دروازه بان باتجربه رئالي ها در 6 ماه اخير از ترکيب اصلي رئال کنار گذاشته شده و جاي خود را به آنتونيو آدان و ديه گو لوپس داد.
به گزارش گل، دخه آ که در تابستان 2011 از اتلتيکو مادريد به منچستريونايتد پيوست، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در نهايت اين فوتبال هست و بازيکني مي تواند دوران دشواري را سپري کند. اين چيزي است که شما ياد مي گيريد.
ما در مورد بهترين دروازه بان دنيا صحبت مي کنيم؛ البته من نمي دانم چه اتفاقي بين او و سرمربي تيمش رخ داد. اما مي دانم که او اين مشکل را پشت سر خواهد گذاشت؛ به خاطر شخصيت و کيفيتي که دارد. او بازخواهد گشت و بازي هاي خوبي ارائه خواهد داد. وقتي او بازي کند، همه اينها فراموش مي شود."
دخه آ يکي از اعضاي تيم زير 21 ساله هاي اسپانيايي بود که دو سال قبل قهرمان اروپا شد و او اميدوار است که اين تجربه به او کمک کند تا بتوانند بار ديگر عنوان قهرماني را به دست بياورند.
" ما چندين جلسه تمريني داشتيم و همه چيز خوب پيش مي رود. به عنوان يک گروه، ما چندين سال است که يکديگر را مي شناسيم و اگرچه مي دانيم که در گروه دشواري قرار داريم، از خودمان کاملا مطمئن هستيم.
به عنوان يکي از بازيکنان باتجربه تر، مي توانم تجربياتم را به بازيکنان جوان تر منتقل کنم. به آنها گفتم که فقط يک بار در اين رقابت ها حضور پيدا خواهند کرد و اگر خوش شانس باشند، دو بار!" |