به به واقعا با این پستت ناراحتم کردی . امیدوارم مشکلاتت حل بشه اما اینورا دیگه پیدات نشه ، یعنی کلا هرچی نبینمت بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
به به واقعا با این پستت ناراحتم کردی . امیدوارم مشکلاتت حل بشه اما اینورا دیگه پیدات نشه ، یعنی کلا هرچی نبینمت بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوش جونت مجید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فقط دفه دیگه تو مهمونی اینقده زیاد نخوری ها زشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خجالتم می دین بخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که کاری نکردم وظیفه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوش جون همگی ... گوشت بشه به تنتون:31:
انشالا دفه دیگه میریم یه جای جادار تر و بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر امین همه چیز دان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اوضاع بر وفق مراده ... خوش می گذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جان کارم زیاد حرفه ای نیستش ... قیمت اینا رو هم بهم بگی ممنون میشم چون ما چند تا می خوایم بخریم به همراه بر و بچ دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه رفتیم یونیورسیتی دیگه نمیشه بیایم رو نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر اون موقع ها شونصد ساعته اینجا بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جامو خالی کنیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عسلی جونم:40::40:نقل قول:
دلم برات تنگ شده بود
چطوری ؟ خوش می گذره ؟
این ور اون ور رو فکر کنم بدونم چرا میری :27:
امیدوارم شاد باشی عزیزم:20:
نقل قول:
HP1018 ======93000T
HP1020======105000T
سلام دوستان.
یه درخواستی دارم
من تمامی فرکانسهای هاتبرد رو می خوام .البته به روز باشه.از کجا میتونم گیر بیارم.
عجب سوال احمقانه ای!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
دست گلت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام خدمت همگی
وای چه حالی داد دیشب
شورشگری هم خیلی حال میده ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با بر و بچ خوابگاه دیشب جاده را بسته بودیم
جای شماها خالی
نقل قول:
اين هم ليست تمام شبكه هاي ايراني بر روي هاتبرد تا به امروز:
Wind Int.TV 10971 H 27500
----------------------------------------------------------------------
MI TV , IranBeuty , Numex TV 11054 H 27500
ITN 2 , GEM TV 11137 H 27500
EBC.1 11200 V 27500
TapeshTV 2 , IPN TV 11411 H 27500
Channel 6 , Andishe TV , Omid-e-Iran , Jaam-e-jam , Iran TV Network , Tapesh TV , Tasvir Iran , Ariana Afghanistan , IRAN.MNTV , Mohabat TV , PEN TV , ICC TV 11470 V 27500
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nejat TV 11566 H 27500
---------------------------------------------------------------------
Ariana TV 11585 V 27500
Iran Music , Pdf 11604 H 27500
PMC , Me Shop 11747 H 27500
Channel One , Didar 11785 H 27500
Pars TV , SamaFM 12207 H 27500
VOA Persian 12226 V 27500
Kanal e Jadid 12303 V 27500
Jame-Jam TV Network 1 , Jame-Jam TV Network 2, IRINN Iranian News Network , Press TV
12437 H 27500
براي اينكه هر روز بتونيد كانال هاي جديد را داشته باشيد و به روز باشيد و ببينيد كه مثلا فلان شبكه بر روي كجاها بيم داره ميتونيد از برنامه SAT LIST استفاده كنيد كه هر روز UPDATE ميكنه
این شبکه فرانسه 1 رو هم فرکانسش رو بگید ممنون میشم
نقل قول:
10834 V 27500
ممنون امین جان
این شبکه های ما وقتی باد میاد خش دار نشون میده با اینکه محکم کاری هم شده ... نیدونم چرا اینطور میشه