256 نمیدونم، تازه گرفتمنقل قول:
اما قبل از این 512 داشتم
شبها بالای 2 گیگ دانلود داشتم حتی بعضی شبها 3 گیگ هم میشه
البته بستگی به سروری که ازش دانلود میکنی داره
Printable View
256 نمیدونم، تازه گرفتمنقل قول:
اما قبل از این 512 داشتم
شبها بالای 2 گیگ دانلود داشتم حتی بعضی شبها 3 گیگ هم میشه
البته بستگی به سروری که ازش دانلود میکنی داره
نقل قول:
اگه مصرفت زیاده نباید ECO بگیری با این سیستم هوشمند زمانی که با سرویس ECO خیلی دانلود کنی میندازنت تو گروهی که مثه تو زیاد دانلود میکنن (پر مصرف ها رو میندازن به جون هم!) تا شما ها مشکلی برای کسایی که استفاده ی عادی از سرویس های با سرعت بالا دارن ایجاد نکنید. شما باید از سرویس های ART َ استفاده کنید دوست من. با توضیحاتی که شما دادید معنیش اینه که این بلا سرتون امده یا به عبارتی FUP شدید . سرعت شبانه هیچ تفاوتی با روزانه نداره. با سرویس 2 مگ تقریبا 24 ساعته سرعت دورو بره 190 تا 220 میچرخه.
دوست عزیز شما کاملا در اشتباه هستید. هیچ گروه خاصی وجود نداره.اینا دروغهایی که از طرف شاتل به مشترکینی که fup شدن گفته میشه.شک نکنید.نقل قول:
کافیه 2 شب پشت سرهم از 1 تا 8 دانلود کنی تا شامل این قانون بشی. ولی معنیش این نیست که با کسایی که پرمصرف هستن شر میشی!! خودشون سرعت دانلودتو محدود میکنن که نتونی دانلود کنی.اگه تو کل منطقه کسی دانلود نکنه بازهم سرعت شما از 5-6 کیلوبایت بیشتر نمیشه.
در ضمن این قانون شامل سرویسهای art هم میشه.یعنی در اصل مخصوص این سرویسهاست که شاتل این قانونو برای eco هم استفاده میکنه که یه کار کاملا غیرقانونیه
بعید میدونم دروغ باشه چون تو سایتش کامل توضیح داده در هر صورت چه دروغ باشه چه راست بهتره ART بگیره چون هیچ کدوم از دوستام تا به حال به همچین مشکلی بر نخوردن . البته ART4 به بالا پایین ترشو خبر ندارم. همشونم حد اقل دورو بر 90 گیگ دانلود داشتن. در ضمن اینم بگم که این سیستم هوشمند به نفع ما هایی شده که بازی آنلاین میکنیم چون باعث شده با ورود به ساعت رایگان ثبات سرعت و پینگ از بین نره و کیفیت به همون صورت روزانه باقی بمونه.نقل قول:
قیمت ART شاتل نسبت به اندیش بالاست.نقل قول:
بتظر من شاتل برای کسایی که دنبال بازی هستن عالیه. ولی اصلا بدرد کسایی که میخوان دانلود داشته باشن نمیخوره.
حالا کاربرا برحسب نیازشون باید تصمیم بگیرن که از کدوم شرکت سرویس بگبرن.
میشه لطف کنین و یکی جواب منو بده!نقل قول:
ممنون میشم.
انديشه بمونيد بهتره.نقل قول:
فقط كافيه سرعتتونو بيشتر كنيد.به 512 يا 1024 تغيير سرعت بدين.
دوستان خبر و تغيير جديد انديشه:
سرويس 1024 محدود شبا از 1 تا 7 با 273 كيلوبايت دان ميكرد
كه الان شد از ساعت 1تا 3 با سرعت 86 كيلوبايت
از 3 تا 7 با سرعت 273 كيلوبايت.
جهت اطلاع گفتم.
نقل قول:جدید نبود :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6692241&postcount=11677
نقل قول:
قیمتش بالاتره و به همون اندازه کیفیتشم بهتره.
نه براي خط من جديد بود چون اون روزي كه شما پست زدي پله اي شده من هنوز سرعتم ساعت 1 شب تا 7 يسره 273 كيلوبايت بود!!!!!!نقل قول:
تازه پري شب اينطوري شد واسم.
