پس این نسخه ایی که الان داریم اصلیه؟
Printable View
پس این نسخه ایی که الان داریم اصلیه؟
آره اصلیه .....
اولین بازی ای که سال ۸۴ نصب کردم فیفا ۹۸ بود (البطه فک کنم ۹۹ بود !!)دقیق یادم نیست ، همون فیفایی که میشد از پشت به دراوزه بان تکل زد
بعد از فیفا رفتم سمت یورو ۲۰۰۴ که به دل نمیشست ، بعدش pes 4 نصب کردم و تا همین نسخه ی قبلی فقط pes بازی کردم اما متاسفانه اجبارا باید برم سمت فیفا دوباره
این بازی خیلی مزخرفه
ولی بهش ایمان دارم که سال بعد فیفا رو میکنه تو ¥£@& در میاره
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
پس ینی این بازی ک ما نصب کردیم اصلیه؟ینی دیه بهتر نمیشه؟خیلی ضعف داره میرم فیفا بازی میکنما :n24:
اقا این بازی چرا اینجوریه؟ اصن گزینه ای بنام دریبل براش تعریف نشده اصلا دریبل ساده اصن نداره دفاع هم ک قربونش برم هر جا باشه سریع میاد میرسه ب بازیکن
Data Pack 2.0
به زودی ...
So over 800 faces taking the count in-game to over 1000. Next step will be to bring details of fixes and the release date. Hopefully soon.
اضافه شدن بیش از 800 فیس به بازی
مرحله بعدی اطلاعاتی در مورد جزییات بهبود گیم پلی و تاریخ ریلیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیس اضافه کردن بخوره توو فرق سرشون!!
بیان گندی که زدنو اصلاح کنن و گیم پلی بازی رو رَووون کنن و باگ هاشو اوکی کنن!!
يعني ميدي هست که گيم پلي رو درست کنند?نقل قول:
این الان کرنره:n10::n10::n10:
کاش تاخیر زمانی رو هم درستش کنن و گرافیک رو هم دستی به سرش بکشن و اینقدر لگ نداشته باشه