دقیقا درسته. البته غربی ها نابود نمیشدن بلکه درست میکردن همه چی رو!نقل قول:
Printable View
دقیقا درسته. البته غربی ها نابود نمیشدن بلکه درست میکردن همه چی رو!نقل قول:
نقل قول:
..........................................
سلام
احتمالش زیاده
دقیقا فرق جوامع غربی با جوامعی مثل ماها همینه
اونا وقت ببینند مسیری رو دارن اشتباه میرن بر میگردن و درستش میکنند ولی این در حالی هست که در جامعه ی ما برعکس هست
در جامعه ی ما وقتی میبینم راهی اشتباه هست باید تا آخرش بریم.
سلامنقل قول:
ولی ...
بالاخره چی؟ گیرم دوست نداشتن ازدواج کنن و رفتن دنبال عشق و حال ... ولی چقدر؟
این عشق و حال کدوم نیازها رو برطرف میکنه؟ نیاز جنسی یا نیاز به محبت ؟ محبتی که کاذبه؟ موقتیه ... آیا این درجا زدن نیست ؟ سرگردان شدن نیست؟ دوباره به نقطه اول برگشتن نیست؟ انسانی که تمرکز نداره و همش علافه ...
در ضمن کسی مجبور نمیکنه شخص و ...
خود شخص اگه عاقل باشه بالاخره تو یک مرحله به ثبات میرسه و محبت و عشق واقعی رو پیدا میکنه ... محبت واقعی نه موقتی
اصلا یه لحظه فکر کنیم همه چی به خود شخص برمیگرده ... خود فرد میدونه چکار داره میکنه ... یعنی نمیدونه با یکی هست آیا واقعا باهاش هست؟
دقیقا همن جاست فرد میگه این مال منه و من دوست دارم ازش یه بچه داشته باشم و من این و فقط بخاطر seks نمیخوام بخاطر خود خودش میخوام این یعنی ثبات و آرامش فکری ... یعنی ترقی و یه پله بالارفتن ...
یادمون باشه ما همش 20 ساله نخواهیم بود ...
خود فرد اگه تمام عالم و دور بزنه بازم خودش باید واسه زندگیش تصمیم بگیره و اگر عاقل باشه مدام از این شاخه به اون شاخه نمی پره چون اساسا داره به خودش ضربه میزنه
او با عقل و منطق بین نیازها و خواسته هاش و وضع موجود تعادل ایجاد میکنه و به زندگی خودش سر و سامان میبخشه
اونوقته که دیگه کسی بهش نمیگه علاف بلکه اون حالا یک انسان مفیده که داره مثل دیگر انواع موجودات زندگی طبیعی شو میکنه
ثبات فکری خیلی خوبه و کسی مجبور نیست و این خود شخصه که به فکر رشد خودشه
من میخوام رشد کننننننم و مفید باشم .... نمیخوام بی مصرف باشم .... خسته شدم از علافی و سرگردانی ... من خودم عاقلم ... درس گرفتم ... حالا میدونم دنیا چه خبره؟ من قدر تجربه دیگران و منبعد میدونم ... کسایی که غصه من و میخورن و نگرانمن ... کسایی که قبلا این راه و رفتن... من منبعد میدونم چکار کنم ...
چيزي كه برام هميشه عجيب بوده... اينه كه چرا بايد آدم دولت و قانون و حكومت و ديكته ي يك صدام حسين آسماني رو وارد روابط شخصي خودش بكنه
نقل قول:
.................................................. ..
سلام دوست عزیز
احسنت
این سخن شما رو باید از طلا نوشت.
یکی از بهترین جملاتی که تو کل عمرم شنیدم همین سخن شما بوده.
این حق انتخاب و گزینه ها بهتره بیشتر قبل از ازدواج بهش توجه بشه ، این که گفته میشه بعد از ازدواج به طلاق فکر نکنید و سعی کنید زندگی کنید به خاطر ثبات هستش ، ازدواج ثبات میطلبه ، اینکه همش این دو گزینه روی میز باشه ثبات رو از بین میبره ، بنیان خانواده ها باید محکم باشه ، این بی ثباتی باعث بی ثباتی فرزندان هم میشه ....نقل قول:
دوستان علت چیه با اینکه پسر شغلی نداره ولی بازم بهش زن میدن واقعا برام جای سواله ؟:n13:
شاید طرف آدم خوبی هست . چون پسر درست حسابی کمهنقل قول:
سلامنقل قول:
شغل داشتن مهم نیست . درآمد داشتن مهمه .
شاید در یک خانواده هیچکسی شاغل نباشه اما درآمد خوبی داشته باشند از سپرده بانکی یا اخذ اجاره از مستاجرینشون یا شراکتِ پولی با یک نفر تاجر و معامله گر و یا شاغل .
در قرآنِ کریم ماجرای خواستگاریِ پدر یک دختر جوان از یک مردِ جوانِ غریبه ی بی بضاعت و فقیر و آواره و فراری !!!! ذکر شده
آیا کسی حاضر میشه برای دخترش از جوانی خواستگاری کنه ؟ اون هم از یک جوان غریبه ی فقیر و آواره و فراری ؟؟؟!!!!
اما اون پدر به اون جوان پیشنهاد کار داد و ازش هم خواستگاری کرد برای دخترش چون خیلی زود فهمید این جوان تکرار نشدنی هست . یک جوانِ قویِ امین
این دو صفت در هر کسی باشه دیگه بهتر از اون پیدا نمیشه حالا چه رهبر و پیشوا و رئیس جمهور و وزیر باشه و یا کارگر و مدیر و کارمند و معلم و وکیل و قاضی و کاسب و غیره
اون پدر بزرگوار , حضرت شُعَیب ع بود و اون جوان هم حضرت موسی ع , تنها کسی که لقبش کلیم الله بود . عده ای از مردم خبر دارند یعنی چی کلیمُ الله.
هر دو از بهترینهای تاریخ بشریت
پدرِ خردمند و عاقل هرگز از همسرِ قویِ امین برای فرزندش نمیگذره
البته شغل نداشتن اگر توأم باشه با تنبلی و شلختگی و لاابالی بودن و نداشتنِ احساس مسئولیت پس این شخص نمیتونه همسر مناسبی باشه .
همه هم اینطور نیستند.پدر من اصلا کسی رو که شغل نداشت برای خواستگاری حتی راه نمیداد.نقل قول:
بعضی وقت ها پسر و دختر با هم دوستند :n12:و عملا هیچ راه مخالفتی برای خانواده ها نمیذارن
بعضی وقت ها پدر دختر مایه دار هست یا یه مغازه ای کارگاهی چیزی داره میگه عیب نداره پسر خوبی باشه خودم دستش رو بند میکنم
بعضی وقت ها پدر پسر مایه دار هست و اصلا نیازی به کار کردن پسر نیست
بعضی وقت ها هم خانواده دختر میگن پسر خوبیه بذار یه مدت نامزد باشند بالاخره کار هم پیدا میشه