آقا فعلا حل شد.
Printable View
آقا فعلا حل شد.
دیروز رفتم بانک قبض تلفنمو بدم.
فیش گرفتم شمارم بود 282. تازه 230 رو خونده بودن. منم نشستم تا نوبتم بشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشستم و شروع کردم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوساعت دو ساعتو نیم بعد گفتن 282 ! منم اینجوری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم جلو! قبض و دادم و رفتم پولو دربیارم بزارم رو پیشخوان، متصدی گفت قبض که فیش نمیخواد! :13: برو اونجا بی صف بده! منم اینجوری شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم اونور! تا قبضو دادم برق رفت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه بار چندمت بود میرفتی قبض بدینقل قول:
2سال پيش تابستون بابجه ها صبح از مشهد راه افتاديم به قصد شمال ولب دريا يكسره تا جنگل گلستان گازيديدم ساعت حول و هوش 3 عصر بود رسيديم گفتيم ناهارو اينجا بزنيم بعد راه بيفتيم بچه ها هم حسابي خسته و گرسنه بودن گفتم ناهار بامن خلاصه سيب زميني و تن ماهي و از اين جور چيزا قاطي پاتي كرديم اومدم نمك شو ميزون كنم بسته نمك وبر داشتم از سرش يك كم نمك بريزم تش پاره شد كلي نمك ريخت توغدا منم حول كردم به جاي اينكه نمكارو از روغذا بردارم سريع همه رو هم زدم و بعدشم... حرفي بود كه از بچه هاشنيديم جاتون خالي.
بعداز انتخاب وكپي داخل ورد ازمنو edit/paste Special گزينه Unformatted text رو انتخاب كن و ok كن حله.نقل قول:
همه چیزمان تقلبیست. لباسمان, غذایمان, کتابمان, شغلمان, هویتمان, خوشی هامان, غمهایمان, همه و همه تقلبیست. تنها واقعیتی که اصل است, تقلبی بودنمان است.
میدونی دیگه چی تقلبیه خودمن .دی
میدونید چی واقعیه ؟ فقط توهماتی که توی مغزمون میگذره
N امین بار!نقل قول:
ولی تو این بانک نمیدادم، نزدیک خونمون یکی هست خلوته اونجا میدادم.
شما گويا دل پري داريا.نقل قول:
همه چیزمان تقلبیست. لباسمان, غذایمان, کتابمان, شغلمان, هویتمان, خوشی هامان, غمهایمان, همه و همه تقلبیست. تنها واقعیتی که اصل است, تقلبی بودنمان است.
میدونی دیگه چی تقلبیه خودمن .دی
میدونید چی واقعیه ؟ فقط توهماتی که توی مغزمون میگذره
خوب ؟!!! چه ربطی داشت الان ؟ بیشتر توضیح بده.نقل قول:
سلام به همه
آقا من امروز بد سوتی دادم...
امتحان متون داشتیم...
یه سوال داده بود که زینت زن چند نوعه و تا کجا...
یه مدل زینت برای محارم هست که طبق جزوه ای که استاد داده اینه توضیحش: صورت از گردن به بالا و گوش،دستان تا آرنج، مچ پا از جایی که خلخال میبندند تا پایین پا، یعنی نوک انگشتان پا... ( میدونم شر و وره کلا ولی جزوه بود و ما باید امتحان میدادیم دیگه)...
من این رو نوشت از جایی که خلخال پا رو میبندند تا بالا :d به جای از خلخال تا پایین...نوشتم تا بالا...
(خلخال هم یه نوع زنجیر طلا هست که پهنتره، مثل النگو، فقط به مچ پا میبندن)
سوتیم ثبت شد در برگه امتحان...