نقل قول:
این پست رو بخون بعد پست بده :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل از صاحب اصلیش اجازه داریم که داریم اینو میزنیم دیگه :دی
Printable View
نقل قول:
این پست رو بخون بعد پست بده :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل از صاحب اصلیش اجازه داریم که داریم اینو میزنیم دیگه :دی
آقایوون آقایوووون اینجا کسی با کسی جنگ نداره. به خدا چرا این قدر دوست دارین بزنین تو سر هم دیگه ؟ :| حالا اصلا اجازه هم نگرفته باشن مشکل خودشونه نه شما!
یعنییی چیییی پلاتتت ؟؟؟ یعنی میری یه ورد دیگه که هر روز ریست میشه منابع می کنی ، میبری یه ورد فلت که مربع مربع داره و نمیشه به دیگران تونل زد خونه ای میسازی که خالی از رود و کوه و ... طبیعیه ؟؟؟؟
نه ورلد survival هر روز ریست نمیشه اما اون ورلد فلت زمین های مربعی هست که رود و کوه و تپه طبیعی ندارهنقل قول:
باشه :( یعنی خونمون و باید تو یه مربع بسازیم که همش از dirt و منبع هم زیبرش حتی نداره :( تو ویه مربع اسیریم :( عین 1 زندانی :n14:نقل قول:
نه ورلد survival هر روز ریست نمیشه اما اون ورلد فلت زمین های مربعی هست که رود و کوه و تپه طبیعی نداره
خوب مزایا و معایب خودشو داره دیگهنقل قول:
اینجوری grief نمیشه و این که خونه ها همه کنار همن که یه حس رقابتی شکل میگیره
باشه خب :n14: همه عشق ماینکرفت به این آزادیش بود که الان نداریم ... البته این نظر منه ها !نقل قول:
خوب مزایا و معایب خودشو داره دیگه
اینجوری grief نمیشه و این که خونه ها همه کنار همن که یه حس رقابتی شکل میگیره
ولی به نظر من باید یک منطقه داخل همون ورد survival درست میکردید بعنوان منطقه مسکونی!! اینطوری مثلا من بخوام یه حوض بسازم باید 40/50 بار تلپرت کنم بین ورلد ها که هی اب بیارم :n15:
منم موافقم ... مثل bazicraft :n14:
یک دفعه بگید Towny بریزن دیگه !:n02: