بله-اغلب هر ساله تا زمانی بعد از مهلت مقرر هم امکان انتخاب رشته رو باز میزارند ....نقل قول:
Printable View
بله-اغلب هر ساله تا زمانی بعد از مهلت مقرر هم امکان انتخاب رشته رو باز میزارند ....نقل قول:
بله باید در 10 انتخاب اول باشه و قبل از رشته های متمرکز ...نقل قول:
سلام
من شنیدم که واسه انتخاب رشته آزاد از بین 20 تا انتخاب فقط میشه 5 تا ستاره دار زد ، درسته ؟
بعد یه سوال دیگه اینکه آزاد بدون کنکور که الان میشه واسه آزاد ثبت نام کرد تو همون دانشگاه آزاد عادی درس میخونن یا دانشگاه مجزا ؟؟ آخه شنیدم که مثلا آزاد بدون کنکور آزاد (اینی که الان ثبت نامش تو سایت آزمون هست) دانشگاه علوم تحقیقات هم دانشجو برمیداره ! :n13:
علوم تحقیقات معدود رشته ها رو بدون کنکور بر می داره:n02: ...همون دانشگاهی که نوشته درس می خونند مثلا واحد رامسر و احد علوم تحقیقات یا ...نقل قول:
ادر انتخاب رشته آزاد هم محدودیت وجود نداره
دوستان این تربیت معلم گفته نتیجش پنج شنبه میاد. الان مراحل مصاحبه اومده ولی لیست پذیرفته شده ها نیومده. عادیه؟چیکارباید کرد؟
بچه ها نتیجه ی انتخاب رشته کی میاد ؟ : دی
21 شهريور نتايج مياد
سلام. من دانشجو ام.و ۵ ترم خوندم و دارم انصراف میدم. کنکور دادم.تو شرایط نظام وظیفه برای تغییر رشته نوشته بود که زمان انصراف باید در سنوات اولیه باشه و نباید وارد سنوات ارفاقی بشه. منظور از سنوات ارفاقی چیه؟ یعنی از ۸ ترم گذشته باشه یا چی؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
uppppppppp
کسی نمیدونه؟
سلام..نقل قول:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
«دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدّد دارند، در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف میباشند؛ مشروط به اینکه در سنوات مجاز تحصیلی انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصیل مجدّد، بیش از یک سال سپری نشدهباشد.»
مقطع
سنوات مجاز تحصيل كاردانی 2/5 كارشناسی پيوسته 5 كارشناسی ارشد پيوسته 6 دكتری پيوسته 8 البتّه پیشنهاد میکنم از یکی از دفترای پلیس+ده هم برای محکمکاری سؤال کنی.