سلام قیمت psp چنده؟
سلام قیمت psp چنده؟
آقا من توي بازي god of warبعد از مرحله اي كه اون اژدهاي كوفتي رو ميكشه و يه دمو نشون ميده بازي هنگ ميكنه حالا به نظر شما ايراد از بازيه يا از مموري؟
سلام دوستان.
یه سوال مدتیه که ذهن منو مشغول کرده. میشه بگین گرافیک ipod touch تو بازیها بهتره یا psp ؟کسی با هر دوش کار نکرده؟اگه کسی با هر دوش کار کرده میشه بگه کلا کدوم رو واسه بازی پیشنهاد میده؟
به قول يكي از دوستان مقايسه ي psp و ipod touch مثل مقايسه ي آتاري:2: با پلي استيشن 3 ميمونه.:13:
دوست عزیز اینجا فروشگاه نیستنقل قول:
اشکال از بازیهنقل قول:
psp کنسول بازیه برای بازی ساخته شده و اولویت اول توش بازی کردن هستنقل قول:
ipod touch یه دستگاه مالتی مدیا هست که امکانات بیشتری نسبت به psp داره اما تو بازی واقعآ جلوی psp کم میاره
فعلآ به نظر من امپراطور دستگاه های پرتابل تو گرافیک ( جدا از لپ تاپ) psp هست.
آخه یه چند تا کلیپ از ipod touch دیدم با اون شتاب سنجش خیلی بازیای قشنگی داشت.psp که شتاب سنج نداره نه؟
PSP هم گرافیک داره و بازی های جذاب + آنالوگ جادویینقل قول:
هزار نوع هم وسایل جانبی داره که بعد از دیدن کف می کنی .
بعد یه سوال دیگه
اصل و غیر اصل که دیگه نداره.
نقل قول:
سلام دوست عزيز ... به نظر من اگه طرفدار اپل هستي iphone 3gs بخر كه هم پردازنده ي گرافيكي فوق العاده قوي داره ... دموي چندتا نمومه بازي رو ببينيد و بعد قضاوت كنيد.:10:
خیر psp شتاب سنج نداره ولی همون طور که hunter lord گفت لوازم جانبی بسیار گسترده ای دارهنقل قول:
محصولات کمپانی اپل محدودیت هایی داره که اصلآ به مذاق ما ایرانیها که یه عمر از محصولات قفل شکسته استفاده می کنیم خوش نمیاد
بله ولی به هیچ وجه با pspبرابری نمیکنه اگه god of war رو با psp بازی کرده باشید به قدرت گرافیکی فوق العاده ی psp ایمان میاریدنقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز من فقط نظر شخصي رو گفتم ... انتخاب با خود ايشونه ....
به شما هم پيشنهاد ميكنم دموي بازي هاي جديد iphone 3g s رو مشاهده كنيد.:10:
در ضمن من خواستم psp بخرم پشت شهرداري ميگفتن كپي خور 3000 حدود220 تومن و مدليش كه كپي نميشه 180 تومن:41:
[QUOTE=wonderful;4554696]دوست عزیز اینجا فروشگاه نیست
اسم تاپیک هست "تمامی مسائل در رابطه psp" که قیمت هم جزوش هست. بهتره اسمشو عوض کنین!!!
اسم تاپیک هست "تمامی مسائل در رابطه psp" که قیمت هم جزوش هست. بهتره اسمشو عوض کنین!!![/QUOTE]
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=38
آقا كسي ميتونه بگه اون مرحله ي silent hill كه قرص ها رو توي دهن عروسكها ميذاريم چجوريه؟
هر كاري ميكنم نميتونم اون معما رو حل كنم اگه ميشه راهنمايي كنين.
سلام آقا كسي ميدونه توي silent hill اون مرحله اي كه قرص هارو ميذاريم دهن عروسكها چطوريه؟
هر كاري ميكنم نميتونم اون معما رو حل كنم اگه ميشه راهمايي كنين.
سلام
من امروز رفته بودم 3000 بگیرم یارو برگشت بهم گفت کرکش موقته برو 2000 بگیر که دائمه.بدجوری حالمو گرفت.بگید چیکار کنم؟!آخه 2000 کیفیت ال سی دیش خیلی پایینتره از 3000:41:
سلام بچه ها
کسی نمیدونه skype توی پی اس پی چجوری هست
من یوزر و پسورد اسکایپم رو میزنم
ولی یه ارور میده باز نمیکنه
جواب سوالت یه پست بالاتره :دینقل قول:
یه چیزایی داره میاد تو ذهنم :46:نقل قول:
اون عروسکا مدل یه چند تا اتاق هستن که با رنگ مشخص شده و یه جوری بهم ربط دارن
یادم نیست ولی روالش همینه
موقت مشکلی نداره که کپی خورش بپره خیلی سریع و راحت خودت دوباره میتونی برش گردونینقل قول:
هر چی زودتر بگید که مدلای جدید موقت هم نمیشن قیمتا دوباره عجیب و غریب میره بالا
قيمت 8 مجيک گيت چنده؟ لطفا دوستاني که ميدونن مجيک گيت چي هست جواب بدنچون بعضي از دوستان هر پرسرعني رو ميگن اصل :)
خیلی بالا و پایین دارهنقل قول:
مثلا اصل سونی با گارانتی و بازی مجانی همیشگی بندرعباس یه جا میده 50
ولی بدون گارانتی خیلی ارزونتر گیر میاد
دوست عزیز دو هفته پیش 8 گیگ اصل سونی گرفتم 47 تومن:8:نقل قول:
توي PSP نشون ميده که MAGICGATE هست ؟ تست کردي و نوشته بود Supported?نقل قول:
بله ساپرت می نویسه الان ده بازی توش ریختم و سرعتش هم خیلی خوبه.
مجیک گیت چیست ؟
میجیک گیت یک تکنولوژی مخصوص مموری استیک های سونی است و باعث سریع تر توشته و خوانده شدن اطلاعات روی مموری استیک می شود این نوع مموری روی تمام محصولات سونی که بعد از سال 2004 طراحی شدند که psp را نیز شامل می شود ( به غیر از موبایل) خوانده می شود.
+ یکی از بهترین موارد کاراییش دوربین های دیجیتال سونی هستنقل قول:
نظرتون چیه بگیرم؟نقل قول:
خیلی بالا و پایین داره
مثلا اصل سونی با گارانتی و بازی مجانی همیشگی بندرعباس یه جا میده 50
ولی بدون گارانتی خیلی ارزونتر گیر میاد
اگه تا ابد بازی مجانی میده بگیرنقل قول:
fusa gamepad
با این برنامه میتونید psp تون رو به جوی استیک pc و ps3 تبدیل کنید
تجربه ی جالبی خواهد بود
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1743
من یه سوال داشتم اگه پی اس پی مموری رو نخونه ایراد از کجاست از کجا بفهمم مموریم سوخته
خوب آخه میگفت اونایی که موقته نگ و فنگ زیا داره .یا زود از وسط بازی میپره یا ممکنه بازیت یدفعه پاک بشه برای خاموش کردنشم باید ری استندبای بذارییش خاموشش کنی بازم میپره و 1001 گیر الکیه دیگه
با این تفاسری بازم 3000 ارزش داره؟یعنی خیلللی سرتره از 2000؟
اوني كه گفته دنگ و فنگ داره چرند گفته اون حرفشم كه گفته بازياش ميپره كه ديگه ... تو همون 3000 رو بخر به حرف فروشنده گوش نكن من الان 2 ماهه 3000 خريدم ازشم روزي 4 ساعت كار ميكشم عين چي هيچ مشكلي هم تا حالا برام پيش نيومده فقط تنها موردش كپي خور موقت بودنشه كه اونم در عرض 30 ثانيه خودت ميتوني برش گردوني.
فقط موقع خريدن بايد دقت كني فريموورش 5.3 يا كمتر باشه مطمئن باش پشيمون نميشي.:12:
خب کاری نداره بنداز تو یه دستگاه دیگهنقل قول:
دوست عزیز اولویت اول برای فروشنده ها سود خودشونه .نقل قول:
به منم موقع خریدن می گفتن اگه چند بار کپی خورش کنی بریک میشه.
همون 3000 بگیر
آلان دو ساله پی اس پی دارم و قابش تقریبا داغونه.آیا قاب ارجینال جایی هست؟
فکر کنم چند وقت دیگه لایه براقش بره:31:
راستي كسي ميدونه خطر بريك شدن 3000 وقتي كه هي كپي خورش ميكنيم چقدره؟
چند وقتيه ذهنم رو مشغول كرده.
سلام دوستان
میشه بگین موقع خرید psp به غیر از اصل بودن مموری دیگه به چه چیزی باید توجه کرد؟
به ورژن فریم ورنقل قول:
نزدیک به صفر درصدنقل قول:
بايد به صفحه نمايششم خيلي دقت كني كه پيكسل سوخته نداشته باشه. البته من تجربه ي خودمو گفتم چون خودم وقتي ميخواستم بخرم يكي از psp ها انگار يكي دوتا پيكسل خراب داشت.:31:نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟ الو.............الووووو.:31:نقل قول:
من هم خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم اصلا فکر کنم نباشه اگر هم باشه قاب یه psp تعمیر نشدنی هست که اونم خدا تومن پولشو میگیرننقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین...همون که باید زیر 5 باشه؟نقل قول:
به ورژن فریم ور
نقل قول:
برگردوندنش چه جوریه؟حتما باید با کامپیوتر انجام بدم؟اکه اینجوری باشه که فایده نداره
اصلا چی پیش میاد که باید دوباره بگردوند؟هرچند وقت به چندوقت؟