سلام
اقا من یه w810 دارم میخوام مموریش رو فرمت کنم ولی وقتی میزنم برای فرمت میگه phone lock codeمنم 0000 میزنم ولی قبول نمیکنه :دی من یادم نمیاد که رمز رو عوض کرده باشم راهی هست بشه رمز رو به 0000 تغییر بدم
سلام
اقا من یه w810 دارم میخوام مموریش رو فرمت کنم ولی وقتی میزنم برای فرمت میگه phone lock codeمنم 0000 میزنم ولی قبول نمیکنه :دی من یادم نمیاد که رمز رو عوض کرده باشم راهی هست بشه رمز رو به 0000 تغییر بدم
سلام
وقتی زتگ میزنم به کسی, طرف وقتی گوشیو جواب میده تو گوشی من(w580) یه پیغامی میاد مبنی بر اینکه ((رمز نگاری توسط شبکه انجام نمیشود , انتقال مطمئن نیست)) و بعد از 2 ثانیه محو میشه بعد من میتونم صحبت کنم. در ضمن این پیغام موقعی که طرف زنگ میزنه بهم بعد من دکمه پاسخو میزنم هم میاد....برای چی اینجوری شده؟؟؟؟؟
باتری موبایل من گاهی زود به زود شارژ خالی میکنه . درضمن تا مموری را در گوشی قرار میدهم مرتبا خاموش و روشن میشه تا مموری را دربیارم (سونی اریکسون w710)
مال من هم همینطوریه ( w880 ) و نمیدونم چه مرگشه !! ایرانسل میندازم درست میشه فکر کنم چون سیم کارت هامون قدیمیه اشکال میگیره ...نقل قول:
ایرانسل بنداز ببین درست میشه ؟؟
در مورد مموری یک بار از داخل ویندوز فرمت کنید ( fat32 ) احتمالا درست میشه ... مال من هم اینطوری میشد فرمت کردم درست شدنقل قول:
سوال مهم:
تا حالا کسی به وسیله باکس گوشیشو که CID 53 داشته را به CID 52 تبدیل کرده یا نه؟ (نرم افزاری یا حتما باید سخت افزاری باشه؟)
گوسی من k800 هستش
تبديل كه فـــكر نكنم اگه تعميرات فوق تخصصي باشـــه ميگه ميتونيم ولي اگه گوشيت خاموش شـــد روشن نشد يا يه قطعه سوخـــت به ما هيچ ربطي نداره ولي اگه سيد تغيير كرد ما پولشو ازت ميگيريـــــم اينجوري گفتـــن:13:نقل قول:
ما قبول كرديــــم بعد از 5 ساعتي رفتيم طرفـــش گفت داره فلش ميشه ولي تغيير نميـــكنه
دوستان ديگه اي هم همين كارو كرده بودن ولي تغيير نكرده بـــود:41:
با سلام چطور یه لیست سیاه درست کنم که بعضی از شماره ها که بهم زنگ میزنند موفق نشوند یا براشون بوق اشغال خودکار پخش بشه ؟ k850i
سلام
من دنبال نرم افزار pdf برای w700 هستم
شدیدا نیاز دارم
سلام
گوشی برادر من(w950) هنگ کرده و وقتی روشن میکنی روی صفحه هیچی نمیاد ، من دارم آپدیتش میکنم ولی روی 99 % قفل شده؟
کمک لطفا