چطور مي شه زير نويس فارسي رو در ps3 نشون داد؟ خر چنگ قورباقه نشون مي ده :41:
Printable View
چطور مي شه زير نويس فارسي رو در ps3 نشون داد؟ خر چنگ قورباقه نشون مي ده :41:
دوستان سلام
اين بازي resistance 3 روي 3.55 اجرا ميشه (با استفاده از روشهاي نرم افزاري) ؟؟
نه فقط با دانگل تروبلو میشهنقل قول:
دوستان در بازی متال گیر سالید 4 بعد از اتمام نمایش یکی از دموها در وسط بازی با صفحه سیاه روبرو میشوم و بازی نمیاد علتش چیه؟؟
زیر نویستون باید فرمت IDX باشه .نقل قول:
یا انکدینگ رو عربی کنید . که در اون صورت حرف ی همیشه جدای بقیه هستش .
شما از روی هارد فیلم پخش میکنی یا از روی دیسک DVD و Blu-ray ؟نقل قول:
---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 03:15 AM ----------
زیرنویس SRT که روی DVDها و blu-rayها هست چی؟نقل قول:
صفحه قبل دوستان گفتن مشکلی نداره.
آخه میخوام 30 -40 تومن فیلم بلوری بخرم. اگه زیرنویسشون را نشون نمیده که نگیرم.
اونها SRT نیستند - IDX هم به شکل اصلیش SRT بوده ولی بعد از رندر به IDX تبدیل شده .نقل قول:
زیرنویس های روی DVD یا BlueRay ها در حقیقت یک لایه اضافی با فرمت JPG هستش که با فعال شدن به صورت بک گراند transparency روی صفحه نمایش داده میشه .
IDX هم دقیقا همینه منتها به خود فیلم نچسبیده .
این در صورتیه که SRT مثل IDX یا اونهایی که روی خود دیسکها هستند عکس نیست و یک متن با انکدینگ UTF-8 هستش .
به عبارت ساده تر شما SRT رو میتونید با Notepad باز کنید و توش رو بخونید ولی IDX و انواع دیگه رو نمیتونید .
sonixax جان رک و پوست کنده لطف کن بگو وقتی یه سی دی فیلم خارجی که زیر نویس فارسی داره میزاریم تو PS3 چی میشه؟
زیر نویس فارسیش رو نشون میده؟
من فیلم و DVD تو دست و بالم نیست والا خودم تست می کردم.
آقا ببین فیلم هایی که به صورت معمول تحت عنوان فیلم DVD و بلوری توی بازار هست به راحتی روی دستگاهتون پخش میشه. زیر نویس فارسی هم راحت میاد. امتحان کردم که میگم.
اما اون فیلم های ریپ شده که به صورت یک فایل ساده هست و زیر نویسش به صورت یک فایل دیگه در کنارش هست رو نمیتونی زیرنویش رو ببینی. برای این نوع فیلم ها هم دوکار میشه کرد. یا کانورتش کن و زیر نویس رو به فیلم بچسبون و یا از dlna استفاده کن و فیلم رو تحت شبکه روی دستگاه استریم کن.
امروز هر چی زور زدم نتونستم DLNAش رو راه بندازم.
طبق این راهنما PS3 عمل کردم:
PS3 مودم روتر رو شناخته و ذخیرش کرده.کد:http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connectdlna.html
تو لیست media sharing مدیا پلیر 11 باید PS3 اضافه بشه اما نمیاد تو لیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از منو music در PS3 گزینه serach media server رو می زنم میگه media server not found
کسی میتونه محبت کنه راهنماییم کنه؟
نقل قول:جوابتون رو این دوستمون دادند .نقل قول:
DLNA بهترینش WildMediaServer هستش که مجانی هم نیست - زیر نویس فارسی هم بارشه .نقل قول:
من DLNA رو برای پخش زیرنویس نمیخوام.
میخوام موسیقی فرمت Flac رو باش پخش کنم.
