بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان عزیز ....
آزمون 2 هفته ی بعد پایه اختصاصی رو هم نوشته در حالی که در آزمون بعدی هم تکرار میشه این چه جوریاست ..یعنی 2 بار میخونیم ؟؟؟؟
ممنون
Printable View
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان عزیز ....
آزمون 2 هفته ی بعد پایه اختصاصی رو هم نوشته در حالی که در آزمون بعدی هم تکرار میشه این چه جوریاست ..یعنی 2 بار میخونیم ؟؟؟؟
ممنون
دوستان من تو آزمون جمعه قلم چی شدم 4500....البته هیچی نخونده بودم...
آیا امیدی بهم هست؟؟؟
(البته بعد از 3 ماه دست به قلم شدم)
در ضمن اگه دوستان موافق باشن هر کی تو قلمچی عضو هست شمارندشو بزاره تا بشه کمی وضعمونو نسبت به رقبای دیگه بسنجیم...
نگاه کن نمیشه اینجوری گفت.چون اونجوری که من شنیدم از اول معلوم نیست کدوم سوال واسه کجاست.به خاطر همین واسه ما که داخل هستیم کنکور های خارج مثل 1 کنکوریه که شاید از ما میگرفتن.به خاطر همین خوبه.نقل قول:
در مورد رتبه هم شما منطقه 3 محسوب میشید و با منطقه 3 داخل کشور هیچ فرقی ندارید.
در مورد آزمون هم بعضی سایت ها 1 آزمونایی میگیرن پیگیر باش شاید بد نباشن.
این روش شما خیلی خوبه .در ضمن کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم همه رو اینجوری توضیح داده.نقل قول:
دوست من ممنون از خبر رسانی شما.ولی واقعا هر چی بیشتر دنبال این خبر ها رو بگیری گیج تر میشی.پارسالم این حرفا زیاد بود آخرش همون 15%موند.به نظر من کلا بیخیال این اخبار بشید و فقط درستون و بخونید بقیش با خداست.نقل قول:
آره 2 بار میخونی.ولی آزمون دومیش سختتره.(به کسی نگیا ولی 1کی از ایرادهایی که به قلمچی وارده اینه که اول سال کند پیش میره)نقل قول:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا:19:نقل قول:
احتمال داره كه نمرات تشريحي پيش دانشگاهي رو تاثير بدن و كشوري بشه فعلا كه هيچي مشخص نيست!
معدل سومم 19و شصت و خورده ایه
ولی پیش رو من بخدا اینجا یک معلم هم ندارم اخه این چه وضعیه :19:
کسی که چیزی نخونده امکان سفید دادنش هم هستنقل قول:
دوستان من تو آزمون جمعه قلم چی شدم 4500....البته هیچی نخونده بودم...
دوست عزیز از همین الان بذار پشتش تلاشت رو بیشتر کن ببینیم ازمون بعد چیکار میکنی ها... بدو که دیر نشه
بدو....
چون یکم خصوصیه شاید راحت تر باشن همین کارنامه بذارن...نمیدونم باز هر جور راحتیننقل قول:
در ضمن اگه دوستان موافق باشن هر کی تو قلمچی عضو هست شمارندشو بزاره تا بشه کمی وضعمونو نسبت به رقبای دیگه بسنجیم...
کلک خدایی گتابهاش خوبه منم مدرسه کنکور 3و پیش رو دارمنقل قول:
کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم همه رو اینجوری توضیح داده
بعد دیگه کتاب ارایه و قرابت و .... فکر کردم دیگه این کتاب تاریخ ادبیات بیهوده بشه تهییش بنظرتون این هم
مضاف بر اونها مفید هست؟
حق با شماست . مشکل اینجاست که من چون معلم ندارم دیگه حقیقتا دارو ندار ِ تلاشمو دارم میذارمنقل قول:
به نظر من کلا بیخیال این اخبار بشید و فقط درستون و بخونید بقیش با خداست.
واسه فهم کتاب و تست و .... این اگر قرار باشه امتحانای اخر مهم باشه باید یک عااااااالمه وقت بذارم
واسه این اثبات کنید ها :(( همه گسسته دیفرانسیل اینا رو دارم خودم میخونم :((
مرسی از توضیح کنکور خیلی :11:
خب اگر سوالا فرق میکنه اونوقت چه جوری درصد بچه های 3ی داخل با 3ی خارج سنجیده میشهنقل قول:
در مورد رتبه هم شما منطقه 3 محسوب میشید و با منطقه 3 داخل کشور هیچ فرقی ندارید.
سطح سوالا هم فرق داره؟
شرمندم ها با این سوالا ،وقت داشتین جواب بدین
*مدیریت محترم یا شخص محترمی که پیمان بن کردی(چون نمیدونم کار کیه نمیتونم پیغام خصوصی بدم) به نظرت ارزش داره کسی که چند سال تو P30WORLD خدمت کرده به همین سادگی بن بشه ؟ یعنی شما حرمت اون همه خدمت که پیمان به همراه سایرین برای P30WORLD انجام داد نگه نداشتید که هیچ تازه رو اسمش خط هم میکشید مطمئنم اشتباهی پیش اومده که TIMSAR JACKSON بن شده خواهشا یه رسیدگی بکنید چون پیمان تو تاپیک کنکور 89 یکی از بهترین کاربران بود ، هست و خواهد بود.
نمی دونم شما این cd رو خریدید یا نه ولی به دوستان توصیه می کنم اصلا طرفش نرید واقعا براش متاسفم(برای آقای دربندی) دوست من سال قبل این cd ها رو گرفته بود که نوشته بود چگونه ریاضی و فیزیک را بدون محاسبات و فرمول بالای 80 % بزنید همشم گفته بود ابداعی خودمه این دوست من با اینکه من بهش گفتم اینا همه می خوان جیبت و خالی کنن باز گوش ندادو رفت cd هاش و خرید تو چند تا cd اول فهمید چه اشتباهی کرده این آقا حتی اتحاد رو هم اشتباه می گرفت همه جور نون خوردن دیده بودیم غیر از این.نقل قول:
در رابطه با تاثیر معدل پیش اونم 50 درصد خوشحالم چون شامل حال سال دومی ها نمیشه چون تا کشوری نباشه ملاک قرار نمی گیره :31:. کار پیشا هم خیلی سنگین شد چون هم تشریحی باید بخونن هم تستی:13:
در رابطه با اقا پیمان هم امیدوارم مدیر سایت بزگواری کنند و این بارو گذشت کنند:10::46:
بله شامل سال دومی ها نمیشه
ولی هنوز هیچی معلوم نیس