شايد واسه خلوت بودن خط ماست.خط 6 زياد كاربر نداره سمت گيل كي دانلود داره اخه:5:
بعدشم همش با زدن چنتا كليك نرمافزاريه كه سرعتو تغيير ميدن رو خط هاي مختلف.سخت افزارو كه دسكاري نميكنن.
دوستان قضیه اشتراک 1 به 10 جدید اندیشه چیه؟ قیمتش که ارزونتره از کیفیتش کسی خبر داره؟
نقل قول:
فعلا کسی جرات نکرده بگیره تا خبرش رو بده :دی
ما ( منطقه 4 ) چه گناهی انجام دادیم که اینجوری باید عذاب بکشیم . دو ماهه وضعیت فجیع هستش و مختص به یه isp هم نیست . به هر کسی هم که میگی ، میگه مسیول نیست و یه چرت و پرتی میگه . جالب تر از همه اینه که شرکت خدمات دهنده میگه مشکل از مخابرات این منطقه هست و کاری از دست اونا ساخته نیست .
بنده قبلا با سرعت 40 کیلوبایت یه فیلم 600 مگابایتی رو تو 4 تا 5 ساعت دانلود می کردم ، الان همون حجم شده 8 تا 9 ساعت در حالی که اینترنت دانلود منجر بازم سرعت 40 تا 35 کیلوبایت در ثانیه رو نشون میده که 100 درصد اشتباهه .:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نمی دونم باید چیکار کرد ! گیلانت 256 نامحدود - وضعیت اندیشه هم تو این منطقه تعریفی نداره که شکایت دوستان از این isp در صفحات قبل موجوده .:2:
زیاد جالب نیست که جواب کاربرای جدید رو نمیدید، :41: غیر عادلانه ست .نقل قول:
یعنی هیچکسی خط 2 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
:11::11::11:
همون قانون جديد ديگه . كه انديشم بالا خره آورد. كلا سمت 1 به 10 ها نرو(هر شركتي كه باشه فرق نداره) :31: شاتل و پارس آنلاينم آورده بودن انديشم آورد. كلا اجباري بود براشون.نقل قول:
نقل قول:من 512 یک به ده گرفتم نوسانش خیلی زیاد بود و سرعتشم صبح تا ظهر بین 40-60 و بعد از ظهر تا شب بین 10-30 بود(البته 2 روز بیشتر نتونستن این سرویسو تحمل کنم و عوضش کردم)نقل قول:
کلا در برابر 256 نامحدود که سری قبل داشتم خیلی بیخود بود(چون 256 هم نوسانش خیلی کمتر بود و هم سرعت تقریبا فیکس روی 50 بود)
البته ما خط 4 هستیم و خط 4 کلا ثبات نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط 2 خوبه , سرعتش همونه که گفتی.نقل قول:
شاتل همچنان فوق افتضاء :2:
+
روز وضعش اینه چند روزه :2:
ساعات رایگان هم که فکر کنید دارید دیال اپ استفاده میکنید :2:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
مرسی از اطلاعاتت دوست عزیز من خط 2 اندیشه استفاد می کنم،شب کارم نیستم می خام بدونم روزا سرعت دانلود چنده،این که رو 2 مگ بسته شده یعنی بالای 200 سرعت دانلود روزانش می شه؟اگه بدون نوسان باشه بد به نظر نمی رسهنقل قول:
دوستان اندیشمند.. (استعاره از کسانی که از سرویس اندیشه استفاده میکنند) شما هم از امروز وضع نتتون ترکیده؟ سرعت دانلود بین 2 تا 5 متغیر هست..!!!! ما خط 7 هستیم.. با این وضع خدمات دهیشون انتظار دارن آدم دی وی ** هم راه نندازه !!!!!!!
سلام ....... امروز چرا اینجوری شده ؟ سرعت دانلود 4 کیلوبایت .... گاهی اوقات هم نشون میده 20 - 30 ولی خیلی سفت و سخت میره جلو
اندیشه 128
اندیشه امروز تو خط 7 ترکید.
پینگ خطوط 727.
من زنگ زدم گفتند مشکل از قزوینه (بدون شوخی).. تا یکی دو روز ممکنه مشکل ادامه داشته باشه.. هرچند به هیچ حرفی نمیشه اعتماد کرد و احتمالا عمدی در کار هست.. ولی فقط خط 7 نیست.. همه اینطورین تا اونجا که من میدونم..
جهت اطلاع
IP Address: 217.218.232.249
IP Country: Iran, Islamic Republic of
Guessed City: Qazvin
Organization: Data Communication Affairs(qazvin)
ISP Provider: Information Technology Company (ITC
================================
IP Address: 217.218.158.42
IP Country: Iran, Islamic Republic of
Guessed City: Tehran
Organization: TIC-CO
ISP Provider: Information Technology Company (ITC))\
===================================
128-u اندیشه.
شاتل هم ترکیده !
اندیشه ترکیده
خط 3
پنجشنبه غروب انديشه خط 6 سرويس 1 مگ محدودم تركيده بود
خوشبختانه امروزو نيستم با گوشى اينجام دم ايرانسل گرم
راستى باز يه ترفند جديد واسه كلك زدن انديشه پيدا كردم
آخييى دلم واسش ميسوزه
تركوندمش!
دوستان سلام
آقا ما رفتیم از پارس انلاین adsl بگیریم ، خودشون یه سیستم دیگه هم معرفی کردند علاوه بر خودشون به نام adsl مخابرات ، کسی از کارکردش و یا مقدار سرعت دانلودش خبر نداره ؟
شاتل مرکز 4 تا دیشب داغون بود... امروز همه چی آروم من چقدر خوشحالم:2:
آقا چند تا سوال فنی، خط تلفن بخوایم بخریم الان چنده قیمتش؟ و سوال بعدی این 256 محدود اندیشه روزها که خبر دارم سرعت تا 200 هم چند روزه میره (دوستم مرکز 5)... اما شبها چجوریه داستان؟ (دوستم شبها دانلود نمیکنه چون مغازه داره) ، یکی محبت کنه جواب مارو بده. فدا مداااا
این نامحدود 256ش چطوره سرعت دانلودش؟
سرعت 128 اندیشه چند روزه که بین 5 تا 30 نوسان داره؟(خط 4)
واسه من مشکل داره یا واسه همه اینجوریه؟
بعضی اوقات میاد رو 128 دوباره بعد از چند دقیقه میاد رو 10-11
اگه کسی این مشکلو داره بگه تا بدونم که مشکل از منه یا شرکت!:41:
سلامنقل قول:
واسه من هم همینطوره ...... هیچ وقت مشکل از ما نیست :31:
نقل قول:
سلام من زنگ زدم گفتن مشکل از سیم کشی خط شما نویز داره رفتم 30 هزار خرج کردم سیم کشی رو عوض کردم اما بازم مشکل داشت رفتم اندیشه خط را جم کردم رفتم یه جای دیگه نت توپ گرفتم الانم راحت دارم کار میکنم
جم کنید این اندیشه مزخرف را بابا بیخیال :31::thumbsup:
این جای دیگه ، کدوم شرکته که شما ازش نت توپ گرفتی . تا جایی که من میدونم تمام isp ها تو منطقه ی 4 مشکل دارن . میشه به ما هم بگی ؟:27:نقل قول:
نقل قول:
ببینم تا حالا از نت ماهواری چیزی شنیدی :31:
خدا مرگم بده یعنی دی وی چیز گرفتی؟ این آدرستو بده لوت بدیم :27:
ولی جدی چقدر خرج کردی؟ کلا" ...
زرشک .. دی وی چیز رو من هم دارم :31: حالا بیا با هزار دنگ و فنگ اکانت ماهواره ای آنلاین یکطرفه تنظیم کن ...... البته راحته :31: و صد البته اون هایی که میفروشن ( ایرونی های خودمون تو سایت های ماهواره ای ) اکانت های خارجی ها رو ه-ک میکنن ( مک ه-ک میکنن ) >> یعنی عملا دزدینقل قول:
اینا همش حرف مفته داداش , شما خودش و ناراحت نکن :دینقل قول:
نقل قول:
چیزی را که ندیدی دربارش حرف نزن یا نظر نده سعی کن کمی ادب را رعایت کنی حرف مفت یعنی چی :41:
پیام خصوصیتو ، چک کن . :5:نقل قول:
دوستانی که میگن خط 4 مشکل داره!!!
من چند روز پیش رفتم شرکت اندیشه کار داشتم بعد پرسیدم که چه مناطقی از رشت رو شما پوشش میدین, گفت به غیر از خط 4 بقیه رو پوشش میدیم!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم باید به فکر یه سرویس دیگه باشین!!!