بچه ها این garen خیلی خره.3-4 تا فید بهش بدی دیگه باگ میشه.مگه میشه اینو کشت.تو رنکد 5 تایی ریختیم سرش نتونستیم بکشیمش آخر فرار کرد.
Printable View
بچه ها این garen خیلی خره.3-4 تا فید بهش بدی دیگه باگ میشه.مگه میشه اینو کشت.تو رنکد 5 تایی ریختیم سرش نتونستیم بکشیمش آخر فرار کرد.
آره ... !
2 تا چکش بری واسش دیگه 5 به 1 هم میزنه ! من خودم دست پیش یارو 2 تا فید دادن بعد تاور مید و بات رو انداخت دیگه نمیشد کاریش کنی!
این Kha Zix رو باید نرف کنن خیلی بد میزنه نامرد ! جکس باز اگه یکم اول بازی زور بهش بدیو و یکم اذیتش کنی دیگه زیاد نمیتونه پا بگیره ! باحال ترین هیرو به نظر من Lulu هست ! یه بازی رفتیم خودم 11 بار مردم و 1 کیل گرفتم ولی اینقدر ساپورت کردیم بازی تا دقیقه 66 طول کشید آخرم بردیپ ! 200 تا xp داد ! خیلی هیرو باحالیه شیلد میکنی بعد طرفو هکس میکنی باز یارت رو 6 و ، 1 میزنی و آیتم شیلدت رو یوز میکنی باز دوباره 3 و آیتم هلت رو و بعد 1 و 2 رو هیرو خودی و 3 رو هیرو طرف و یک آیتم اسپید و دوباره 3 رو هیرو خودی و 2 میزنی هیرو های طرف همه میمیرن و بد GG :دی ! بازی رو بردی به همین راحتی !
دوستان الان من لول 19 هستم دارم ای پی جمع میکنم واسه ران ها که بگیرم ! حالا اول برم تو کار Ap و مجیک پن اینا یا اول تو کار دمیج و آرمور پن؟
7 هست واسه من.نقل قول:
منم فکر میکردم از ویندوزه ولی دوستمون گفتند که ایشونم مخابرات دارن و همین مشکلو دارند برای همین الآن احتمال میدم که از ISP باشه.
نه میاد به نظر بیشتر AB تا AD
بعد از بچه محل Zaun Bliz :n09: اینم Q شبه bliz.....
Karma اپگرد 19 مارچ
مخابرات کلا مشکل داره مثلا بازی battlefield heroes هم به همین صورت دانلود میشه تازه اون قابلیت توقف هم نداره دوستم 50 بار یا حتی بیشتر این بازی رو با isp مخابرات اصفهان دانلود کرد ارور داد خودمم داشتم دیونه میشدم ولی قند شکن تست نکرده socks هم تست کرده فایده نداشته کلا نمیدونم پورت هایی که اینا می خوان رو مخابرات بستهنقل قول:
تصمیم گرفتم بازیو دوباره دان کنم شاید درست شد : دی
برای کسایی که با لانچر مشکل دارن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین امروز هم اضافه شده گویا.
آقا ریپیر کردی؟؟ اون بالای لانچر رو اون چرخ دنده کلیک کن ریپیر رو بزن
این zac عجب چیزیه بعده مدتها این ریوت داره یه چمپ باحال میده مانا نداره به جاش از جونش کم میشه اسپل میزنه مثل mundo ولی پسیوش هیلش میکنه بعد از این هم که بمیره 4 تیکه میشه اگه اونارو نزنن دوباره زنده میشه ته چمپه هر 4 تا اسپلش هم که اتک میده ap tank رو دستش نیست
مشخص نیست چقدر پوینت واسه آزاد کردنش می خواد ؟نقل قول:
هفته اول 7800 بعد از اون 6300 ip
هفته اول 7800 بعد از هفته اول مثل بقیه هیرو های جدید 6300 میشه, وقتی هم که 6300 شد یه هیروی 6300 تایی میشه 4800نقل قول: