سلام
من رشتم تجربیه
میخاستم بدونم برای ثبت نام دانشگاه آزاد فقط میشه یه کارت اعتباری خرید ؟ یا میشه هم پزشکی خرید و هم غیرپزشکی و تو هردو ثبت نام کرد ؟
ممنون.....
Printable View
سلام
من رشتم تجربیه
میخاستم بدونم برای ثبت نام دانشگاه آزاد فقط میشه یه کارت اعتباری خرید ؟ یا میشه هم پزشکی خرید و هم غیرپزشکی و تو هردو ثبت نام کرد ؟
ممنون.....
میشه هم پزشکی و هم غیر پزشکی رو ثبت نام کردنقل قول:
نقل قول:سوالات قلم چی رو فکر کنم توی خیابون انقلاب تهران گیر بیاد ! چون اگه ماله هر کسیو بخوای بگیری یکم خط خوردگی داره ! یا برو نمایندگیش آرشیو دارن اگه پارتی چیزی دارینقل قول:
نه تست تالیفی نزن ولی خب کتاب های دیگه هم هستن تست های کنکور داشته باشن
البته قلم چی جدیدا کتاب هاش رو به روز کرده تمام تست های سال های اخیر توشه دیگه از تست های کهنه خبری نیست :2: اما رو بعضی درسات سرمایه گذاری بیشتر کن !
مثلا تو الان عمومی رو میتونی در حد یه نفر خوب کنکور بزنی فرقی نداره خونده باشی یا نه
اختصاصی هم رو فیزیک سرمایه بزاری نتیجش میگیری
:11:
من تهران نیستم..یه سر به نمایندگیش میزنم شاید بتونم جور کنم...نقل قول:
آره خودمم رو عمومیا خیلی بیشتر حساب باز میکنم..
آخه من آزمون زبان اینترنتی قلم چی رو میدم یه جور دیگستنقل قول:
خب نمیدونم من
ولی موافقم قلم چی زیادی رقابتی شده با موسسات دیگه.سخت میگیره
پس یعنی من هردو کارت اعتباری رو بخرم و با هردو ثبت نام کنم ؟نقل قول:
آخه یکی از دوستام میگه فقط تو یکی میشه ثبت نام کرد....
یه سوال خیلی مهم داشتم
تو سال های قبل انتخاب رشته دانشگاه آزاد مهندسی های صنایع و مکانیک گرایشش مشخص می شد مثلا تهران جنوب تولید صنعتی 100 نفر تکنولوژی 100 نفر تحلیل سیستم هم 100 نفر ولی امسال فقط نوشته مهندسی صنایع 100 نفر حالا من 2 سوال داشتم ""
1.یعنی واقعا ظرفیت این رشته ها رو کم کردن
2.منظور از مهندسی صنایع چه گرایشی است
ممنون میشم پاسخ دهید پیشاپیش ممنونم>>>>>>>>>>>>>>>>.
توی کتاب "بی نام تا اطلاع ثانوی" یه قسمت داشت که همه درسا رو بخش به بخش گفته بود که از هر بخشش حدودا چند تا تست میاد.
کسی داره این جدول رو؟
سلام دوستان خوبید من یه مشکلی دارم میخواستمواسه عید برم کلاس های جمع بندی قلمچی ولی با حرفهایی که دکتر سینا زدن منصرف شدم به نظرتون خونه بخونم یا برم جایی؟
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
ببین من اونو پارسال داشتم دادم به یکی از دوستام دیگه بهم نداد ولی قلمچی تو مجله ازمون این هفته همون جدولو شاید کامل ترشو گذاشت برات تو سایت میذارمش فردا بذارم اشگال نداره؟نقل قول:
خیلی ممنون فردا خوبه:11:نقل قول:
ببین من اونو پارسال داشتم دادم به یکی از دوستام دیگه بهم نداد ولی قلمچی تو مجله ازمون این هفته همون جدولو شاید کامل ترشو گذاشت برات تو سایت میذارمش فردا بذارم اشگال نداره؟