حالا که WiFi پلی 3 را راه انداختم میتونم با Web browserش کار کنم؟ یه موقع هــــک دستگاه نمی پره؟
با DLNA همه چیز رو میتونید پخش کنید ولی همون طوری که گفتم بهترینش WMS هستش . من خودم از اون استفاده میکنم .نقل قول:
-- دستگاه هم فقط در صورتی میپره که آپدیتش کنید .
والا هر چی میگردم لینک دانلود WMS با کرک نیست.
فقط این سایته داره که فایلش exe هست و کرک نداره
کد:http://www.doooownload.com/Wild+Media+Server+%28UPnP,+DLNA,+HTTP%29+1.05-294604318.htm
با سلام وخسته نباشید ترو خدا یه جواب درست و حسابی به ما بدید میخواستم ببینم که ps3 برای ورژن 3.55 ه ک شده
و میشه بری و ه ک جدید رو بگیری و بازی های جدید رو بازی کنی ؟
با تشکر شاد باشید
نمی دونم این PS3 من چه مرگشه. اون از DLNAش که راه نیفتاد اینم از بروزرش. اعصابم رو حسابی خراب کرده:angry:
webbrowserش هیچ سایتی رو نمیاره!
پیغام میده Memoryش کمه؟
Memoryش کجاشه؟؟؟ چطوری باید زیادش کرد؟:24:
یکی از دوستان یه پی اس تری فت 40 گیگ "ریفر" داره با یه دسته sixaxis و یه بازی resisitance 2.
میگه باید دانگرید بشه.این دانگریدش رو خودم می تونم انجام بدم یا دستگاه یا دانگل خاصی میخواد؟
خودم دوتا هارد دارم مشخصاتش تو این لینکها هست.
اینا رو میشه با هارد خود دستگاه تعویض کرد یا به عنوان هارد اکسترنال براش استفاده کرد؟
در آخر از کجا بفهمم دستگاه سالمه سالمه و با چه قیمتی خریدش می ارزه؟
خواهش دارم فوری جواب بدین که این بنده خدا زیاد منتظر نمونه.:11:
خیر بازی های جدید به ورژن های بالاتر از 3.55 احتیاج داره که تا این لحظه -- نشده. به استثنای چند تا بازی که در اون مورد خود بازی -- شده نه سیستم عامل دستگاه.نقل قول:
فعلا تنها راه قابل اتکا برای اجرای بازی های روز خرید دانگل تروبلو هست. قیمتش هم تا جایی که من دارم بین 140 تا 200 متغیر هست.
دانگرید رو باید ببرید بیرون براتون انجام بدن.نقل قول:
دستگاه رو باید چند ساعتی ازش کاربکشین تا مطمئن شین طوریش نیست.
اگر نظر شخصی منو بخواین با توجه به 40 گیگ بودن دستگاه خریدش رو توصیه نمیکنم.
آخه مشکل من پوله و قیمت این دستگاه هم باید خیلی کمتر از قیمت 600 تومنی پی اس تری باشه.نقل قول:
پس شما می گین باید مهلت تست بگیرم ،چند ساعت باهاش کار کنم و عملکردش رو بررسی کنم.
اگه برای هارد یه مبدل یو اس بی بگیرم دیگه مشکل هارد حل میشه نه؟
هزینه دانگرید چقد هست؟تو فوروم یکی گفت 80 ،90 ولی خود فروشنده میگه من با 40 تومن برات انجامش میدم.
حالا به نظر شما اینو بگیرم؟ اگه آره با چه قیمتی و اگه نه یه مدل دست دوم دیگه پیدا کنم یا صب کنم پی اس تری ارزون شه یه دونه نو بخرم؟
راستی اصلا لازمه دانگرید کنم یا تروبلو بهتره یا اصلا صب کنم -- جدید بیاد؟ فریمورش 3.60 هست.:11:
نمیشه هر هاردی رو روش استفاده کرد. اگرم بخوان برات هارد بذارن باید یه مدل مناسب خریداری بشه و بعدش هـک بشه. کلا روی هارد های خودت حساب نکن.نقل قول:
هزینه اش بستگی به همون فروشنده داره.
هاردش نهایت برای دو سه تا بازی جا داره. تازه اگر روش چیز دیگه ای نریزی. فقط بازی کم حجم نشده ی آنچارتد 3 حدود 45 گیگ حجم داره! یا خدای جنگ 40 گیگ. هیچ کدوم از اینا رو نمیتونی رو هاردش بریزی!
تازه خودت میگی کنسول ریفری هم هست.
بازم میگم اینو نخری بهتره چون به احتمال زیاد روی بعضی بازی های باحال PS3 حیرونت میکنه.
در ضمن فکر نمیکنم دیگه به قیمت های قبلی برگرده شاید یکم ارزون بشه اما منتظر قیمت های قبلی نباش.
فکر میکنم با توجه به محدودیت بودجه ای که داری همون یه دست دوم با هارد حداقل 80 پیدا کنی بهتره.
روی هـک جدید هم زیاد حساب باز نکن. اصلا معلوم نیست چی بشه. خیلی ها مثل خود من نا امید شدن.
برای استفاده از تروبلو هم باید حداکثر ورژنش 3.55 باشه. برای همین اگر میخوای از تروبلو استفاده کنی باید قبلش دانگرید کنی.
دوستان در بازی متال گیر سالید 4 بعد از اتمام نمایش یکی از دموها در وسط بازی با صفحه سیاه روبرو میشوم و بازی نمیاد علتش چیه؟؟
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
لطفا جواب منو بدید.....نقل قول:
دوستان سلام
من دستگاهم بوتش ( ریدر ) خرابه !!! بازی هایی که نیاز به بوت ندارن رو می تونم اجرا کنم فقط !!! ورژن دستگاهم هم 3.55 ه !
یه سوألی داشتم : بازی FIFA 12 نیاز به بوت رام داره ؟؟؟
با تشکر
فیفا 12 به صورت فایل های pkg ارائه شده و فقط باید نصب شه همین
3.56 قابل کپی خور شدن هست ؟ و اینکه خبری نشده از -- ؟
یه جیلبریکی براش اومد اما به نظرم خیلی قابل اتکا نیست. خبری هم از هـک جدید نیست. تنها راه فعلا تروبلو هست ...نقل قول:
کی از دوستان عازم مکه و مدینه هست.
میخوام بهش بگم بره از نمایندگی سونی تو مدینه یه PS3 بگیره.
قیمتش با دلار 1226 تومنی حدود 300 هزار تومن تموم میشه دیگه؟
فقط از همین فریمورش می ترسم که دیگه چاره ای نیست.
نظر شما چیه؟
با سلام.
دوستان من میخوام توی این چند روز اگه خدا بخواد یه ps3 320 بخرم.
حالا چند تا سوال داشتم.اینکه بهتره از کجا بخرم(تهران)؟و اینکه اگه بخوام کپی خور باشه باید به چه نکاتی توجه کنم؟اصلا شما توصیه تون چیه؟کپی خور باشه یا نه؟(من اصلا بازی آنلاین و این حرفا رو ندارم).
امروز توی هایپر 320 رو قیمت کردم 590 ولی طرف میگفت ورژنش بالاتره و کپی خور نمیشه.از طرفی چند جا زنگ زدم گفتن 320 کپی خور قیمتش 670 تومانه.یعنی 100 تومان اختلاف؟
ممنون.
آره دیگه ورژن کپی خور رو هرچی دلشون بخواد قالب میکنن. موقع خرید حواست باشه ورژن سیستم عامل نهایت 3.55 باشه.نقل قول:
دوستان ارزش داره دانگل TB رو بگیرم؟
بعدش یه سوال دیگه قیمت TB اونور آب چقدره؟ مثلا میشه یگم به فک و فیمیلام بفرستن واسم
و اگه بفرستن میشه اینجا برام درستش کنن؟ یعنی راه اندازیش کنن واسم
تصمیم با خودتونه اگر دوست دارید بازی های روز رو بازی کنید ...نقل قول:
45 دلار قیمتش هست.
بله میشه استفاده کرد.
سلام.
دوستان من بلاخره یه کنسول تهیه کردم.320 گیگ و ورژن 3.55
اما الان چندتا سوال برام پیش اومده.من یه هارد اکسترنال usb3 دارم.شنیدم کنسول این هارد رو نمیشناسه.درسته این موضوع؟
برای کپی کردن روی کنسول باید هاردم Fat32 باشه؟چطوری میتونم هاردم رو به Fat32 فرمت کنم؟حتما برنامه خاصی وجود داره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان میتونید منو راهنمایی کنید واسه خرید دانگل True blue?
از کجا بخرم که fake نباشه و اینا
قیمتشم الان چنده؟
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
بعد یه سوال داشتم
واسه اجرای همه بازی ها از روی دانگل حتما باید کپی بلوری بازی باشه تو دستگاه؟
کنسول به طور پیشفرض فقط FAT32 میشناسه اما شما میتونی با کمک مولتی من و ریختن یه فایل ساده هارد NTFS خودتون رو هم بهش بشناسونین. تو نت سرچ کنید پیدا میکنید. ولی در این حالت کنسول دیگه فایل اسپلیت شده بازی هارو خودکار به هم وصل نمیکنه.نقل قول:
فیک نداره ولی کلون داره. کافیه عکسشو پیدا کنی و مشابه عکسش بخری چون دانگل های کلون ظاهرشون متفاوته.نقل قول:
یکی از مزیت های تروبلو عدم نیاز به وجود دیسک در درایو هست.
سجاد همرو گفت به جز قیمتش................نقل قول:
خوده True-Blue حدوده 180 هست و کلونش یا همون JB-King حدود 110......................
برای TB آپدیت جدید میاد که میتونه بازیهای جدید رو اجرا کنه ولی برای JB-King آپدیت نمیاد و نمیتونه بازیهای جدید رو اجرا کنه.........................
بچه ها دستتون درد نکنه مرسی
فقط یه سوال دیگه من از کجا میتونم تهیه کنم که کلون شدش نباشه و اورجینال باشه
بعدش اینکه ایناییکه تو سایت هستش که ارزونتره که الان گذاشتن 130 تومان
ارزش داره نتی بخرم یا نه؟؟؟؟؟
بچه ها یه سوال
سیو بازیها و تروفی رو چجوری میشه ریخت رو دستگاه؟
برای مثال من تروفی heavy rain رو گرفتم الان چجوری بریزمش روی پلی3؟
باید اول با کاپیوتر این فایلا رو کپی کنم توی پوشه ی heavy rain ؟
این 2 تا پوشه رو داره :
بعد رو اون پایینیه کلیک میکنی اینو میاره ! باید جایگزین کنم؟خراب نشه:31:
لطفا جواب منو بدید که از کجا بخرمنقل قول:
برای اینجور چیزا به فروشگاه هایی که کار کنسول میکنن مراجعه کن. تو نت هم سرچ کنی گیر میاد. کلون شده اش با خودش خیلی فرق داره. ظاهرشون متفاوته. به سایتش برو عکس دانگلش هست. خب همینجوریشو باید بخری. از نت نخری بهتره برو مغازه بگو همونجا برات تست کنه.
سلام دوستان.
یک مشکل دارم.بعد از عمری بازی double agent رو از روی هارد اکسترنال دوستم گرفتم.نسخه مولتی من هامون یکی هست و وقتی میخوام بازی رو بیارم میاد توی صفحه ی xmb و وقتی روی بازی کلیک میکنم متاسفانه صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیبینم!دیگه هیچ راهی هم برای خاموش شدنش نیست به جز دکمه خود دستگاه!این در حالیه که به گفته ی دوستم روی سیستم خودش خیلی راحت اومده.هر کاری هم کردم نشد.توی ستینگ بازی هم دستکاری کردم و به هارد خودم کپی کردم و خیر!
معمولا این مشکل به دو دلیل هست
یا دیتای بازی ناقصه
یا فایل های بازی به صورت اسپلیت شده هست.
چک کن ببین چند فایل تو فولدر بازی نیست که دقیقا یه اندازه داشته باشه؟ اگر آره بازیتون اسپلیت شده است.