ارزش داره؟نقل قول:
البته ٢٨ گيگ و ٧٠ گيگ است
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Printable View
ارزش داره؟نقل قول:
البته ٢٨ گيگ و ٧٠ گيگ است
دوستان پارس آنلاینی،تلگرامتون کند نشده احیانا ؟ :n21:
برای من نه همونهنقل قول:
البته دیروز هم تلگرام رو اپدیت کردم و از نسخه دسکتاب استفاده میکنم
ده ساله از پارس انلاین نت دارم. سه روز تلفن هامون قطع شد. و گفتن شده فیبر نوری .حالا میگن دیگه نمیشه از شرکت خصوصی نت گرفت و باید از مخابرات بگیری؟ یعنی چی؟ انحصار مخابراتی که پول زیرساختشو ملت دادن کی تمام میشه؟ اصلا رو فیبر نوری مگه میشه adsl داد؟ اگه میشه ،مگه میشه پورت از شرکتی که قبلا کار میکرده گرفت و داد به کسی دیگه؟
متاسفانه فيبر نوري فقط مخابرات نت ميده و فاجعه به تمام معناست[emoji52]نقل قول:
اصلا و ابدا .نقل قول:
من خودم قصد خرید داشتم . دیدم به صرفه نیست .
منم کاربر دسکتاپ هستم + آخرین نسخه همیشهنقل قول:
الان یک هفته هست مثله های وب شده :n21:
سلام دوستان نظرتون در مورد سرویس نامحدود 128- Up to 2MB چیه.؟
سرویس حدودا رو چه سرعتی هست؟
سلامنقل قول:
من که 512 دارم روی 9 مگ بستند
بعدش یه بار دوستمون آقای bilmazlar گفتند که 128 رو هم اگر خطتون اجازه بده تا 16 مگ هم میبندن
و ظاهرا گفتند نامحدود رو بعد از حجم به خصوصی که دانلود کنید میرید تو لیست سیاه
یعنی سرعت رو براتون محدود میکنن
اینایی که می نویسیم از آقای bilmazlar است البته مربوط به 3 ماه پیشه تقریبانقل قول:
اتفاقن سرویسهای نامحدود پارسآنلاین خوبه. یعنی اگه به طور کلی مشکلی نداشته باشه خطتون، کیفیت نامحدودای پارسآنلاین خوبه. البته هزینهاش در قیاس با نامحدود مخابرات (اگه هنوزم باشه) یا نامحدودای برنزی آسیاتک بیشتره. در واقع معادل نامحدودای طلایی آسیاتک هستن.
در مورد سرعت هم، در هر شرایطی شما سرعت اسمی سرویس رو حتمن میگیرین. یعنی اگه 512 داشته باشین معمولن پیش نمیآد که سرعتتون از اون 64 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه. تازه سرویسای نامحدود پارسآنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت میده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه میتونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود میشه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه