ظاهرا كه اون مد ايران همون ارتش سوريه تو اين مده AGCv1.0 با يكمي تغييرات
Printable View
ظاهرا كه اون مد ايران همون ارتش سوريه تو اين مده AGCv1.0 با يكمي تغييرات
EA Game ,Victory Games مسابقه وتصمیم مهم
شرکت :Victory Games که به تازگی به کمپانی عظیم EA Game پیوسته بنا بر منابع نا مشخص بر ای تصمیم گیری بر نامه های آینده خود دست به یک یک نظر سنجی بزرگ بین طر فدارن خود در سایتش زده است . که با نا با وری بسیاری بازی های : Generals: Zero Hour و Red Alert 2 در این نظر سنجی گوی رقابت را از بازی معروف و پر طر فدار :13:(البته از نظر شر کت سازنده: EA Game ) سری چهار قسمتی تایبریم ها ربودند و به فینال راه پیدا کردند احتمالا مقصود EA Game از این حر کت شناخت هدف آینده خود و سر مایه گذاری بر روی ان است که این خبر بر ای جنرال باز ها بسیار خبر خوش و مسر ت بخشی خواهد بود .
آیا شا هد آن خو اهیم بود که جنرال 3 تو سط شر کت :EA Game پس از سا لها انتظار کلید بخورد .... به امید آن روز ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فینال:
اینجا چیزی نیست که
اقای منصوری ما رفتیم به این سایت و به نبرد نهایی رای مثبت دادیم اگه انشالله رای بیاره اونوقت چی میشه و درضمن از دوستان خواهش میکنم برن به این سایت و رای مثبت بدن
لینک قسمتی که رأی دادی رو اینجا بذار . من میخوام به رد آلرت 2 رأی بدم :40:نقل قول:
نقل قول:
ما که لینکی برای نظر دادن ندیدیم
دو ستان این یک خبر بود نظر سنجی تموم شده (البته فعلا در این مرحله) مرحله فینال هنوز مو نده که به زودی نظر سنجی اش در سایت :EA Game اعلام میشه . در اون مرحله می تونید بین رد آلرد 2 و جنرال زرو به یکی شون رای بدید .نقل قول:
منبع:
کد:http://www.commandandconquer.com/
هروقت نظر سنجی شروع شد حتماً اینجا اعلام کُنید. رأی من رد آلرت 2 :20::5::10::40:نقل قول:
نقل قول:
فقط zero hour عشقه
دوستان سلام. من بازی Command & Conquer(tm) Generals Zero Hour رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم این پیغام رو که توی عکس هست میده... مشکل از چیهههه؟؟؟؟؟؟
به جای --------- v a t a n d o w n l o a d را قرار دهید البته بدون فاصلهکد:http://up.-------------.com/images/wb946vq7celk1nnmoym.jpg