من یه سوال دارم.
ما تا 15 روز دیکه خونمون رو عوض می کنیم.ولی از اکانتم حدود 6 گیگ و 2 ماه مونده.
می تونم به خونه جدید منتقل کنم دیگه؟؟
Printable View
من یه سوال دارم.
ما تا 15 روز دیکه خونمون رو عوض می کنیم.ولی از اکانتم حدود 6 گیگ و 2 ماه مونده.
می تونم به خونه جدید منتقل کنم دیگه؟؟
این صبا سرعت دانلود و پینگ 128 و 256 چنده؟
این صبا سرعت دانلود و پینگ 128 و 256 چنده؟
چرا هيچ سايتي بدون هيلتر شكن باز نميشه؟ حتي همين سايت!
برای من مشکلی ندارهنقل قول:
تست کنید ببینید مشکل از کجاست ، اگر از سیستمت نیست با پشتیبانی تماس بگیر
فکر می کنم بشه ، یکی از دوستان می خواد خونشون رو عوض کنه زنگ زده بود پشتیبانی گفته بودن مشکلی نداره انتقال میدن باید با پشتیبانی صحبت کنیدنقل قول:
سلام
خسته نباشید:دی
چند تا سوال داشتم
اولا اینکه من الان اینرتنت 512 شاتل دارم(سرعت دانلودم بطور ثابت همیشه 60-80 هست) چه شب و چه روز!!! ماهی هم 19900 دارم میدم و 3 گیگ در ماه ترافیک دارم و از ساعت 1 تا 8 صبح هم ترافیک رایگانه!!!
میخوام به صبا منتقل بشم و سرویس 1 مگ رو بخرم!!
تو سایتش هیچ اطلاعاتی در مورد قیمت سرویسهاش و میزان ترافیک نزده!!!
1- لطفا قیمت تمامی سرویسها+ ترافیک مصرفی رو بگین
2- با توجه به اینکه ساکن تهران(مرکز مخابراتی فرد اسدی) هستم میخوام بدونم کیفیت سرویسهای صبا به چه صورته؟ و کلا با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم به نظرتون مقرون به صرفه هست که تغییر سرویس بدم یا خیر؟
راستی میگی ها!نقل قول:
اینم قیمت : برای شهر ها ثابته.
شبانش همه از 2 تا 7 هست برای مشهدی ها.دیگر شهر هارو نمیدونم شاید از 3 تا 7 باشه.من خودم در بهترین حالت شبی 1 گیگ دانلود میکنم.:27:کد:http://computer-mavara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=45%3A1387-12-01-01-32-17&catid=33%3Aadsl&Itemid=27
شما چه سرویسی داری سرعت دانلودت چقدره؟ کلا راضی هستی یا نه؟ به نظرت با توجه به شرایطی که گفتم عوض کنم سرویسم را یا نه؟نقل قول:
برای هر شهر و منطقه ای سرعت فرق میکنه.در کل در صورتی که از شاتل ناراضی هستید بهتون 128 صبانت رو پیشنهاد میکنم.ولی خوب باد با شبانه و قعطی های بی موقش کنار بیاین!نقل قول:
این لیست قیمت هانقل قول:
سرویس 1ماهه نداره ، از 3ماه 9G شروع میشه به بالاکد:http://sales2.ngsnet.net/esale.aspx?realmid=1
شبانه 3 تا 7 رایگان