من که اچ پی رو به دلیل خرابی زیاد و داغ بودنش بی خیال شدم. باز اگه دوست داری خودت تست کنی و ببینی اینا درسته یا الکی تبلیغات کردن که برند خودشون رو بفروشن باید بگم از نظر مشخصات فنی اچ پی سی پی یوی قوی تری داره و تقریبا دو برابر قدرت محاسباتی داره اما در کاربردهای معمولی این سی پی یوی چهار هسته ای کمتر استفاده میشه و معمولا یک یا دو هسته ی اون استفاده میشه که در آینده ممکنه با بهتر شدن نرم افزارها این وضعیت تغییر کنه.
ضمنا این سی پی یوی چهار هسته ای مدل داغیه و من که حاضر نیستم از اچ پی بخرم که مشکل دار بشه. اگه دو هسته ای میخواستی آره خب به نظرم ارزش تحقیقات زیادی رو داشت ....
در مورد گرافیک اچ پی 230 داره و n61jv 325 داره که حدود 5 تا 10 درصد قویتره. هر دوش خنک کار میکنه ... البته نمیدونم چرا میگن اچ پی بعد از یکی دو سال مشکل گرافیکی پیدا میکنه .... آخه نباید دما اونقدر بالابره که مشکل دار بشه. باز تحقیق باید کرد.
من به شما لنوو با سی پی یوی Core i7 720 qm پیشنهاد میدم که اولا از نظر گرافیک 30 درصد از اچ پی بهتره و بعدشم از نظر سی پی یو بهتره و تازه خنک تر هم هست چون خیلی خوب طراحی شده. خودم هم اگه الان بخوام بخرم همون لنوو Y560 رو برمیدارم.
این هم تاپیکش:
forum.p30world.ir/showthread.php?t=442994&page=8
:11::11::11::11: