دوستان چجوري ميشه اين گوشي رو مستر ريست كرد
كدي چيزي داره؟
دوستان چجوري ميشه اين گوشي رو مستر ريست كرد
كدي چيزي داره؟
يه سوال ديگه
آيا فريمور جديدي براي اين گوشي اومده؟
اگه جايي براي ريست يا outgoing call و ... كدي خواست 4تا صفر (0000) هستش.:46:نقل قول:
آحه مسئله خود كدشهنقل قول:
و اينكه فريمور جديدي براي اين گوشي اومده
اصلا ميشه اين گوشي رو آپديت كرد
گوشي مال خواهرمه خيلي كند شده
چيز خاصيم توش نيست
بفرما عزیز شما سرچ میکردی قبلا گذاشته بودم.
اینم یک کد برای تست گوشی
1809#*500#
اول
1809
بعد مربع و بعد ستاره
بعد 500
بعد مربع
بعد که اینا رو زدی یک صفحه باز میشه توش مستر ریست یا همون ریست فکتوری رو بزن ریست میشه. میشه تنظیمات کارخانه ای.
بله میشه آپدیت کرد یکی از بچه ها همینجا گوشی رو آپدیت کرده بود. یعنی گوشیش خراب شده بود به جای اینکه ببره براش فلش کنن خودش فلش کرد و فریمور فارسی رو دوباره ریخت روش.
البته تنها فریمور فارسی کامل همونی هست که کامتل میریزه و دنبال جدید ترش نباشید.
در مورد کند شدن هم فک کنم مربوط به مموری میشه.
من مموری و حتی مموری داخلی گوشیم سرعتش خیلی کم شده بود و هر چی هم فرمت میکردم درست نمیشد. میخواستم چیزی کپی کنم کلی طول میکشید. الان خودش درست شده: دی
حالا شما یک ریست بکن. مموری ها رو هم فلش کن و بعد Defragmenter هم روشون انجام بده.
داش حسین میبینم از تاریخ 19-09-2010 دیگه به اینجا سر نزدی: دی
هی بیا تشکر کن! :10:خوب جواب بنده خداها رو هم بده دیگه عزیز جان. کوکی رو فروختی دیگه ما رو فراموش کردی. میخوایم با بچه ها پول بزایرم رو هم برا تولدت یک کوکی بخریم خوبه؟:دی
تشكر فراوان اخوينقل قول:
سلام برادر! :دی چه کنم داداش یا وقت ندارم یا بلد نیستم یا....:دی اگه میخوای کوکی بخری، قربون دستت کوکی گیگ بخرم واسم! (چه خوش اشتها! :دی)نقل قول:
داش حسین میبینم از تاریخ 19-09-2010 دیگه به اینجا سر نزدی: دی
هی بیا تشکر کن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب جواب بنده خداها رو هم بده دیگه عزیز جان. کوکی رو فروختی دیگه ما رو فراموش کردی. میخوایم با بچه ها پول بزایرم رو هم برا تولدت یک کوکی بخریم خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه گوشیها بعد از زدن مستر ریست حداقل یه yes و no میخواند (بعضیاشون که کد هم میخواند!) اما من حواسم نبود مستر ریست را زدم بلافاصله شروع کرد و همه چیز پرید:18:
اما واسه من همش رمز میخواد ... میخوام ریستش کنم برای اون قفل دستی که بچه ها توضیح دادن ... هیچ رمزی ازم قبول نمیکنه :41:نقل قول:
اول
1809
بعد مربع و بعد ستاره
بعد 500
بعد مربع
بعد فکتوری ریست
شما با همین روش رفتی؟