مثله اینکه چند روز پیش تولد رائول عزیز بوده ، 27 ژوئن ( من امشب تو برنامه ی 2014 گفتن متوجه شدم )
تولد این مرد بزرگ رو به تمام طرفدارها تبریک میگم
:n12:
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________________
مارتین کاسیاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________________
اخبار کوتاه امروز :
1 .رئال مادرید بعد از فروش موراتا به دنبال خوان مانوئل ایتوربه
2 .مطبوعات اسپانیا : خروج خدیرا به معنای ورود ۲ تازه وارد…
3. رئال مادرید به دنبال اسمیر بگوویچ دروازبان بوسنیایی استوک سیتی
4.منچستر یونایتد به دنبال وارن بعداز ورود هررا و شاو
5.لیورپول با ۲۴ میلیون پوند به دنبال مارسلو
6 . بارسلونا به دنبال مسوت اوزیل
7 .کروس بسیار به رئال نزدیک و این انتقال به زودی تکمیل میشه…
8 . لیورپول و آرسنال به دنبال خدیرا
9 . جیمز رودریگز از سال ۲۰۰۷ در رادار رئال مادرید بود
10 . ایتالیاییها میخوان آنجلوتی مربی تیم ملیشون بشه اما آنجلوتی این پیشنهاد را قبول نمیکند
11 .موناکو و رئال مادرید برای انتقال فالکائو به توافق رسیدن
12 . قیمت دی ماریا ۵۰ میلیون پوند خواهد بود
13 .رئال مادرید به دنبال رحیم استریلنگ برای پر کردن جای رونالدوی مصدوم
بنزما نمیخواهد رئال را ترک کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از روزنامه مارکا، کریم بنزما که در تعدادی از بازیهای فصل گذشته رئال نیمکتنشین بود تصمیم دارد تا به کارش در این تیم اسپانیایی ادامه دهد.
مدیر برنامههای مهاجم موفق فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در این ارتباط گفت: کریم دوست ندارد رئال را ترک کند. او پیشنهادات خیلی خوبی دارد اما تمایل دارد تا به کارش با قهرمان اروپا ادامه دهد. در هر حال این رئیس رئال است که تصمیم نهایی را برای ادامه همکاری با کریم خواهد گرفت و من امیدوارم که نظر او هم برای ادامه این همکاری مثبت باشد.
myronaldo.ir