ممنونم از جوابت.اما من فیلتر شکن واسه کامپیوتر ندارم:n02: میشه واسه ایمیلم بفرستیش ممنون میشم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قادر نیستی اسمشو بگو!یا یه لینک واسه دریافتش بده!
ممنونم از جوابت.اما من فیلتر شکن واسه کامپیوتر ندارم:n02: میشه واسه ایمیلم بفرستیش ممنون میشم!نقل قول:
اگه قادر نیستی اسمشو بگو!یا یه لینک واسه دریافتش بده!
سلام
دوستان کسی رمز برای کم کردن ستاره های پلیس داره؟
رمز ها رو که نگاه میکردم فقط برای زیاد کردن ستاره ها بود
پلیس ها هم واقعا سمج هستن
از ترینر نمیتونم استفاده کنم نسخه اورجینال دارم
ارور میده
سلام دوستان . بالاخره بازی با طور کامل اومد برای دانلود ؟ میشه لینک سایت معتبر برای دانلودش رو بدین .! مثل gta iv کرک خاص و مشکل داری ک نداره یهو وسط بازی مشکل ایجاد کنه ؟ روی ویندوز هفت کامل اجرا میشه ؟
کسی لینک دانلود بازی نسخه کم حجم روی سرور داخلی داره؟این لینکایی که گذاشتید را فقط با اینترنت میشه گرفت نه با اینترانت.
نقل قول:
سلام دوستان . بالاخره بازی با طور کامل اومد برای دانلود ؟ میشه لینک سایت معتبر برای دانلودش رو بدین .! مثل gta iv کرک خاص و مشکل داری ک نداره یهو وسط بازی مشکل ایجاد کنه ؟ روی ویندوز هفت کامل اجرا میشه ؟
لینک های بازی در پست اول تاپیک زیر قرار دارد :نقل قول:
کرک بازی هم سالمه و مشکلی در اجرای بازی وجود نداره
متای نسخه PC بازی بر اساس 13 رای :
98 / 100
بقیه نمرات بازی :
IGN – 10/10
Eurogamer.de – 10/10
Eurogamer.cz – 10/10
Videogamer – 10/10
StrategyInformer – 10/10
Gamereactor – 10/10
GodisaGeek – 10/10
Games.it – 10/10
CVG – 10/10
OXM – 10/10
OPM -10/10
Edge – 10/10
Akihabarablues – 100/100
Xbox 360 Achievements – 100/100
LaPS3.com – 100/100
DigitalSpy – 5/5
GiantBomb – 5/5
GameTrailers - 9.8/10
GamesVillage.it – 9.8/10
GameInformer – 9.75/10
Polygon - 9.5/10
Gamesurf.it – 9.5/10
NowGamer – 9.5/10
Gamespot – 9/10
Eurogamer – 9/10
Destructoid – 9/10
Joystiq – 4.5/5
USGamer – 4.5/5
FZ.se – 4/5
The Escapist – 3.5/5
gamespot بهرحال باید زهرشو بریزه و هی به این بازی امتیاز کم بده مغرضانه نقد میکنه.
سلام.لینکای مورد نظر را نمیشه استفاده کرد.من اینترانت دارم.نقل قول:
خب دیگه الان مشخص میشه این قدر تاخیر الکی نبوده
یادمه خیلی ها به تاخیر بازی انتقاد می کردن ولی مشخص بود راکستار برنامه داره که توی پی سی هم مثل کنسول عملکردش باشه
اگه دقت کنید GTA IV از لحاظ امتیازی نسخه پی سی افت داشت اونم به خاطر اون مشکلات خاص خودش که با پچ و اینا هم به سختی رفع میشد
ولی توی این شماره دیگه نسخه پی سی هم دقیقا مثل 4 نسخه منتشر شده بر روی کنسول ، با امتیازای فوق العاده ای رو به رو شده
یعنی راکستار از هر لحاظ توی GTA V به موفقیت بی نظیری دست یافته
خیلی سخته توی تقریبا 2 سال توی 5 پلتفرم بازیی منتشر بشه و توی همه موفق باشه و اینقدر هم فروش داشته باشه
حالا توی نسخه پی سی که هنوز نمیشه نظر داد چه قدر فروش کرده ولی بازی همین الان با 45 میلیون نسخه فروش سومین بازی پرفروش کل تاریخه و اون دو تا بازیی که بالا اون هستن بازی های یکمی قدیمین که رقمشون خیلی بالاست و نمیشه بهشون رسید و با این شرایط میشه انتظار داشت تا مدت ها توی مکان سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باقی بمونه...
این در حالیه که GTA IV تونسته بود 25 میلیون نسخه بفروشه!
به 4 نسخه دیگه بازی روی کنسول هم 9 داده بود و معمولا اینجور موقع ها سایت ها امتیازشون رو تغییر نمیدننقل قول:
البته بستگی به منتقد هم داره و بعضی منتقدها سختگیرن و 9 اونا در حد 10 خیلی سایت های دیگست!