[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکس مشخص کردم ایکونش برات
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکس مشخص کردم ایکونش برات
دوستانی که میگن فیفا گیم پلی بهتری داره قبول ولی به نظر من کسی که گرافیک pes رو دیده (چهره بازیکن و....)اصلا با فیفا قابل مقایسه نیست مثلا خودم بار اول که فیفا نصبیدم özilرو دیدم نشناختم.....در کل هر بازی ضعف ها وخوبی های خاص خودشو داره.......
سلام آقا این آیکون رو ندارم!!! یعنی چیزی کم نصب شده؟نقل قول:
به نظر من pes12 از pes9 و 10 و 11 خیلی بدتره .
این چند ماهه که بازی می کنم اصلاً نمیشه راحت بازی کنی . بازیکنای حریف به شکل خیلی مسخره ای دریبل می کنند و می زنن توی گل و ما باید واسه مساوی تلاش کنیم . سطح سوپر استار
میشه عزیز خوبم میشه ...نقل قول:
من اون اوایل که روی سوپراستار بازی میکردم واقعآ گریم میگرفت بس که گل میخوردم فرت و فرت
رفتم روی تاپ پلیر خودمو قوی کردم الان هم روی سوپراستار دارم بازی میکنم ... نه گل مفت میخورم نه دریبل
این فصل توی لالیگا که با رئال بازی کردم توی لیگ 25 تا گل بیشتر نخوردم تو 38 بازی
البته تیمی که باهاش بازی میکنی هم مهمه ...شما با کدوم تیم بازی میکنی؟
بیشتر آرسنال :31: توی 11 هم بیشتر با آرسنال بازی می کردم . با آرسنال راحت قهرمان می شدم و بیشترین گل ها رو می زدم . کلاً آرسنال رو بر میدارم چون می خوام بازی رو یاد بگیرم نه اینکه با دریبل و شوت گل بزنم :31:نقل قول:
توی 12 هم بشتر آرسنال رو بر می دارم رئال و بارسا رو هم بر می دارم ولی کلاً خیلی ایراد داره اصلاً نمیشه با هیچ تیمی خوب بازی کرد . چه تیم قوی باشه چه ضعیف .
با آرسنال هم یه فصل بازی کردم خیلی تیم خوبیه میشه خیلی قشنگ باهاش بازی کرد ... البته با آرسنال تو یه فصلی که باهاش بازی کردم 40 تا گل خوردم ولی بازم کمترین گل خورده رو داشتم نسبت به بقیه تیمها ...هم امتیاز با چلسی هم قهرمان شدم ...نقل قول:
در کل با تمرین بازی آدم قوی میشه ... انتخاب ترکیب خوب هم مهمه ... ولی دفاع خوب از حمله خیلی مهمتره حتمآ روش کار کن
گرافیک شما nvidea هستش؟نقل قول:
بله................نقل قول:
سلام خسته نباشید.
یه مشکل دارم تو مستر لیگ.
چرا هر تیمی رو از هر کشوری انتخاب میکنم بازیکناش همه یه گروه هستن و بازیکنای اصلی تیم نیستن!!!
مرسی.