قبلاً سرعت تورنت خوب بود و میشه گفت با لینک مستقیم تفاوت محسوسی نداشت. اما چند وقته که کلاً سرعت ها کم شده و مسلماً سرعت تورنت هم کاهش پیدا کرده.نقل قول:
Printable View
قبلاً سرعت تورنت خوب بود و میشه گفت با لینک مستقیم تفاوت محسوسی نداشت. اما چند وقته که کلاً سرعت ها کم شده و مسلماً سرعت تورنت هم کاهش پیدا کرده.نقل قول:
کلا مبین نت چند وقتی است خراب شده.نه پوشش درستی دارد نه سرعت درستی ایرانسل یک سروگردن جلوتر است.
سلام
ظاهرا شرکت مبین نت سرعت پروتکل های PPTP و L2TP رو محدود کرده.اگه به این اسکرین شات نگاه کنید متوجه سرعت میشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتی که سرعت نوسان نداره و با سرعت خوب داره دانلود میشه واسه پروتکل SSTP هست. قسمت راست اون هم واسه پروتکل PPTP هست. چون من هر دو سرویس مبین و ایرانسل رو دارم میتوبنم بگم که ایرانسل این مشکل رو نداره.
اینجا کسی تجربه مشابه ای داره ؟!
بله. درسته. برای من هم sstp خوبه. حتی زمانهای کاهش سرعت سرعت کامل رو میده. توی پست های قبلی توضیح دادم.نقل قول:
منم این رو حس کرده بودم ولی به روی خودم نمیاوردم:27:نقل قول:
آقا امروز یه عملیات عظیم روی مودم انجام دادم (نخندینا)
منزل ما جای بسیار بدی از جهت آنتن دهی وایمکس هستش. از روز اول که وایمکس گرفتم این نکته رو متوجه شدم. اما نکته جالب این بود که گاهی اوقات 3 تا چراغ سیگنال داشتم و گاهی اوقات حتی یک چراغ. امروز به بخش تنظیمات مودم رفتم و دیدم که این تغییر سیگنال به دلیل فرکناسهای اسکن شده توسط مودم هست و بعد از چند بار کانکت شدن که بلاخره با سه چراغ وصل شد دیدم با فرکانس 3449000 به شبکه وصل شدم. برای همین در قسمت اسکن ست مودم بقیه فرکانسها رو پاک کردم که فقط از همین فرکانس استفاده کنه. و الانم سه چراغ مودم روشنه. شاید این آموزش خیلی ابتدایی بود ولی بلاخره جواب دهی اش بدک نیست و احساس بهتری رو به آدم میده که با 3 چراغ به شبکه وصل باشی به جای یک چراغ. البته فرکانسی که نوشتم برای من جواب داد و شاید برای دوستان دیگه فرکانس قوی تر متفاوت باشه. در ضمن قبل از پاک کردن فرکانس ها اونها رو جایی یادداشت کنید.
سلامنقل قول:
OpenV*P*N چطور ؟ کسی تست کرده ؟ چون دسترسی به OpenV*P*N ندارم به شخصه نمی تونم تست کنم.
باز هم لوگوی گوگل عوض شده اما بدون وی پی n نه. میترسم این هم نتیجه سیستم های پیشرفته فی%لترینگ باشه.
ویرایش: خوشبختانه فقط بخاطر کشور V پی ا#ن بود.
چه جوری sstp میکنینش؟
مال من الان l2tp هست
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
منظورت از سرعت خوب چیه؟نقل قول:
چون من که ایرانسل هم دارم افتضاحه
من از هر دو شرکت سرویس دارم در حال حاضر ایرانسل با سرویس 2 مگابیت دانلود 230 میانگین به من می ده پینگ خوب اما مبین نت با سرویس 1 مگابیت 65 میانگین دانلود میده.پینگش هم زیاد جالب نیست.نقل قول: