباند بخرم...برام بیس خیلی مهمه! فعلا هم بودجشم ندارم که ضبط عوض کنم!
با این ضبط میشه یه جفت باند خوب خرید تا 200تومن که بیسو خوب اجرا کنه یا باید برا بیس ساب بخرم!
ممنون میشم جواب بدین
آقا این پخش کیا خیلی خیلی مذخرفه رفیقم داره اصلا بی نهایت آشغال شما یه کار کن یه پخش سی دی خور معمولی حتی فابریکی هم پیدا کنی با اف ام پلیر کار کنی بهتر از اینه قدرت پخش کیا بد جور داغونه مگر اینکه آمپلی بهش وصل کنی فکر کنم یه جفت خروجی ار سی داره پخشتوننقل قول:
برا بیس صد در صد که باید ساب بخرین با 200 تومن نمیشه
فوقش بتونی یه آمپ دست دوم چینی و یه جفت باند 150 تومنی که با نصب و اکسسوری حدود 250 باز در میاد
ضمن عرض سلام
می خواستم پخش فابریکlL90وباندهای جلو و عقبی را تغییر بدم در عین حال نمی خام طاقچه عقب رو برش بدم و می خوام باندهای پیشنهادی سر جای خودشون در جلو و عقب قرار بگیرند پخش جدید قابلیت خواندن کارتSDوUSBرا داشته باشه , ولوم بالا استفاده نمی کنم در ضمن نمی خوام از آمپلیفایر و ساب استفاده کنم تا قیمت 1میلیون تومان دوستان راهنمایی کنند.مد نظر یک صدای شفاف هستش
ممنون
دادا میخوام ضبط سونی میخوام بخرم! 210 تومنه ولی مدلش یادم نیست! سی دی نمی خوره! ولی نیگا کردم! تنظیمات پیشرفته خوبی هم داره! ارزششو داره؟؟نقل قول:
باندها تو اجرای بیس با هم فرق دارن؟ اگه آره چه مدلی بهتر اجرا میکنه؟ حداکثر تا 170-80 تومن!
دوست عزیز اینجوری به جایی که نمیرسی هیچ چنان پشیمون میشی که نگو شما الان تمام بودجت رو بزار هدیونیت خوب بخر نه اینکه پولت رو تقسیم بر دو تا وسیله بکنی اینجوری هم هر دو به درد نخور میشن و هم کلی زده میشی از چیزی که بستینقل قول:
پخش های سونی کلا زیاد جالب نیستن چه برسه به اینکه شما اومدی و یه ارزونش رو میخوای برداری که فک نکنم صدا انچنان فرقی بکنه
یه تجدید نظر توی خریدت و بودجت بکن تا یه صدای خوب بگیری همه میان اینجا تا بین خوب و خوبتر انتخاب کنن نه اینکه بیان بد رو بدترش کنن
موفق باشید
Sent from my HTC One X
سلام خدمت همه اساتید و دوستان مخصوصاً آقا حمید بزرگوار
آقا حمید ما کوچیک شما هستیم
سلامنقل قول:
داداش نظر شخصی رو میگم
سونی تنظیمات جالبی نداره شما با این بودجه می تونید از پایونیر خرید کنید ولی بازم نظرم اینه که پولتون رو بیشتر کنید و حد اقل یه 7016 کنوود بگیرید تا ببینی تنظیمات چیه!
اسپیکر هم زیاده ولی بودجه تون خیلی کمه
اسپیکری که از نظر بیس ثابت شده 1073 DLS هست که تو یه کلیپ دیدم با 1 جفت از اونا درب بارک ماشین داشت کنده می شد
اگه بدون آمپلی میخواید میتونید 6964 پایونیر بگیرید حدود 125 تومن بدک نیست
نقل قول:
صدای با کیفیت و تمیز میخوای صد درصد آمپلیفایر میخوای
بودجتون یه خورده کمه برای این کار البته اجناس قیمت پایین هست ولی پول دور ریختنه
شما برای جلو میتونید mx165 آدیو سیستم بگیری برای عقب فکر کنم 13 سانتی باشه mx130 بگیر قیمتش چیزی حدود 350-60 تومن باید باشه هر جفتی
پخش رو میتونید 7016 بگیرید اگه بیشتر می تونی پول بدی 8019 کنوود و اگه بازم بیشتر میتونید prs80 پایونیر
قیمتش به ترتیب 430 تومن 8019 حدود 580-90 تومن و prs اگه گیر بیاری حدود 800 تا 1 تومن
آمپلی هم چیزی حدود 300-350 باید بزاری کنار
جمعا 1.5 میشه
سلام
دوستان تفاوتهای این دو در چیه ؟ لطفا همه شو بگید ؟(ظاهر ؛امکانات؛کیفیت صدا؛کیفیت ساخت)
KDC-X8016BT
KDC-X8019BT
ممنون دادا! حالا به نظر شما تا 300تومن چه پخشی رو بخرم خوبه و ارزشِ خریدو داره؟نقل قول:
باند به نظرتون چی بخرم؟
سلام
داداش نظر شخصی رو میگم
سونی تنظیمات جالبی نداره شما با این بودجه می تونید از پایونیر خرید کنید ولی بازم نظرم اینه که پولتون رو بیشتر کنید و حد اقل یه 7016 کنوود بگیرید تا ببینی تنظیمات چیه!
اسپیکر هم زیاده ولی بودجه تون خیلی کمه
اسپیکری که از نظر بیس ثابت شده 1073 DLS هست که تو یه کلیپ دیدم با 1 جفت از اونا درب بارک ماشین داشت کنده می شد
اگه بدون آمپلی میخواید میتونید 6964 پایونیر بگیرید حدود 125 تومن بدک نیست [/QUOTE]
دادا تا 300 تومن پخش چی رو پیشنهاد میکنی؟ کنوود خوبه ولی بودجم دیگه نمیرسه بهش! پایونیر خوب پیدا میشه با این بودجه؟
تا 170-80 چی میتونم بگیرم؟ اون مدل اولیم به حساب کتاب جیب ما نمیخوره!:n02:
دیگه کمترین های پایونیرنقل قول:
155 هست که قیمتش دویست هست
2550 که قیمتش 250 الی 270 هست
3550 که 300 هستش
باند هم دوست عزیز یا باید jbl بخری یا پایونیر البته اگه بدون امپ میخوای وصل کنی
Sent from my HTC One X
ممنون بابت جواباتون! فقط این مدلای 155 و 1550و 2550 خوب هستن؟ تنظیماتشون چطور؟ کامل هس؟ اگه در آینده خواستم سیستمو ارتقا بدم باید عوضش کنم؟؟؟نقل قول:
چه مدلایی رو برا باند پیشنهاد میدین از پایونیر و JBL???
خواهش میشهنقل قول:
والا این سه تا پخش کیفیت صدای هر سه تاشون عین هم هستش تفاوتشون هم اینه که 155 فقط یو اس بی هست بدون سی دی بعد 1550 هست با یه خروجی امپلی فایر و سی دی و یو اس بی و بعد هم 2550 با دو تا خروجی امپلی فایر و سی دی و یو اس بی
و اما باندهایی که توی این قیمت موجود هست
jbl gt6-6 ......110t
jbl gt6-4 .......90t
alpine spj-17c2 .....110t
pioneer 6964 ......100-120t
pioneer 6974 ..... 140-160t
که نظر من روی 6964 بدون امپ و 6974 با امپ که از اینجا به بعد بستگی به شما داره اگه میخولی امپ و ساب ببندی که پخش 2550 با باند 6974 و یه امپ 3500 میشه که سر جمع میشه 600 اگر نه ساب بعدا نمیخوای ببندی و نهایت خرجت همینه که یه پخش 1550 با یه باند 6964 که سرجمع میشه 350 الی 370 که اگه پخش 155 ببندی میشه 330 تقریبا
این سیستم دیگه حداقل چیزیه که میشه بدون استفاده از وسایل بی کیفیت چینی بست و بهتر از سیستم فابریک بشه من خودم برا رفیقم 6974 بدون امپ و پخش جی وی سی بستم تا بعدا اگه خواست ارتقا بده بشه چون اونم بودجش کم بود و باند امپ خور میخواست که الانم بدون امپ بیس خوبی میزنه
در ضمن تمام قیمت ها مال تهران هست
موفق باشید
Sent from my HTC One X
ممنون... پس من یه جفت 6974 میبندم! که در آینده آمپم ببندیم روش!:n20:نقل قول:
فقط اگه بخوام در آینده 1دونه آمپلی و ساب اضافه کنم باید حتما 2550 بگیرم یا میتونم رو 1550 ساپ و آمپلی اضافه کنم؟؟؟(چون گفتین 1دونه آمچلی میخوره و این برام کافیه! یا برا سابم باید یدونه اضافه باشه؟؟!)
ببپشید دیگه سوالای پرت میپرسیم!
و اینکه تو این رنج پخش دیگه ای رو پیشنهاد نمیکنید از مارکای دیگه که بهتر باشه!؟؟؟؟؟؟؟؟
برای ساب باید جدا خروجی باشه و برای باند هم جدا یعنی دو جفت خروجی میخواین که باید 2550 ببندین البته اینم بگم 3550 هم هست که قیافش بهتره و یه سری امکانات دیگه هم داره در ضمن برای باند باید دو کانال امپ بره و برای ساب یه امپ مونو که اصولیش این هستش اما اگر میخواین هم میتونین یه امپ چهار کانال بگیرین دو کانالش باشه برا باندها و دو کانالم برا ساب بریج بهش بدیننقل قول:
موفق باشید
Sent from my HTC One X
حمید جان دادا سلام
اون عکسای BMW چقدر زیاد بودن!!!!! مرسی آدم کفش میبره اینرو میبینه
میگما این Xzibit مسیرش ایران نمیوفته ماشین مارو هم یه pimp بزنه ؟ :n07:
بازم ممنون...تنظیمات مد نظر من تنظیم بیس و اکولایزر و... همین چیزاست! داره دیگه؟؟!:n02:نقل قول:
حالا با توجه به اختلاف 60 تومنی و تفاوت این 2 مدل شما کدوم و صلاح میدونین؟؟ اگه برا خودتون میخریدید کدومو انتخاب میکردین؟؟؟(بین 2550 و 3550)
یه نفر هم کنوود پیشنهاد داد....فک کنم مدلش 7016 بود! از قیمت اون خبر دارین؟!
ببخشید دیگه....خستتون کردم:n12:
خواهش میکنم کاریه که از دستم بر میاد بله این تنظیمات رو هر پخشی داره دیگه من خودم هیچکدوم رو ولی اگه مجبور بشم 3550 رو چون قیافش بهتره و تغییر رنگ داره و ... وگرنه اگه پولتون نمیرسه که 2550نقل قول:
7016 که کلا دخلی نداره به این دو پخش کلا حرفه ای تر هستش و کیفیت بالایی داره صداش و سه تا خروجی داره و قیمتش هم حدود 450 هستش و تنظیمات کامل تری داره
اگه بتونید بخرید که کلا خیلی به نفعتونه از همون اول کار هم مد نظر من 7016 و 8019 بودش که شما گفتید حتما میخواید با همین بودجه باند و پخش بخرید وگرنه اگه یه پخش 8019 میخریدید خیلی بهتر بود و هیچ پشیمونی هم بعدا توی کار نبود
Sent from my HTC One X
به نظر من pioneer-mvh 155 بگیر که فقط فلش میخوره سی دی نمی خوره دیگه اصلا سی دی منسوخ شده قیمتشم 200 تومنه مثل 2550 دوتا خروجی امپلی داره میکس تراکس و تغییر رنگ 3550 هم اونقدر نمی ارزه اون 100 تومن بزار جیبت برا خرید آمپ و باند بهترنقل قول:
تنظیمات 155 و 2550 و 3550 فرق آنچنانی با هم ندارن عزیز همشون هم دوتا خروجی دارن دیگه بستگی به خودت داره سی دی بخوای یا نه
ضمن تشکر از mohammadkillerعزیز
می تونید منو راهنمایی کنید8019کنوود و mx165را از کجا تهیه کنم؟
برگشتیم سر خونه اول!:n02: یعنی وقتی با 2550 و 6974 و ساپ و آمپلی آهنگ گوش بدی خیلی ضایعس؟؟؟!نقل قول:
گیج شدم! حالا چیکار کنم؟!
نقل قول:
سلام مجدد به همگی :n18:
با سلام. جهت تذکر نهایی خدمت تمامی دوستان عزیز فعال در این بخش. قرار دادن لینک سایتهای فروشگاهی در پست ها خلاف قوانین انجمن هست. لطف کنید رعایت کنید. پیشاپیش ممنون !
مدل 8019 ارتقا یافته 8016 هستش با اضافه شدن چند تنظیم جدید داخل منونقل قول:
کلا 8016 مثل یه پایلوت میمونه برای 8019 ، یکسری ایرادات جزئی رو برطرف کرد و مدل 8019 رو ارائه داد (این رو چندوقت پیش داشتم تو یه مطلب میخوندم)
با توجه به اختلاف قیمت کمشون 8019 خیلی انتخاب بهتریه
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta
دوستان نظرتون در مورد آمپ مونو KAC-9105D چیه؟
میخوام 2تا ساب 1260 بهش ببندم(حالا شاید خواستم بعدا ساب قویتر ببندم)
اگه قیمت هم بدین ممنون میشم
نظرتون واسه ساب چیه؟1260 یکیش با 2تاش خیلی فرق داره؟یا اینکه به جا 400 واسه دوتا 1260 یک ساب 400تومنی بخرم..؟!اگه مدل مد نظر دارین معرفی کنین لطفا...سیستم کیفیتی میخوام
JBL GTO1514 چطوره؟قیمتش 400 فک کنم قیمت دقیق ندارم
نه دوست عزیز ضایع نیست خیلی ها همین الان دارن استفاده میکنن خیلی هم راضی هستند اما شما با پراید میتونی رانندگی کنی با لامبورگینی هم میتونی اما این کجا و آن کجا ;)نقل قول:
Sent from my HTC One X
باسلام خدمت همه دوستان برای شروع کار می خواستم به جای پخش فابریک L90یه پخش آلپاین مدلCDE-124EBTوبه جای باندهای عقب و جلو دو جفت آلپاین مدلSPS-610 V Type-S 6-1/2" Coaxial 2-Way Speakerبدون آمپ استفاده کنم دوستان لطفا بصورت علمی نظر بدند که مقدورهست و نتیجه خوبی می تونه بده یا نه
سلامنقل قول:
پخش مدل 123 که نداره.حتما منظورتون 125 هست.پخش بدی نیست.فقط خروجی RCA فقط یک جفت داره.
610V بعید میدونم شرکت آورده باشه.
610C هست .365 تومن.ولی کلا کامپ 50 وات به بالا باید با آمپلیفایر درایو بشه.
دادا دیگه با این پست تصمیممو میگیرم! میدونم دیگه کلافه کردمتون! ولی اگه ممکنه اینارو برام اولویت بندی کنین!نقل قول:
پخش : پایونیر ( 2550 - 3550 - 5350) و کنوود (u453 - u353)!!! (بنابر صداشون و تنظیماتشون)
باند : 6974 گفتین و من خودم6985م دیدم! هر دوشون آمپ میخورن دیگه؟ بین باند ها هم اینا رو پیشنهاد میدین؟
فقط یه چیزی!مگه مدل 6975v2 پایونیر نیست؟؟؟ یه فروشنده نشون داد گفت مارکش پریمیر هس و صداش خوبه و 180تومن!
دوستان نظرتون در مورد این باند چیه؟JBL T696L
بین این و 693.9i کاپا کدوم بهتره؟کیفیتی میخوام.اگه خیلی فرق ندارن همون کاپا رو بگیرم که ارزونتره
نقل قول:
سلام
فکنم 8016 کارت sd نمیخوره ولی 8019 میخوره .8016 پانلش برقیه ولی از 8019 نیست درسته ؟
دوستان این usb عقب رو چکار میکنن؟رابط میزنن میزارن داشپورت ! راه حل بهتری نیست ؟
نقل قول:
خب برای دسته بندی پخش ها اول اینکه من مدل 5350 تا حالا صوتیش رو ندیدم و فقط تصوریش هست این از این
اما رده بندی بین بقیه
u453
3550
2550
u353
اما بین باندها 6985 قوی تر هستش و کمی هم بهتر و هر دو هم به آمپ نیاز دارند
فقط یه چیزی شما کلا چقد میتونی واسه باند بدی؟ اگر بتونی از اینفینیتی هم بر داری خیلی کیفیت خوبی صدات پیدا میکنه
اما برای 6975 ورژن 2 کلا پایونیرش صداش چنگی به دل نمیزنه چه برسه به ریمارکش. کلا پریمیر محصولات تقلبی پایونیر رو میزنه
سلام خواهشنقل قول:
از آقا حمید بپرسید خودشون براتون تهیه میکنن یا راهنماییتون میکنن برای خرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای اینفینیتی چندن؟نقل قول:
این کنوود بالایی دو تا خروجی داره؟؟؟
پس پخشو کنوود میگیرم! U453:n12:نقل قول:
اگه 85 رو هم بخرم فعلا بودجه خرید آمپلی رو ندارم! بدون آمپلی کیفیتش رفته رفته کمتر میشه یعنی؟؟ چجوریاس؟ شما که گفتین دوستتون بدون آمپلی استفاده میکنه و کیفیتشم خوبه!
200تومن!
به نظر من پایونیر دیگه پایونیر نیست ارزش نداره براش انقدر هزینه کنینقل قول:
پخشو داری کنوود میگری باند هم 6932 کنوود بگیر قیمت زیر 150 تومنه 75 واتی هست فعلا میتونی بدون آمپ استفاده کنی خوب جواب میده بهت بعد بودجه دست اومد یه آمپ دو کانال ارزون براش بگیر مثل کنوود 5203 که با سیم کشی و نصب 160 میتونه برات دراد اون موقع خیلی بهتر جواب هم میده برات
یا اگه میخوای باندت قدرتی با حجم صدای زیاد باشه GT6-69 بگیر 195 تومن این ولی به شدت به آمپ احتیاج داره بدون آمپ خوب جواب نمیده
ولی کنوود 6932 بدون آمپ هم خوب جواب میده
اساتید کمککککنقل قول:
ممنون بابت راهنماییتون! پس من پخش یو453 رو با 6932 میبندم!نقل قول:
ایشالله در آینده هم یه آمپو ساپ میبندیم روش!
مدلشو مطمئنین؟ 6934 نیست؟! قیمت دقیقشو دارین؟؟؟
کاپا کیفیتی تره جزئیات آهنگو خیلی بهتر پخش میکینه شنیدم کراس اور داره مثل کامپوننتنقل قول:
اون مدل جی بی ال رو تاحالا ندیدم
بهترین راه اینه که هر دوتا رو ببندی تست کنی ببینی کدومو خودت بیشتر میپسندی
6934 که 80 واتیه از 6932 بهترهنقل قول:
6932 هم بستگی به فروشنده داره دیگه بین 130 تا 180 میفروشنش 75 واتی هستش
6930 کنوود هم هست 100 تومن مثل 6964 پایونیر میمونه به آمپ احتیاج نداره با همون پخش جواب میده 50 واتی هستش
این عکس 6932 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]